Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Preporuka za aplikacije za pozadine, ali da su kvalitetne poput Backdropsa? :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ili mozda aplikacija potpuno neocekivanog imena - Backgrounds HD.

Flashscore, livescore ili Rezultati?? Koja je po vama najbolja [emoji41] ??

Flashscore.

Послато са D6503

OK je livescore, za fudbal je dobra i futbol24.

Sofa score najbolja.

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

+1 za SofaScore

Bilo je reci ranije,kako da prebacim fajlove sa kompa na telefon putem wifi-a?Ako moze neko da napise detaljan postupak.
Znam da moze sa fona na komp preko ES File Explorera i ftp servera,ali treba mi i obrnuto.

^ AirDroid. Procedura je jednostavna, sve je objašnjeno u okviru aplikacije.

Hvala,videcu Airdroid.
Nisam provalio do sad to za ES u obrnutom smeru.

Hvala svima, Sofa ostaje [emoji6]

Ja koristim Forza, za ono sto meni treba, sasvim dovoljno :)

Bilo je reci ranije,kako da prebacim fajlove sa kompa na telefon putem wifi-a?Ako moze neko da napise detaljan postupak.
Znam da moze sa fona na komp preko ES File Explorera i ftp servera,ali treba mi i obrnuto.

Nađi WiFi File Transfer Pro. Link na Googlu je

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarterdroid.wififiletransferpro&hl=en

Može da se nađe i narodna verzija. Prebacivanje fajlova (u oba pravca) radiš iz svog brauzera na kompu, tj. ne treba ništa da instaliraš na PC-ju. Ako hoćeš, možeš koristiti i brauzer na drugom mobilnom telefonu za prebacivanje sa telefona na telefon (preko Wifija na koji su oba telefona prikačeni).

Poslednja izmena:
Flashscore, livescore ili Rezultati?? Koja je po vama najbolja [emoji41] ??

Flashscore plus do sad se pokozao odlicno. Notifikacije brze, kao i sve promene rezultata... Meni je licno flashscore plus dosta pregledniji od sofa aplikacije.

Samo SofaScore i ništa više :)
Rezultati i FlashScore isto ****** drugo pakovanje ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
a koji su brzi načini da se sa Androida na Android prebace veci fajlovi (BT je spor, a aplikacije koje su za to većina nema)?

Flashscore plus do sad se pokozao odlicno. Notifikacije brze, kao i sve promene rezultata... Meni je licno flashscore plus dosta pregledniji od sofa aplikacije.
Takodje... Sofa sarenija ali sporija i nepreglednija...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

razmotricu ga, mada sam vise mislio na opcije koje ne zahtijevaju instalaciju neke aplikacije ni kod jedne strane...

За пребацивање са компа на андроид и обрнуто, Filezilla и ES File Explorer савим добро одрађују посао...

a koji su brzi načini da se sa Androida na Android prebace veci fajlovi (BT je spor, a aplikacije koje su za to većina nema)?
Send Anywhere је убедљиво најбоља апликација за пребацивање фајлова између истог или различитих система (Анроид, Вин, Линукс...).

Можете регистровати уређаје за које вам неће тражити код а за остале добијете једнократни код који укуца онај ко прима фајл. Иначе фајлове можете слати било коме, није неопходно бити на истом вајфају о доступни су наредних 24/48 сати.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pokusavam da se prijavim na tri aplikacije koje rade repost na instagramu, ali bezuspesno. Sve tri izbacuju jednu istu gresku. Koristim stari instagram i ranije su radile. Mozda traze novu verziju?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1464884091865.JPG
    uploadfromtaptalk1464884091865.JPG
    17.6 KB · Pregleda: 184
Vrh Dno