Šta je novo?

APPCRASH

csozsop

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2008
Poena
349
Imam instalitano 11.4 drivere za MSI Twin frozr 5850. Hteo sam da instaliram ove najnovije 11.7 i ne da mi instalaciju. Non stop mi izbacuje sledecu poruku:
ati.jpg

Sistem je ociscen od virusa!
Zna li neko "lek" za ovaj problem?

Ocisti prvo dobro prethodni driver. Sve dok ti u Device Manager-u ne pise 'Standard Graphic Driver' il slicno, nisam siguran.

Ocisti prvo dobro prethodni driver. Sve dok ti u Device Manager-u ne pise 'Standard Graphic Driver' il slicno, nisam siguran.

Ne samo 11.7 nego svaka verzija pokaze isto. Izgleda da se nesto zabagovalo.
Mislio sam da to uradim ali sam se plasio da posle ne mogu nijedan da instaliram pa moram da menjam W.
Ipak cu morati to da uradim pa sta bude bude.....

Nista nije pomoglo! Deinstalirao sam 11.4 i posle nijedan nisam mogao da instaliram.Non stop i za svaki driver mi je izbacivao gresku da "Catalist Install manager has stoped working". Posle petog pokusaja sam popizdeo :mad:pa format "C" i fresh instal W7 i sada sve radi ki bog.:D :banana:

Hahaha. Sad makar imas friski Win :). Usput, sa flash-ke ti je mnogo brza instalacija Win-a, nego sa CD-a.

Mogao si rucno da instaliras drajvere (posle otpakivanja, zadas putanju do .inf fajla), taj ATI install manager cesto zna da zeza.

Dosta su poboljsali zadnje verzije. Recimo, sad uopste TWL-ov ATI Shit Cleaner ne nalazi nista posle express uninstall-a, koji, primijetio sam, traje dosta duze od ranijih verzija.

Mogao si rucno da instaliras drajvere (posle otpakivanja, zadas putanju do .inf fajla), taj ATI install manager cesto zna da zeza.
Palo mi je to na pamet ali tek posto sam stisnuo dugme "format":D
Onda mi je sinulo - ali ne zalim. Bar imam svez sistem. Promenio sam tri ploce i nisam menjao sistem -bio je vec red!:D
Sada na svez sistem sam napravio Image sa Akronisom i neko vreme sam miran:banana:

Poslednja izmena:
Generalno taj fajl pripada Visual C++, Microsoft C/C++, Visual C++.Net i mozda si trebao njih prvo da reinstaliras pa onda format.

Nazad
Vrh Dno