Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam plaćeni Nova launcher. Namestio sam da mi u search baru za web na desktopu piše i temperatura. Bio sam danas u drugom gradu gde ne lepo radila i sad vidi da mi ne radi. Sve je upaljeno po opcijama, ništa čačkao nisam, ali vremena nema. Kada kliknem na nju, lepo mi izbaci vremensku prognozu. Mnogo bi bode oči ovo, a baš mi se svidelo kako se uklopilo uz ostatak ekrana.
b98280eddf50d5ce14f2c47eb31a0874.jpg

Sent from my HTC Desire 630 dual sim using Tapatalk
Da li su ti uključene lokacije, i da li nova ima dozvolu na lokacije?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Imala je verzija Mx player-a koju ste preporučivali, negde je bio link, da li ka xda? Ubi reklamama, a ne vidim opciju da se sklone, odnosno kupi.

AdAway mi ne pomaže kod MX Playera, ne znam zašto... Koji koristite codec za njega? Ovaj default mi nešto secka...

Bila je verzija verovatno ka xda od MX Playera, baš koja ne secka i nema reklama. Samo neko ko je zapamtio koja da ostavi link.

Evo jutros je proradilo, ništa čačkao nisam samo sam resetovao telefon. O čemu se radi, pojma nemam...

Sent from my HTC Desire 630 dual sim using Tapatalk

aaaa hvala puno.. to se trazi

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Da li google photos ili gdrive podrzavaju prebacivanje celih foldera slika sa kompjutera? Probavao sam da nadjem opciju i nisam uspeo, doduse samo za gphotos.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Jesi li koristio onaj photos uploader, posebna app?

Poslednja izmena:
Nisam nasao nista pod tim imenom ali sam izgleda nasao resenje preko google drive-a.

O jeee, prvi link [emoji14]

Screenshot_20170524-165525.png

Poslednja izmena od urednika:
Haha, kucao sam nesto drugo :d Hvala.
Ps. ugasi te tabove, nemas 6gb rama[emoji14]

Ako neko ima MX player ili BS player sa kodecima, dumb proof, i voljan je da mi pošalje PM odakle da skinem, unapred se zahvaljujem

inače kad se pretera 99 tabova u tom kvadratiću stoji ":D" :)

Dole su incognito tabovi :DFB_IMG_1495641210171.jpg

Ako neko ima MX player ili BS player sa kodecima, dumb proof, i voljan je da mi pošalje PM odakle da skinem, unapred se zahvaljujem

Ja sam pokusao ali opet ne rade poruke na ovom forumu
do sada sam u zivotu koristio oko 50-tak foruma, cak i forume o zivotinjama gde su radile poruke, a ovo je forum o kompjuterima pa ne rade, interesantno...

Poslednja izmena:
Pitanje u vezi veličine slika na facebooku, na mom android mobitelu. Kada uploadam sliku preko svoje Facebook Lite aplikacije na zidu se prikazuje kao premala, probao sam držati okomito kod slikanja i također ne zauzme na zidu cijeli veliki prostor koji je predviđen za sliku. Vidim da mnogima koji šalju sliku ispadnu puno veće na zidu, i uglavnom su okomite, znači više visoke nego široke.

Kako ? Vjerovatno resize nekim programima ili ?

Zato što koriste Facebook aplikaciju, ne Lite verziju.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Probaj neku drugu zamenu za FB, npr. Swipe.

Vrh Dno