D
delimir
Guest
...cao PowerPC, uskoro i zvanicno:
http://www.appleinsider.com/article...os_x_10_6_code_named_snow_leopard_report.html
http://www.appleinsider.com/article...os_x_10_6_code_named_snow_leopard_report.html
meni je i Tigar bio trom posle mesec dana ne gasenja... ali npr. Leopard se nikad nije skucao* - zaboravio sam kako se zove task koji vodi racuna o prozorima ali on mi je npr. dva puta zakucao za godinu dana na Tigru (manifestuje se tako sto ne moze da se otvori ni jedan novi prozor)
*mada ima vremena
i ja se nadam da ce poboljsati performanse, nije toliko bitno za desktop jer ce CPU ionako biti jos brzi ali stvarno je bitno za mobilne uredjaje.
i da izbace vise Carbon - koliko kapiram zbog njega Quartz2DExtreme ne radi u Adobe aplikacijama kako treba (ostavlja zelene i pink pravougaonike i linije; ponekad). i generalno Adobe aplikacije su katastrofalno spore - najsporije od svih aplikacija na Mac-u (mislim na UI; koliko mu treba da prikaze GUI - da se razumemo, u pitanju su delovi sekunde ali buduci da sve ostale aplikacije rade trenutno (pogotovo CoreAnimation) Adobe je spor kao puz...).
CoreAnimation - obicna demonstracija
Inace Delimir je u pravu - najsporija i najgora aplikacija je Office, tacnije Entourage. Dize se 2 sata, spor je do bola.... Microsoft :cuss:
da ce Apple da ponudi otvoreni OS X zainteresovanim kompanijama...
a to... kao sto *SVI* vec znaju: moja omiljena TRECERAZREDNA kompanija, Microsoft, me apsolutno - ali apsolutno ne tangira! Od njih mi ne treba ni jedna linija koda!
btw kutija pa nisi valjda mislio da ja nonstop spominjem CoraAnimation u prici oko Larabre i ostalih cuda-muda™ a da pri tome mislim na "program koji stalno pokusava da otvara AI fajlove umestoo Illustratora" ???![]()
Ne nisam samo sam pomesao u ovom slucaju.
A to sto tebi ne treba je nesto drugo, na ovoj planeti na srecu ili zalost njihovi programi su zakon kada je office u pitanju. Uostalom znas to i sam samo se pravis naivan![]()
Pa kompatibilan je sa Officeom sa Windowsa 100%, to je dovoljno da bude adekvatniji od OO-a.
Mogu da potvrdim.Ne radi VB script u 2008-ici, pa je skoro neupotrebljiv za bilo sta komplikovanije.
Živi bili pa videli.Najavili su da ce uz neki buduci Service Pack, Office 2008 podrzati i VB script.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari