Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Jel ovaj Runtastic ostaje free? Vidim kad sam napravio nalog da pise da imam nekih 14 dana za nesto, hoce ostati i posle toga free ove najosnovnije funkcije (za koje ne treba Pro)?

Ajd da vidimo... I sa TeamViewer - om sam izduvao...
Aha, evo vuče sa One Drive jedan po jedan hahahahah.. Ok i to je nešto... Kuku nama...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Da li si probao Total Commander?
Preko njega jako lepo u mrezi prebacujem fajlove sa kompa i obrnuto...
U Win Mobile ima opciju "via Wifi" i u tom modu moze i da salje i da prima...

Capture.PNGwp_ss_20160912_0001.pngwp_ss_20160912_0002.png

Da li si probao Total Commander?
Preko njega jako lepo u mrezi prebacujem fajlove sa kompa i obrnuto...
U Win Mobile ima opciju "via Wifi" i u tom modu moze i da salje i da prima...

Ovo sto si pomenuo mi zvuci dosta zanimljivo... Mozda to deljenje fajlova moze i direktije da se izvede ako i na kompjuteru imas Total Commander, mada mi se cini da Total Comander nije univerzalna?

EDIT: Da, nije univerzalna, ali bas cu probati ovo sto si pomenuo. :)

Poslednja izmena:
Nije UWP, ali mobilna verzija je pristojna i podrzava dosta opcija "velikog" TC.

Sent from mTalk

E da čoveče, hvala što si me podsetio, nisam probao, ali znam da nije univerzalnu, samo na Androidu ima sve pluginove... Videću još

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

vidim pojedinci na youtube vraćaju datum nazad pre ulaska u navigaciju i tako šljaka posle trial perioda. savetuju i da se pre instaliranja iz storea stavi datum unapred tipa 3-5godina i onda instalira i kao imaće free premium verziju toliko godina. al ne lezi vraže, tadaprikazuje error pri instaliranju iz prodavnice. ništa, pokušaću kad istekne nedelju dana, po potrebi vraćam datum unazad pa javljam. nije neka lova 2000 al što bacati ako ne mora

Ja sam prežalio tih 2000 din. :) odlična je app koristio sam je mnogo pre nego li sam prešao na win telefon i hteo sam da je nastavim korisiti i na ovoj platformi tako da sam kupio i za win platformu. Uz sadašnju verziju kada kupiš čini mi se da dobijaš i head up displey varijantu navigacije, pretpostavljam da znaš o čemu se radi ... Svakako po meni vredi taj novac i mislim da je to sa popustom a da je ceo svet negde oko 3500 din.

Danas su bile nadogradnje za fb i twitter. Twiter standardno radi ali kod fb ja ne vidim šta su postigli sa tim ispravkama ....

P.S. Da bi fb aplikacija proradila potrebno je restartovati telefon ...

Poslednja izmena:
Који програм користите за креирање word документа? Је ли има нека бесплатна апликација?

Који програм користите за креирање word документа? Је ли има нека бесплатна апликација?
Word aplikacija.

Sent from mTalk on Windows 10 phone

Word не може да прави нови документ! Мора да се купи. Бар је тако на мом мобилном.

Meni se nešto slično jednom pojavilo, ali posle nisam s time imao problema. Jel ti je možda na telefonu ugašen net? Možda treba da budeš online da bi napravio dokument. Baš ću probati sad.

EDIT. Radi bez problema. Možda samo mora da bude povezan telefon na net. Jeste, to je onda malo glupo, ali to ne potroši skoro ništa od podatak - čak i za moj pojam, a ja sam za megabajte i kilobajte stipsa. :)

Može i da ga konvertuje u pdf ako želiš, ali to radi preko neta. Naravno, odabereš gde na telefonu da ti se sačuva.

Poslednja izmena:
Ево сада могу и ја. *ебо их word. Тражили ми да купим word, да платим претплату, ја одлучио да видим понуду и одустао. После тога улазим у Word без ограничења.

Ево сада могу и ја. *ебо их word. Тражили ми да купим word, да платим претплату, ја одлучио да видим понуду и одустао. После тога улазим у Word без ограничења.
Ni zrno žita neprijatelju. :D

To su oni verovatno stavili da pri prvom pokušaju da snimiš nešto, oni tebi ponude i to što se plaća, i onda neko to shvati kao da mora da se plaća.

I ja sam se tako utripovao proletos, isto bio malo besan. :D "Vi meni da platim da napravim doc fajl, videćete vi, ima da nasnimam 30 praznih dokumenata na telefon, preći ću ja vas", ili "vi ćete meni, preći ću ja na Android". :D

Sad tek vidim da imam aplikaciju Slow Camera !
Može da snima usporeno, kornjača mod

Sent from 640

Sad tek vidim da imam aplikaciju Slow Camera !
Može da snima usporeno, kornjača mod

Sent from 640

Gde si to video? Je l to imaš u sistemskoj app ili mora sa store-a instalacija?

Sent from mTalk

Gde si to video? Je l to imaš u sistemskoj app ili mora sa store-a instalacija?

Sent from mTalk
XjlseVm.jpg

Sent from 640

Pa ta aplikacija radi isto sto i sistemska ne moze da snima usporeno vec snimas normalno pa tek onda usporis snimak .

Sent from mTalk

Priznajem, nisam pazio na casovima...za koju smo app utvrdili da je najprihvatljivija za FM Radio ?

FM Radio Player, Radio FM Phone ... ?

Radio FM Phone.

A automatsko trazenje stanica bi bilo kad se dva puta pritisne ova kruzna strelica..

A ima negde bas i opcija "pretrazi stanice".

Kad udjes u Favorites, dole imas Scan/start stop dugme. :) Nisu ga bas stavili pod nos. Isto ni ja nisam odmah skontao kako da menjam stanice - u aplikaciji valjda nema nikakve strelice levo desno da menjam stanice, nego samo frekvencije mic po mic, a stanice se menjaju samo gore kad ides na volume up/down. To bi bilo bolje da je drugacije. Osim ako je razvijac dodao tu opciju ipak.

Skapirao sam, bas kao sto si rekao..prvo udjes u Favorites, pa Scan gde on iskenira sve stanice..i posle listas jednu po jednu na volume up/down.

A dal je moglo to jednostavnije..mislim da da

Skapirao sam, bas kao sto si rekao..prvo udjes u Favorites, pa Scan gde on iskenira sve stanice..i posle listas jednu po jednu na volume up/down.

A dal je moglo to jednostavnije..mislim da da
Definitivno je moglo jednostavnije, to mi je prvo palo na pamet. Ajde što dugme za skeniranje nije pri ruci, nego bi barem mogli da to sa menjanjem stanica da urade bolje.

Pa ta aplikacija radi isto sto i sistemska ne moze da snima usporeno vec snimas normalno pa tek onda usporis snimak .

Sent from mTalk
Kad krene snimanje stisneš kornjaču i pojavi se žuti okvir dokle god držiš kornjačicu on snima usporeno. Kad pregledaš snimak vidiš da je taj deo usporen!

Sent from 640

Stiglo azuriranje za Viber..verzija 6.2
Jel ima još neka novina sem što su vratili staru pločicu? Nadam se da će sad prestati da guta poruke

A za pločicu, slažem se da je bolje ovako što se tiče najmanje pločice... Onako su samo oni imali pločicu u boji a koja nije puna.

Sve je ostalo manje vise isto. Cini mi se da su sredili bug sa brojem notifikacijom na live tile.

Izgleda, upravo "oprobavam". :D

EDIT: Nije to još rešeno izgleda.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno