Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

To i pitam da li mogu da skinem instaliram neku drugu tastaturu i kako, gde... pošto nemam pojma. Ili da napravim custom kako se meni sviđa to bi mi bilo idealno :)
A predikcija me nervira užasno, ne verujem da ću moći da se naviknem na to i da bude stvarno upotrebljivo tj brže.
Sad ću da vidim taj gboard. Hvala puno
SwiftKey, koristim godinama, prezadovoljan.

Sent from Sony M5

Jeste besplatna app, evo izvoli Ivane :)
b22b081314d48185796b1f331389709b.jpg

Huawei Mate 9

Sad vidim da ti nije srpski play store... Probaj da otvoris na racunaru, sta ti pokazuje?

Na Indijskom Play-u je, cene u rupijima. Pa nije nesto da das i 10 rupija, ili prebaci na drugi Playstore pa uzmi za džabe. Ja sam skoro pazario, bilo 50-60 centi i sasvim ok app.

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

10 rupija je smešna cifra, 15 din, tako nešto, ali mi se nije svidela.

Besplatna je i na indijskom store-u, ne znam zasto ti se ovako pojavljuje.

Ja sam je skinuo sa Američkog ali mi se ne sviđa. Nekako je prepuna informacija . Skroz nepregledna.

Poslato sa telefona

Swiftkey sam probavao jednom ranije ali me je toliko iznervirao prediction i one linije da sam ga dezintegrisao za svagda. Ništa nisam mogao da ukucam ono što želim. Hteo sam da razbijem telefon i da se vratim na symbian i n95, 6630... da ne kažem 3310.

Swiftkey sam probavao jednom ranije ali me je toliko iznervirao prediction i one linije da sam ga dezintegrisao za svagda. Ništa nisam mogao da ukucam ono što želim. Hteo sam da razbijem telefon i da se vratim na symbian i n95, 6630... da ne kažem 3310.
Kod tastatura sa predikcijom moraš da isključiš opciju da pritiskom na taster za razmak (space) ubaci predikciju koju nudi umesto onoga što si otkucao, to većina ljudi zaboravi, pa ispadne da ne valja tastatura.

Sent from Sony M5

Danas sam definitivno zaključio da je deezer system hog u pozadini.

Nemam dokaza, jer se sve verovatno odvija kroz neke servise koje ne bi vezao sa deezer-om, ali kad god izbrišem tu aplikaciju, telefon mi živne (i to ne jedan).

I sa baterijom mi pravi probleme, praktično mora da se ode na force stop, inače ništa od doze-a.

Nešto su zeznuli izgleda...

Poslednja izmena:
^Dobar pack, uzeću.

Ni meni nije besplatan ovaj Weather Live (na Indijskom play store), međutim nema veze probao sam besplatnu i ne sviđa mi se.

Što se tiče popusta, na Indijskoj prodavnice, CamScanner samo 10 rupija, dobra aplikacija za dokumente i OCR.

kod mene jeste besplatna weather live, srpski store.. skinuo sam je, nije losa.

poslato sa pejdžera

Ove ikonice su trenutno besplatne:
- Krix Icon Pack
- Mellow Dark
- Willx Icon Pack
- Lens Icon Pack
- Coffe -Icon Pack
- Tembus Icon
- Antimatter
- Smoke&Glass Icon
- Karmanu Icon Pack
- KasatMata UI
- Timbul Icon
- DmonD Icon Pack

Od sada ce ovakvi popusti biti u temi Google Play Store - popusti, nisam video da tema postoji preko tt. Ako neko naleti na neku ovakvu akciju, neka javi.

Poslednja izmena:
Drugari,

evo mog novog icon packa. Ko podrzi moj rad i kupi ga, dobija jedan od mojih ostalih icon packova za dzabe.

Evo linka Omoro - Icon Pack

Undapred hvala i sve najbolje
Jel i clanovi foruma trebaju da prate instrukcije sa g+ ili je dovoljmo da ti samo posaljemo mail sa screenshot? Mada imam vecinu tvojih packova, nemam samo one koje si izbacivao dok njsam koristio Android.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Titanium backup pro.

cek bre... zar titanium backup pro nije samo bekap softwer?? moj mob ima bloat, neke kineske gluposti otvara konstatno. kako Titanium to moze da resi?

Možeš apk da deinstaliraš ali bolje je da ih " zamrzneš" u titanijumu

Послато са SM-G355HN

Što je bolje, uzmi briši to i ne gledaj nazad.
Možeš i ručno da ih brišeš preko nekog file explorera, ili npr preko titaniuma.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

+1 Titanium zakon, mozes i sa free verzijom to da odradis. Ako nisi siguran za neke aplikacije prvo uradi backup pa je obrisi.

Sent from Xperia T

Možeš da obrišeš nešto što ne treba i posle problem,imaš opciju kada izabereš apk da zamrzneš i onda uvek možeš da odmrzneš ako ti zatreba.

Послато са SM-G355HN

Poslednja izmena:
System app safe remover takođe može da posluži, nakon brisanja, moguće je vratiti aplikacije ako dođe do nekih problema

Neka app da sa nje mogu da pošaljem sms a da stiže pošiljaocu kao da je iz druge zemlje?

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

sa titanijumom brisanje ovih sistemskih aplokacija tj onih koje su vec preinstalirane moze samo uz root?

poslato sa pejdžera

Vrh Dno