Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Izradjuje foto u jpg/ iskluucivo.A vide zapis 1080p/30 rps u mp4 i testirao vise puta(barem 5 snimaka od tacno 10 min) zauzima 20 % manje mb nego deafult cam a kbalitet je bolji. Za tu lovu tlrkrfona naov sam pazario za 90 rura sa garanxcijim 2 god,i obim app-om koliko se ja amaterski kao bavim fitifrafijom prezadovoljan sam,Jos sam juce Pazario microS 32BG clsas 10 (Do sad sam iam naki matori SD od 2GB sad sam sa ovim progkedao).Dao 20eura:) i toliko sto se tice ulaganja za telefon.Sad sledi klupljanje ako bog da za surface fon.

kjager, tvoje komentare stvarno sa zadovoljstvom čitam - ali ovde sam umro od smeha. :D :D :D
Nadam se da se ne ljutiš. :)

kjager, tvoje komentare stvarno sa zadovoljstvom čitam - ali ovde sam umro od smeha. :D :D :D
Mada nije prevazišao mene sa onim problemima što sam imao sa tastaturom, jednom me je neko i blago "napušio" ovde zbog nerazumljivo napisanih postova. :-D (Tastatura je zaboravljala reči koje sam dodao u predikciju, pa je ispravljala i što nije trebalo ispravljati i šta sve ne.)

EDIT: Sad nasao... :D
Meni se predikcija stalno zaglupljuje... Simptomi različiti, ako jednako neuspešno se leči...
Života mi ako nisam hteo da te pitam dva pitanja, koji ti je maternji jezik i jel nogama pišeš. Ponekad se pet minuta češem po glavi šta je pisac hteo da kaže. Sad sve jasno, izvini.

Sent from mTalk on Windows 10 phone

Poslednja izmena:
Gari, sećam se. :D :D :D :D

Mada, ja sam se samo našalio u gornjem postu, shvatio sam sve što je hteo da kaže, naravno, ali nisam odoleo da se ne našalim. A svi mi ponekad napišemo post sa kucaćim greškama, i meni je to jako zabavno čitati. Nadam se da se kjager nije naljutio.

Poslednja izmena:
Nije se sigurni naljutio, nema razloga da se neko ljuti kad se neko drugi malo dobronamerno našali. :)

Sto bih se ljutio,zadnja dva dana gutam slova ko da pijan kucam.I sto je najace kupih sad ProShot vamo preporucujem ljudima alternative i ja kao odusta al nije mi djavo da mira 399 din pa kad izadje surficephone sluzice samo tako.Mada i na ovoj L640 radi sjajno,al su me iznervirali jos 99 kinti za HDR e pa necu pa sve da je 0.99 din:d

WA mi sezadnjih 6-7 dana svakodnevno apdejtuje, desava se jos nekome?

Sent from mTalk

Baš je i ja probao, lepo radi. :)

Postavio sam pitanje odavno i nije mi odgovoreno ,pa ajd da ga ponovim .Zna li neko kako da instaliram whatsapp beta na Microsoft Lumia 535?

Imam problem sa Viberom. Neće da sinhronizuje kontakte.Dali ga još neko ima i kako ga rešiti?

Može li neka preporuka za pouzdanu App za WP. 10, dakle koja pouzdano radi a omogućava WiFi file sharing između uređaja, fon-fon, PC-fon i fon - PC? Nešto kao Super Beam za Android? Imam Xender ali ne radi...naravno poželjno je da može da se upali sa Androidom. Hvala!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Trebalo bi da imas send anywhere i za windows (za android i desktop ga ima)

Da li je neko probao da skonta koja bi bila najpouzdanija aplikacija za vreme?

Može li neka preporuka za pouzdanu App za WP. 10, dakle koja pouzdano radi a omogućava WiFi file sharing između uređaja, fon-fon, PC-fon i fon - PC? Nešto kao Super Beam za Android? Imam Xender ali ne radi...naravno poželjno je da može da se upali sa Androidom. Hvala!

Ako sam dobro razumeo, preporucujem Wi-Fi File Sharer. Ne koristim ga cesto, i meni obavlja posao.

Imaš i Share Across Devices, univerzalna je, pa može i na PC i na fon. Mada nekad zabaguje, nekad radi ok, mada je ne koristim često. Mada u kakvom su stanju sistemi (i pc i mobilni), nijedna aplikacija ti ne može biti 100% pouzdana [emoji1] Kako te zapadne [emoji4]

Sent from mTalk on HP Pavilion dv5

Hvala svima! Probaću...

Nijedna od predloženih aplikacija prosto ne funkcioniše sa Androidom ni PC za file sharing. Jednostavno NEMA NAČINA da se bežičnim putem (sem Bluetooth možda što je sporo), pošalje folder sa stotinak MB muzike za Androida ili PC - ja na Windows telefon. Ni NFC čak ne funkcioniše, Share it, Xender... NIŠTA. Ni cloud servisi, nemaju download (G drive, One Drive). Katastrofa. Sa Androidom sve može... Samo mi to trenutno ne treba.

Nijedna od predloženih aplikacija prosto ne funkcioniše sa Androidom ni PC za file sharing. Jednostavno NEMA NAČINA da se bežičnim putem (sem Bluetooth možda što je sporo), pošalje folder sa stotinak MB muzike za Androida ili PC - ja na Windows telefon. Ni NFC čak ne funkcioniše, Share it, Xender... NIŠTA. Ni cloud servisi, nemaju download (G drive, One Drive). Katastrofa. Sa Androidom sve može... Samo mi to trenutno ne treba.

Prilično sam siguran da bi OneDrive uradio posao skroz kako treba. A uradio bi i bluetooth. Ja sam na moru letos rekao epizode serije sa telefona na laptop tako jer nisam poneo kabel. Jeste sporije, ali radi - ako je 300MB, neće predugo čekati, nije da treba ok sam da vergla negde ne znam koliko.

Obrnuto, folder sa PC ili Cloud na telefon. Neće 100%. Probao sam Team Viewer sad, samo mi je ubio wallpaper na PC, ignoriše setovano hahahahahahaah ccccc, neverovatno... Dakle u pitanju je jedan folder čuće sa nekoliko mp3 pesama?!? Strašno bre...

Poslednja izmena:
I obrnuto, može bluetooth, a može i OneDrive. Jedino što kod OneDrive aplikacije neće da skida foldere, ali može više fajlova istovremeno da skida.

Ali kabel je mama. :)

Ajd da vidimo... I sa TeamViewer - om sam izduvao...
Aha, evo vuče sa One Drive jedan po jedan hahahahah.. Ok i to je nešto... Kuku nama...

Poslednja izmena:
instalirao sam probnu sygic premium verziju koja traje 7 dana. da li je moguće da je koristim free posle trial perioda? tipa da je uninstaliram pa opet ubacim sa store-a? ako ništa, prežaliću 20$

instalirao sam probnu sygic premium verziju koja traje 7 dana. da li je moguće da je koristim free posle trial perioda? tipa da je uninstaliram pa opet ubacim sa store-a? ako ništa, prežaliću 20$
Ne verujem, sigurno stoji to sačuvano u prodavnici da si je koristio. Osim ako te ne usreći neki bag u prodavnici. :)

vidim pojedinci na youtube vraćaju datum nazad pre ulaska u navigaciju i tako šljaka posle trial perioda. savetuju i da se pre instaliranja iz storea stavi datum unapred tipa 3-5godina i onda instalira i kao imaće free premium verziju toliko godina. al ne lezi vraže, tadaprikazuje error pri instaliranju iz prodavnice. ništa, pokušaću kad istekne nedelju dana, po potrebi vraćam datum unazad pa javljam. nije neka lova 2000 al što bacati ako ne mora

Nazad
Vrh Dno