To je poslednja generacija, ako ti performanse odgovaraju, svakako će narednih 5,6,7 godina dobijati OS update i sve aplikacije koje sada rade radiće sve to vreme.Kako se u ovom trenutku kotira ovaj model kao kupovina na duze staze?
M4 Pro 14.2'' - 12c - 16c - 24GB - 512GB
Ili imate neke druge predloge?
Uzmi slobodno. Za to sto si naveo radio bi ti posao i intel, ali bih ja uvek isao na M1 zbog baterije i softverske podrske. Koliko sam ja u toku, Tahoe je poslednji OS koji ce podrzavati intele.Isplati li se uzeti MacBook sa 256GB ako kanim koristiti eksterni SSD
Koliko otprilike godina ċe MacBook sa M čipom dobiti ažuiranjaUzmi slobodno. Za to sto si naveo radio bi ti posao i intel, ali bih ja uvek isao na M1 zbog baterije i softverske podrske. Koliko sam ja u toku, Tahoe je poslednji OS koji ce podrzavati intele.
Otprilike oko 7 godina (od godine proizvodnje)Koliko otprilike godina ċe MacBook sa M čipom dobiti ažuiranja
Igrice slabo rade na MackBooku.A kad rade uterace ga u crveno.Gejmeri neka se drze Windowsa.Kakav je MacBook Air za povremeni gaming iako nema ventilatore kao Pro
Uvek je pitanje za sta ces da koristis, ja recimo imam M4/16/256Isplati li se uzeti MacBook sa 256GB ako kanim koristiti eksterni SSD
M4 base modelKakav je MacBook Air za povremeni gaming iako nema ventilatore kao Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari