Da, ide Zvezdana Kapija!!!freeman je napisao(la):Jel zna neko koji film na DVD-u je aktuelan ove srede, tj. danas ujutru, za nekoliko casova na kioscima? Cini mi se da sam video na TV-u da je u pitanju Zvezdana kapija, ali neka neko potvrdi za svaki slucaj.
Sta ide uz Gloriju?
Uz Gloriju, Rane. A i Politika je po prvi put stavila iole normalan film - The Boys from Brazil (doduše nemam pojma kakav je kvalitet).Cineman je napisao(la):Za Gloriju nemam pojma, jer ne kupujem....
Ocajno, ne kupujte nipostojddipqd je napisao(la):Uz Gloriju, Rane. A i Politika je po prvi put stavila iole normalan film - The Boys from Brazil (doduše nemam pojma kakav je kvalitet).
PJ je napisao(la):Zar nismo apsolvirali da su sva "novinska DVD izdanja" krsh kvaliteta?!?
gozilla je napisao(la):Ocajno, ne kupujte niposto
balsa je napisao(la):"Momci iz Brazila" su nešto najgore što sam video na DVD-u. Bruka, sramota, zlo i naopako. Deluje kao da su uzelu lošu VHS kopiju, pustili je na lošem televizoru i snimili je lošom digitalnom kamerom. Titlovi su, naravno, "urezani" u sliku. Šteta za tako dobar film.
Izdavač je Narodna knjiga. :S:
Jel mi verujes da jos uvek nisam stigao da pogledam filmfreeman je napisao(la):Dandy koja je verzija Star Gate-a?
Glorija. Samo što je izdavač Cobra, pa će verovatno i kvalitet biti adekvatan tome..._/Neo\_ je napisao(la):Evo sad sam video reklamu za Zonu Zamfirovu, samo nisam video u kojim je novinama. Da li je moguće da negde vidim najavu filmova u ovim časopisima
_/Neo\_ je napisao(la):Evo sad sam video reklamu za Zonu Zamfirovu, samo nisam video u kojim je novinama. Da li je moguće da negde vidim najavu filmova u ovim časopisima
jddipqd je napisao(la):Glorija. Samo što je izdavač Cobra, pa će verovatno i kvalitet biti adekvatan tome...![]()
jddipqd je napisao(la):Glorija. Samo što je izdavač Cobra, pa će verovatno i kvalitet biti adekvatan tome...![]()
Ma znam da kombinuje, ali sam na jednom reklamnom plakatu za ovu ZZ što sada treba da izađe video da pri dnu piše Cobra (mislim da je bilo u nekom tramvaju)... pa sam po tome zaključio.Zorro je napisao(la):Nije Cobra, vec Tuck. Glori(j)ina edicija kombinuje vise izdavaca.
jddipqd je napisao(la):Ma znam da kombinuje, ali sam na jednom reklamnom plakatu za ovu ZZ što sada treba da izađe video da pri dnu piše Cobra (mislim da je bilo u nekom tramvaju)... pa sam po tome zaključio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari