Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Tako ti i treba kada ides na sajtove za skidanje piratskih apk.. Kes u ruke i na google play [emoji4]
LOL nisam skidao piratsku apk nego gledao sta sam bio u proslom zivotu :) horoskop tripovi...
Evo nije da sam pirat, kupio sam dve app za 2 meseca, dosta od mene..
4e67da12af103974bcab4cf685177722.jpg

@Nikola1994 ma to prvo uradio ovo je nesto ludje :p ne znam koliko je NoChromo bolji izbor.

Poslednja izmena:
Јел може препорука за неку навигацију са српским гласом као и препорука за интернет радио са домаћим станицама? Хвала!

Samo #nochromo i nema vise toga

Svaki put kad neko napise nochromo, ja procitam NO HOMO :d

Nadji na xda. Mada meni taj nochromo nije radio bas za pohvalu. Stranica se učita pa pukne i to često. To mi se na redovnom Chrome nije desilo

Postoji li neka aplikacija za pracena osoba, da mi na mapi pokaze gde se ta osoba nalazi?Nasao sam na gogle play neki porodicni lokator.Pozeljno bi bilo da ta osoba na svom telefonu ne dobija nikavu informaciju da je neko prati.
Postoje takve aplikacije, ali se plaćaju na mesečnom nivou po 10-ak dolara i možeš sve da radiš (pratiš lokaciju, pozive, poruke, gledaš slike, browsing history, snimaš pozive...).
Nisam našao besplatne.

Burazeru sam, doduše davno, instalirao Android lost i preko njega slao poruke na njegov telefon, ili počne da pišti, samo mu javim "Šta više radiš na X lokaciji" i bilo je urnebesno :D
Ali kratko trajalo :d

Ako nađeš nešto slično da je besplatno ili jeftinije javi. Imam još par rođaka i prijatelja sklonih teorijama zavere koje bih da isprepadam :D

Zbog cega Youtube aplikacija za Android nece vise da mi sacuva istoriju sto sam trazio?
Pre kad ukucam naziv necega to ostane u istoriji i ne moram ponovo da kucam, sad nece nista da mi sacuva. Ne znam zbog cega mi se to desava.
Da li zna neko zbog cega je to i sta treba da radim da bi mi ponovo cuvao istoriju?

Nije bilo ukljuceno. Probao sam da ukljucim pa da iskljucim i opet ista prica. :wall: Takodje sam bio uradio clear data i cache i nista. :wall: Inace normalno mi je Youtube aplikacija radila na proslom telefonu. Nego kako sam uzeo Note 3 i na njega instalirao to mi se desava, nece vise da mi cuva istoriju pretrage. :trust:

Da li vam pada jos nesto na pamet, sta da uradim da bi mi ponovo cuvao?

Kako da namestim Nova Launcher da bude default launcher?

U podesavanjima u aplikaciji sam namestio da bude "always default" ali se cesto desi da kad izlazim iz neke aplikacije telefon vrati na fabricki launcher...

Stavi keep in memory u settingsu nove ili zamrzni Stock launcher.

Jel zna neko koja je poslednja verzija Chomp sms-a, koja ne prikazuje ove reklame? Neće ni Adblock da ih izblokira...

Ljudi ova tackica me nervira zna li neko sta znaci??

a0e8ea294511c24b9b6c12e4a0246e22.jpg

To je jedna od većih Android misterija, nagađali smo ovde pre nekog vremena, sumnjali na timely tad, u suštini niko nema pojma :D

To je neka notifikacija koja je "prosla" ili "traje" ali nije u fokusu. Davno mi se desilo pa sam zaboravio sta je meni tacno bilo.

Meni se ponekad pojavljuje zbog Google now, odnosno informacije o vremenu. Evo trenutno je nema, iako ako se spusti status bar stoji notifikacija za vreme. Nekad se pojavi, nekad ne.

Ima li neko problema sa FB app u poslednja 3-4 dana?

Neće da se startuje niti prolazi update. Probao brisanje data i za FB i za Play Store + cache za sve apps i sve isto.

Na Storeu vidim da nisam jedini.

Note 4, poslednji LP 5.1.1

Jel blokira nekom telefon posle današnjeg Fb apdejta? Meni 2x za neko kratko vreme, sad ne smem ni da ulazim na Fb. :)

Kako vam radi poslednja verzija Nove? Meni ponekad laguje pri ulasku u app drawer.

Nazad
Vrh Dno