Sve mi je jasno, ali smartwatch od 10.000$ nije. Zvuči mi nemoguće da neko da tolike pare na sat koji će za 2 godine biti poptuno prevaziđen i bezvredan. (Primera radi, najjeftiniji Patek košta otprilike toliko - a posle 20 godina vredi isto ili približno nabavnoj ceni, neretko i više)
Uh, edit: Za 17K$ (da, toliko je najskuplji) postoji ogroman izbor najluksuznijih švajcarskih marki satova. Ovo je neko istraživanje Apple-a ili demonstracija nečega. Potpuna besmislica
Sve mi je jasno, ali smartwatch od 10.000$ nije. Zvuči mi nemoguće da neko da tolike pare na sat koji će za 2 godine biti poptuno prevaziđen i bezvredan. (Primera radi, najjeftiniji Patek košta otprilike toliko - a posle 20 godina vredi isto ili približno nabavnoj ceni, neretko i više)
Uh, edit: Za 17K$ (da, toliko je najskuplji) postoji ogroman izbor najluksuznijih švajcarskih marki satova. Ovo je neko istraživanje Apple-a ili demonstracija nečega. Potpuna besmislica
Zašto bi mi pamet stala za OBIČAN sat od 17k koji pokazuje samo vreme? I možda ima štopericuPotpuno se slazem,za 17k,Za te pare,sat,da ti pamet stane
Za one koje zanima evo sta je Ive-u posluzilo kao inspiracija za Apple Watch :
![]()
Zašto bi mi pamet stala za OBIČAN sat od 17k koji pokazuje samo vreme? I možda ima štopericu
Upoređujete pametni sat sa običnim satovima, ne ide...
Ne bih dao ni za kakav sat ali je pametan ipak pametan, ima najmanje 30 funkcija a običan samo par i glupo je upoređivati Patek (ili bilo koji klasični sat) sa Epl satom.Salis se,jel da,17000 dolara bi dao za pametan sat
Zato što će taj običan sat trajati decenijama i može ostati generacijama i, ako tvoj unuk želi da ga proda, neće izgubiti mnogo na vrednosti. Apple Watch će biti potpuno bezvredan za 3-4 godine
zato sto je to jednostavno sat,koji pokazuje vreme,pregledan je,a o kvalitetu da ne govorimo.
Ovaj sat ce moci svako da koristi,odnosno da procita vreme i za 20 godina.
Sve je tu sto treba,bez ikakvih nepotrebnih detalja
govorim o obicnom satu,ne o ovoj savremenoj kanti![]()
Ово значи да опуштено могу да направе 13’ верзију са старим димензијама која би гурала два дана без проблема...
Samo mi je zao sto baterija nije bar kao na Airu, no prezivecu.
Jedino mi ovaj jedan port mi deluje kriticno...
Sto ti deluje kriticno? Neko ce odmah napraviti usb-c to hdmi kabl ako te brine konekcija za non apple monitor.
Nego meni seksi izlgeda zlatni macbook. Problem je sto ako ga koristis van kuce tripujem se da bi automatski postao meta za kradju.
Sto ti deluje kriticno? Neko ce odmah napraviti usb-c to hdmi kabl ako te brine konekcija za non apple monitor.
Nego meni seksi izlgeda zlatni macbook. Problem je sto ako ga koristis van kuce tripujem se da bi automatski postao meta za kradju.
Forsiraju cloud i wireless koncept.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari