Navigacija je totalno sra*e, kako moze da mi zavrsi posao ako moram da vozim po njenoj ruti? Idem u Grcku i vozim nocu ako pored nacigacije moram da blejim u putokaze onda mi navigacija i ne treba. Igo navigacija je prosta za rukovanje ukucas rutu pregledas je i imas opciju za izbegavanja konkretnog puta tacije mozes da rutiras trase koje ti hoces i da dodas medju odredista za stajanje. To sto je neko iz centra grada dosa sa njom do svoje kuce za to je odlicna inace ne valja onoj stvari. Sta da sam nemac i dosao u BG i hocu na Zlatibor da idem preko Divcibara, a ona rutira preko Ibarske kako onda zavrsava posao. Meni navigacija treba kroz Bugarsku i Grcku po Srbiji mi ne treba, ne mogu da unesem medju odredista tacnije restorane u kojima hocu da se odmorim. Leti ovo djubre od navigacije iz mog telefona iz ovih stopa. Jel ima neka krstena offline navigacija da valja ili da jurim android uredjaj kad krenem na put?
Prvo, naravno da moraš da pratiš putokaze i saobraćajne znake, bez obzira koju navigaciju koristiš.
I meni je na početku bilo glupo što ne mogu da odredim međuodredišta ali sam to rešio tako što sam unapred odredio međutačke (A,B,C..) i ubacio u favorite. Kada se približim tački A, postavim sledeđe odredište B i tako do kraja. Možda izgleda komplikovano ali odstupanje od predložene rute obično se svede na zaustavljanje, bilo koji da je razlog, tako da možeš bez problema da zadaš sledeću destinaciju.
Duža putovanja pripremim na PCu, tj. vidim opcije, ubacim u favorite mesta koja su mi iz nekog razloga zanimljiva, i u odlasku ili povratku tu svratim. I ja sam ove godine planirao da za Grčku idem preko Bugarske, a na here.com mi je kao drugu opciju ponudio i taj put, inače 50km duži. Znači kod Niša levo, tj. desno sa autoputa i cepaj.