Broz je napisao(la):I ja sam dugo razmisljao da li da uzmem Creative MuVo V200 ili Apple Ipod i odlucio sam se za Creative. Zasto?Pa zato sto:
1. ne podnosim uredjaje sa ugradjenim beterijama. Koriscenje standardnih baterija za mene nema alternativu. Jos ako se pune preko USBa - totalna glupost i stvar koja veoma ogranicava.
2. nema radio
3. ovo je mozda i najvaznije: zahteva koriscenje kabla. vrhunska glupost i ogranicava nevidjeno. prava stvar je MuVo V200 sa istim principom upload-a kao TX FM i onaj prvobitni MuVo: izvuces i utaknes u usb i krecu fajlovi i muzika...
U svakom slucaju vreme ce pokazati ko je bio u pravu![]()
OK, ja sam poredio sa aspekta oko cega sam se ja dvoumio, mislim konceptualno. Iz istih razloga nisam uzeo Zen.Wolverine je napisao(la):Pa i nije ti poredjenje bas na mestu. iPod je HDD, a MuVo flash player. Mislim da i Creative Zen zahtevaju kabl za prenos muzike i podataka. Koji MuVo si uzeo? Vidim da na sajtu pise da se rade do kapaciteta od 1GB. Ti utaknes Muvo u USB i krenu podaci i muzika, a na iPod preko kabla idu podaci, muzika, a bogami i filmovi :d
Slazem se za integrisanu bateriju. Kome smeta punjenje preko USB-a, moze da kupi iPod USB Power Adapter.Radio ne slusam uopste, pa mi to i nije neka mana.
Nadam se da ces sa MuVom da budes zadovoljan kao i mi sa nasim iPodovima![]()
cRASH je napisao(la):A gde ste kod nas uzeli ?? I koja mu je cena ovde ?? Jer sam ja nasao za 270E al kume pa to ne da je bezobrazno skupuno nego je stvarno previse... vidim ja da cu moj ipod mini ipak da uvezem![]()
kibicer je napisao(la):Počni što pre da sređuješ ID3 tagove mp3 muzike koju već imaš.
Tarzan.NS je napisao(la):Hvala na informacijama, samo mi jos pojasni molim te ovo:
Ne znam sta znace ti ID3 tagovi, mozda zvuci smesno!
Sta cu ne bavim se muzikom, samo uzivam u njoj ( i to pokusavam da bude sto kvalitetnije) :,,:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari