Šta je novo?

Apple ID security questions

MareBGD

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2003
Poena
765
Jel ima neko jos problem sa ovim? Ocito sam ih zaboravio, a licno mislim da ih nisam ni postavio, ali vise ne mogu da kupim nista dok ne odgovorim na glupa pitanja. Kako ovo resiti?

imam isti problem a mail adresa koja je upisana u acc-u na koju treba da stizu obavestenja kada resetujem pass ili ako zaboravim ovaj security question je pogresna, tj. umesto sezampro zapamcen je sexampro i to ne mogu nikako da ispravim. ne znam zasto se desio ovaj bug. jedino da pravim novi acc pa sve iz pocetka. ko ce sve da popamti, uskoro cu na blenderu i pegli morati da pravim acc :wall:

javi ovde ako resis problem nekako :)

Ma nema uloguj se i postavi, vec upisi da bi bilo sta radio dalje, a ja ih ili ne znam ili ih nisam ni upisao. Vidim da i preko imaju ovaj problem. Dodatno je problem sto mi nemamo support, cak i ako se ulogujes kao country america, onda ti ne prihvata format telefonskog broja... zao mi bre hocu detetu da kupim neke gluposti :)

Ma nema uloguj se i postavi, vec upisi da bi bilo sta radio dalje, a ja ih ili ne znam ili ih nisam ni upisao. Vidim da i preko imaju ovaj problem. Dodatno je problem sto mi nemamo support, cak i ako se ulogujes kao country america, onda ti ne prihvata format telefonskog broja... zao mi bre hocu detetu da kupim neke gluposti :)
Kada odeš na https://appleid.apple.com i klikneš na Manage your Apple ID, da li dobiješ Sign In ekran i username i password da uneseš?
Pričam o pristupu preko računara, ne mobilnog telefona.

Ako ih nisi postavio prilikom registracije onda nema pomoci, ja sam tako isto prosao, imao us nalog, i uz pomoc onih aplikacija skupio oko 100dolara za kupovinu aplikacija, i kad sam se trebao ulogovat nista jer nisam postavio ta pitanja kad sam se registrovo, i tako da sve propade. Postoji opcija da se zove apple call centar, ali mislim da bas nije jednostavno, jer srbija nije podrzana sa suppoert. Napravi nalog na hrvatski i registruj se sa nasom karticom i moci ces kupovat,ja tako kupujem aplikacije, jer valjda ako si registrovo karticu onda ne moras odgovarat na ta pitanja

odustani.Ja sam sve pokusao i zvao i pricao 2.5 sata i nema sanse!

Taj nalog mi je star 4 gone i na njemu mi je preko 200 kupljenih aplikacija.Sto je najgore predpostavljam sta su odgovori,pokusao sve moguce kombinacije i zapisivao...

Kao sto rekao,zvao,dao im sve podatke i sta?nista.U fazonu "netacni podaci".Cak sam i rekao poslednjih par app koje sam kupio...

Jedino da se proba sa prebacivanjem na hr i ubacivanjem kartice.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno