Ne, nego je iPod touch 16GB izbacen, 8GB je 199$, 299$ je 32GB, a 399$ je 64GB
...iPod touch 16GB izbacen...
Mene je ceo ovaj event bas razocarao, ovaj iPod Touch "S" bi definitivno trebalo da prestane da se zove iPod jer sa onim sto je iPod bio pre par godina nema vise bas nista zajednicko...
...iPod Touch je postao jeftina ulaznica za App Store, i oko toga se vrti ceo njihov Touch biznis.
Bas me zanima razlika koju ostvaruju u profitu izmedju iPod Classic-a i iPod Touch-a. Imam osecaj da im je Touch visestruko isplativiji, zbog naknadnog profita preko App Store-a. Mozda ih je zato i boleo cosak da ozbiljnije odrade iPod Classic za ovu sezonu.
A Nano vec vidim kao hit medju osnovcima u americi koji ce da se snimaju i uploaduju sve sto nas apsolutno ne zanima na YouTube. Takva kamera i takva implementacija nicemu drugom ni ne moze da sluzi.
Povrh svega, novi Nano ne moze da fotografise, vec samo da snima video, WTF?
Bas su assholes. Pa koje unapredjenje ima novi touch u odnosu na stari?
Uostalom, Jobs je i sam priznao da nemaju pojma kako da korisnicima predstve iPod Touch, kao pocket computer, mp3 player, igracki uredjaj?
Steve Jobs je napisao(la):Originally, we weren't exactly sure how to market the Touch. Was it an iPhone without the phone? Was it a pocket computer? What happened was, what customers told us was, they started to see it as a game machine. Because a lot of the games were free on the store. Customers started to tell us, "You don't know what you've got here - it's a great game machine, with the multitouch screen, the accelerometer, and so on."
We started to market it that way, and it just took off. And now what we really see is it's the lowest-cost way to the App Store, and that's the big draw. So what we were focused on is just reducing the price to $199. We don't need to add new stuff - we need to get the price down where everyone can afford it.
Mene bas cudi da nisu update-ovali i 8GB model, nekonzistentnost nikako nije nesto sto krasi Apple. Verovatno je to neka fora kao kad su poceli da prodaju iPhone 3G 8GB za manje para kada su predstavili 3GS.Pa tako i jeste, 32 i 64GB su kao 3GS, dok je 8GB ustvari stari model... Sto se tice FM, mozda i bude omogucen za koji mesec, jer koliko znam 2G i ovaj novi 3G imaju mogucnost za FM.
Sto se tice kamere i ostalih stvari, posle izjave Jobs-a NY Times, da je iPod touch uredjaj za igre i da nema potrebe za kamerom... Mislim da nikad necemo videti kameru, a ni GPS/mikrofon na iPod touch-u.
Mene bas cudi da nisu update-ovali i 8GB model, nekonzistentnost nikako nije nesto sto krasi Apple. Verovatno je to neka fora kao kad su poceli da prodaju iPhone 3G 8GB za manje para kada su predstavili 3GS.
Verovatno je dodat cuveni kompas!!! Aha, a to nano nema!
Da li je mozda ovaj novi model IPod nano vec stigao u Bg. Ako jeste, zna li neko gde ga ima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari