Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa gde sam napisao da ih kostaju ti kanali, vec sam lepo napisao iskljuceni zbog konkurencije tj SBB-a.
Gde sam prijatelju rekao da je ok sto su iskljucili?
A druga je stvar sto nisu najavili ni ne moraju ali bi trebalo niti si ti potpisao neki ugovor gde ti garantuju AS vec samo ugovor za mobilni paket u kom su dozvolili koriscenje mts tvgo.
Ocigledno ne vidis da ja njih ne hvalim bas me briga za njih samo kazem realno stanje.
Ti si napravio pogresnu procenu nazalost i sad ti je problem i razumem te i tvoju ogorcenost.
Ali razumem sto su to uradili, da li ih opravdavam, NE.

Kakva konkurencija kada ja njima plaćam taj paket i kako oni znaju da li koristim SBB ili nešto drugo ?
Kako može da se napravi procena kada se mesecima reklamira mix xl plus paket u okviru koga se dobija mts tv go (sa 14 kanala od toga 5 arenasport) i posle par dana broj kanala je 9 (ne računam pink 3 info) :)
To ne može da bude nikako ok ...

Nego *** državna firma - mogu da rade šta hoće :)

Poslednja izmena:
Napisacu i ovde pink je imao bar tri filmska kanala koja su bila upotrebljiva tako da skidanje ovog celog paketa to je glupost, a tek za arene da ne pricam.

MTS je bas prevara, oni ne postuju ni svoj ugovor ni nista, bas su postali mufljuzi oni pravi, a ni ovi drugi nisu nista bolji

Ima u Titanium Backupu da je otkačiš sa Play Storea, pa ti neće prijavljivati kao da postoji update. Ili ZipSignerom prepakuj (tj. potpiši tu app), pa se isto neće ažurirati.
Ovo sa TB i ne radi bas, jer se posle par dana aplikacija ponovo pojavi u Play Storeu... Jedina varijanta je ovo sa ZipSignerom što nisam probao ili meni lakše sa Lucky Patcherom, samo se napravi klon aplikacije, originalna deinstalira i ova nova instalira...

Ovo sa TB i ne radi bas, jer se posle par dana aplikacija ponovo pojavi u Play Storeu... Jedina varijanta je ovo sa ZipSignerom što nisam probao ili meni lakše sa Lucky Patcherom, samo se napravi klon aplikacije, originalna deinstalira i ova nova instalira...
Moze i da se u samom GP-u odcekira automatsko azuriranje, kada se klikne na tri tackice.

f22a07e9dc54cae1cc9d7a55732ec41f.jpg

^ pročitaj ponovo sta je čovek napisao.

Inace kliknem na "update all", ali ova treba da mi forever ostane na v3.1.1 :D

Znači hoće da je ne vidi Google Play, kad klikne update all, da se ona ne update-uje.

Ma znam sta je hteo, nego reko ako mu je previse cimanja oko TB i luckyia, moze da stopira nadogradnju u GP pa manuelno da nadogradi sta je hteo, a ostalo da ostavi tako kako je. Ja sam stopirao sve aplikacije i onda kad izadje nadogradnja, ako mi odgovara onda je odradim, ako ne nista. Tako mi facebook jos na 3.7 verziji, radi posao i ne trazi mesenger meni dosta :-D

jel ono bjese ima neki xposed modul kojim bih mogao da podesim da se neka app ne azurira vise uopste? Inace kliknem na "update all", ali ova treba da mi forever ostane na v3.1.1 :D

Skini zipsigner sa marketa.
Potpisi aplikaciju koju hoces,deinstaliraj je i instaliraj tu potpisanu sto si napravio.
Play store je vise nece ni videti :)

hvala vam svima na objasnjenju za Zipsigner! :) I da napomenem za one kojima je isto bitno: nije potreban root B-)

Neki layer koji boji navigacione tipke u razne boje ? Ubija ova bjelina izgorice mi ekran amoled.

Pa za amoled je bolje da su bele boje nego npr plave ili crvene :)

Poslednja izmena:
Ok, ako je tako. Bio sam u tripu da mijenjam boje povremeno. Ja kontao najgore, jer najveci image retention ostane posle bijele boje u nav baru. Da ga ne ureknem dobra je situacija. Dok izgori bice vjerovatno odavno na onom svijetu. [emoji2]

Jeli ima neka aplikacija koja može da prikaže fotografije koje se nalaze u telefonu, kao i u izabranim folderima na onedrive cloudu, i eventualno flickr-u?

Es file explorer podržava one drive, verovatno i mnogi drugi file exploreri

Mislio sam na neki program kao "photo gallery" i sl... Kad otvorim program, odmah da prikaže foldere sa fotografijama na telefonu i cloudu.

Probao sam, ali radi samo sa Gdrive. Nema opcija da dodam Onedrive.

Hvala!
To je to što sam tražio. Što je najgore, juče sam tu app probao, ali nisam video tu opciju...

QuickPic je mama od aplikacija za slike.

edit: sad skontao da mi nudi 1000gb na cm cloudu!

Poslednja izmena:
Prevrne mi se želudac kad vidim Cheetah Mobile. :p
Pitanje je jos koliko ce QuickPic ostati ovako funkcionalan.

Meni je mnogo ljepsi nekako Piktures. Google Photos mi je raspad sistema, nepraktican, smorim se kad njega koristim. Slabo sta valja osim Pikturesa. Ako grijesim nek me isprave.

ApKMirror dobio material design.

Zvuči kao još jedna u nizu gluposti, koja će pre da nanese štetu.

Je l' ja to tripujem ili je malo promenjena ikonica Tvitera, sve mi se cini kao da su zivlje boje?

Ui je sada meh, ne svidja mi se. kada se klikne na tri tackice taj drop down menu laguje samo tako. Animacija ima citava dva frejma

Ui mi je stigao pre neki dan, bas je bezveze, nisu uklopili boje kako treba. Dole su sive ikonice, gore jarko plave, malo bezveze. I da, animacija menija za 3 tackice je haos, ne znam da li laguje jer je jako, ali napravi nekakav prekid.

Nazad
Vrh Dno