Eih, lako je sa 5-7 tabova.chrome su unistili. Nekad imam osecaj kao da pokrecem zaseban chrome OS koliko deluje clunky...
Inace koristim safari na macbook air m1 i mac mini m1 uz instaliran firefox. I nemam problema sa swapovanjem. Nemam sad nesto vise od 5-7 tabova. Ne radim edite. Uglavnom surf, office. Mada mi je mini overkill za to 😂
Dakle klasične teorije zavere bez konkretnih činjenica i generalno sviranje. Jasno.Intel objavio na naslovnoj strani sajta.
A sta je sa ovim browserima sa boljim privacy opcijama, tipa Brave i slicni?![]()
Pa ne ponavljamo je samo mi ovde ponavljaju je mnogi.Zamena SSD-a na Apple laptop racunarima je stvar istorije. To vise nece biti opcija, tako da ne razumem potrebu da se ponavlja prica o tome. Kome je to bitno jednostavno ne treba da razmatra kupovinu ovih uredjaja. Trziste je veliko, pa ce svako naci ono sto mu odgovara.
Nije već par godina. 🥸jos malo ce trebati octa core i 32gb za 5 tabova 😯 ja sam mislio da je surf pod kategorijom light usage 😅
Pa meni malo nije jasan air m1 512gb model i base model mbp m1 koji imaju 8cpu 8gpu cores oba ovaj dupli storage a pro fazon jacu bateriju, touchbar, cooler i hajde zvucnike i 500nits display. Nekako im se preplicu kategorije malo.Ja ne bih prerano donosio zaključak o mogućem crkavanju SSD-a posle 3-4 godine. Prilično sam siguran da je Apple dobro testirao sve komponente i da ne bi sebi dozvolili nešto tako. Ako se desi da na ovo nisu mislili (u šta sumnjam) naći će rešenje koje neće uticati na krajne korisnike.
Mada mi je besmileno da se u 2021. računari od $1000+ prodaju sa 8GB memorije, kada toliko imaju neki telefoni od 400€. A posebno Pro verzija. Što se SSD-a tiče, tu 256GB jeste ok za kućnu/laganu upotrebu (meni bi na nekim računarima i 128GB bilo dovoljno). Ali opet, Pro verzija ne bi trebalo da ima takvu opciju uopšte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari