Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Prilozi

• viber_image_2022-10-11_16-20-26-100.jpg
    viber_image_2022-10-11_16-20-26-100.jpg
    51.1 KB · Pregleda: 15
  • viber_image_2022-10-11_16-20-26-258.jpg
    viber_image_2022-10-11_16-20-26-258.jpg
    49.4 KB · Pregleda: 15
  • viber_image_2022-10-11_16-20-26-260.jpg
    viber_image_2022-10-11_16-20-26-260.jpg
    52.3 KB · Pregleda: 13
  • viber_image_2022-10-11_16-20-26-283.jpg
    viber_image_2022-10-11_16-20-26-283.jpg
    67 KB · Pregleda: 12
Na novijim verzijama androida je onemoguceno snimanje razgovora, sve sto te aplikacije rade je hvataju zvuk sa zvucnika slusalice ili spikerfona, pa je kvalitet stoga jako slab. Huawei mislim da ima fabricku app, Xiaomi i jos neki modeli. Samsung je imao secam se na isto starijim telefonima, note 7fe je imao. Mislim da je jedini resenje root

Malo sam čačkao i Voice line najbolji rezultat daje.

Huawei y7 na androidu 8.

Nema to veze sa aplikacijama, već sa ograničenjima androida...

mislim da je android 7 zadnji na kome radi call recorder. ovi noviji imaju razne varijante za snimanje, cak i fabricke, ali ne radi automatski i ide glasovna poruka da se poziv snima..

Android 8.1 i imao sam call recorder sa fabričkom Phone (by Google) aplikaciji.
Imam i sada na Android v12 ali obaveštava da se razgovor snima što tada nije bio slučaj.

Jel koristio neko ovu app za snimanje poziva

Ima više opcija u podešavanjima, koja je najbolja da bi se druga strana bolje čula?
Koliko shvatam, ovo je prepakovana app od strane F-Droida?

Ovo je izvorni kod

a ovo je diretno app na PlayStore-u autora koda - Audio Recorder

No hard filings.

Na Huawei / Honor telefonima mislim da.je krenulo od Androida 9. Instalira se aplikacija iz kineskog softvera koja omogući fabričko snimanje razgovora koje je onemogućeno na romovima za telefone van kineskog tržišta. Ne treba root.

Na Huawei / Honor telefonima mislim da.je krenulo od Androida 9. Instalira se aplikacija iz kineskog softvera koja omogući fabričko snimanje razgovora koje je onemogućeno na romovima za telefone van kineskog tržišta. Ne treba root.
Isto tako i na Xiaomi telefonima, zamenis za kineksi ili XEU, i imas snimanje bez obavestenja, a imas i na 12 ali obavestenje ide da se snima razgovor a to je na global i EU romovima zbog propisa koji vaze u EU i generalno u normalnim drzavama pa i kod nas da mozes da snimas ali ne tajno, vec moras da obavestis drugu stranu da vrsis snimanje, kao kad pricate sa nekim CC uvek vam kazu da se snima razgovor ne zato sto vole vec sto je to po zakonu inace je krivicno delo, tajno snimanje osim ako nemate nalog od suda.

Braco, potrebna mi je Notes aplikacija koja ima na androidu i iOS da serujem sa devojkom sve planove i potrepstine. Google Keep nema skoro nikakve funkcije, ona nativna na iOS je mnogo bolja, pa mi treba neka koja je slicnija njoj, da ima precrtavanje reci, boldovanje itd. Znam da i u Keep-u ima precrtavanje ali to nije mogu ce sa svakom reci.

Screenshot-20221013-140253-Chrome.png

kako se sada postavljaju recenzije na google play. nigde ne vidim opciju

da da,, sad sam primetio da za neke mogu da napišem a za neke ne
ne znam u čemu je stvar

Jel postoji aplikacija koja moze automatski da pojacava ili utisava razlicit nivo zvuka izmedju aplikacija?

jako me nervira kada pustim YT bude preglasno, onda otvorim video klip moram da pojacavam, pustim muziku opet treba da podesim zvuk...nesto peto opet moras da utisavas ili pojacavas.

Verujem da i vas nervira sto ne postoji neki auto volume.

gledam ove aplikacije za informacije o jacini 4g signala, koji su to krsevi, natrpano nekim brojevima za doktora telekomunikacionih nauka, a osnovnih informacija tipa frekvencija i relativna jacina signala nigde

Nisu krševi nego ti ne umeš da čitaš, ili ne znaš šta hoćeš uopšte.
Šta si mislio, da će da piše 'Jačina signala: xx' ?

Najbolja aplikacija za "kloniranje" starog telefona na novi?
OnePlus ima dobar app ali ne znam da li radi na Pixelu.

Skoro sam prebaciovao podatke sa starog telefona na novi pomoću smart switch-a i nije mi jasno šta radi. Samo je instalirao neke aplikacije sa starog, bez naloga i podešavanja. Ili ja ne znam kako se koristi,

Ja instalirao na Huawei y7 android 8, pojavilo se dugme za snimanje u dialeru, ali nešto je zeznulo sistemski, ni jedna sim kartica se ne očitava.
Kako da rešim ovo, da li će vraćanje na fabrička podešavanja ispraviti?

Tazrešilo se.

Vrh Dno