Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Liči mi da je neki sistemski apdjet to napravio, pre nego problem sa samom app

Poslednja izmena:
Izbacuje samo crne tabove.
Resi se problem brisanjem iz memorije ali ne znam razlog zasto se to desi.
Pre Brave-a sam godinama koristio Chrome i to se nikad nije desilo.
Samsung Internet mi je ubjedljivo najbolji browser.

S23U da svoj dialer. Ako nema tu opciju treba promeniti CSC na drzavu koja podrzava snimanje. Moj je mislim na ukrajinskom

Moje iskustvo je da tajlandski dobija pre ažuriranje nego ukrajinski, a za ostale nisam pratio kakva je situacija sto se ažuriranja tiče.

Samsung Internet mi je ubjedljivo najbolji browser.
Bože me sačuvaj i sakloni.
Probajte VIA browser, ako želite jednostavnost i lakoću. Može i SOUL za izuzetan spektar opcija.
Brave mi je standardno dobar, retko čujem da neko ima probleme sa njim

Meni jeste, ima tabove kao na desktopu, odličnu kontrolu videa, pregledan, jedina mana što ne sinhronizuje history baš najbolje sa Samsung cloudom.

I što svaki korejac zna kako surfuješ ....

Probajte VIA browser, ako želite jednostavnost i lakoću. Može i SOUL za izuzetan spektar opcija.
Bolje ne. Browser je najvažniji program kompjutera, uključujući i telefone, i poslednji na koji se treba osloniti da će ga jedan čovek održavati sigurnim kako treba. Osim ako nemate poverenja u tog čoveka i znate da je sposoban za to.

Bolje ne. Browser je najvažniji program kompjutera, uključujući i telefone, i poslednji na koji se treba osloniti da će ga jedan čovek održavati sigurnim kako treba. Osim ako nemate poverenja u tog čoveka i znate da je sposoban za to.
Jedan čovek?
Jedan ;ovek je napisao NP++, jedan čovek je napisao TotalCommander, 7-zip ... da ne nabrajam
Više imam poverenja u tog jednog nego u celu samsungovu bulumentu. Kod korejaca je još manje privatnosti nego kod gugla. Znam to, dobro sam ih upoznao.

Poslednja izmena:
Je l koristiš NP++, 7-zip ili TC za pregled pola interneta?
Ako hoćeš veću privatnost, imaš pominjani Brave, DDG, Cromite, pa i dobro podešen Firefox (Ili Klar verziju)

Koristim VIA već poduže vremena, malo je lakši i brži od Brave-a.
Bezbedan je, provereno. Ima ljudi koji se time ozbiljno bave.

Neverovatno ali na Samsungu ne postoji opcija automatskog gašenja i paljenja telefona u određeno vreme, npr. Off u ponoć, On u 9h. Jel postoji neka apk koja to radi, pretraga na GP ne daje ništa?

Ne znam šta bi ga uključilo kad mu je oboren sistem... A za isključivanje mislim da ima.

Neverovatno ali na Samsungu ne postoji opcija automatskog gašenja i paljenja telefona u određeno vreme, np
Ih od kada ne postoje te opcije. Kao što pomenu kolega, svi mogu da se isključe, nijedan da se startuje sam.
To je mogućnost koja se izgubila sa vlasničkim sistemima i čipsetovima. Tj dok si imao Nokia, Sony i ostale telefone na dugmiće :D Mada nisu imali svi, zaprao večina nije imala
Stvar je bila u tome da su postojale zasebne CMOS baterije koje su napajale firmver i dok je mob isključen a i dok je taj čip bio zaseban.
Kasnije je to još neko vreme postojalo kod određenih varijati MediaTek čispetova, da bi potom svi izbacili tu mogućnost (jeftinija proizvodnja, ušteda za proizvođače)

Poslednja izmena:
Koji čipsetovi, navedite za konkretan model

Nazad
Vrh Dno