Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koliko si čekao? Obično treba da prođe malo vremena dok ti ne postane dostupna beta verzija neke app kad tako ideš preko g+ communityja

Poslednja izmena:
Hvala ljudi. Sad se pojavila :)
Jel trebam da izbacim staru (regularnu) verziju pre instalacije Bete ili ne? I kako da nadjem onu temu sa SS-a?

Tema sama stiže, loguj se preko Gmail naloga da bi imao sinhronizaciju.

Staru verziju swiftkey aplikacije obriši ;)
Jezike podesi ovako i uživaj :

00c270db1276a2a17a8b6ab1edecb8d3.jpg

Poslednja izmena:
U čemu je razlika u odnosu na standardnu verziju? Samo ćirilica ili?

Da li ima beta bagova, povećanu potrošnju baterije ili nešto? Da li možeš nju slobodno da koristiš umesto obične verzije?

Jel koristi istu bazu reči i fraza koju je "zapamtila" standardna verzija?

Hvala uspeo sam :)
Sad jos kad bi mogla da bude nasa latinica (kao onda na slici) ali da zamene Y i Z :D

Kako si podesio da imas jos jedan red sa brojevima posebno?
Na S2 mi veci deo ekrana zauzima tastatura iovako, zbog dela za predikciju, pa mi nece trebati, ali cisto informativno me zanima.

Edit: Ja nisam nista rucno sacuvavao bazu, pa ne znam. Jel sam trebao?

Ljudi sve je isto samo što je ovo beta - sve što ubace prvo se u beta verziji pojavi ...
Ćirilica, nova tema i još dosta stvari su novine :)

To download this new beta, join the dedicated SwiftKey Beta for Android Google Group (https://groups.google.com/forum/#!forum/swiftkey-beta-android).
Please click ‘Join’ then follow the instructions in this group to become a tester and to download the new SwiftKey Beta app from the Google Play Store.

Poslednja izmena:
Sad jos kad bi mogla da bude nasa latinica (kao onda na slici) ali da zamene Y i Z :D
Kako si podesio da imas jos jedan red sa brojevima posebno?

Kod jezika imaš tastaturicu belu, na nju klikneš i izabereš qwerty umesto qwertz. A u customize podešavanjima imaš number row i onda smanjiš celokupnu veličinu tastature ako ti tako više odgovara i rešiš sve probleme koje si nabrojao. :)

Poslednja izmena:
Ах, коначно ћирилица на Swiftkey-y! :D :D :D

Da se ne cimam džabe sad, ako u beti ima ćirilica znači uskoro će i u finalnoj verziji biti? Ovo uskoro mislim kroz mjesec dana, ne više..

Poslednja izmena:
Zašto ne bi potrošio jedan minut danas i namestio to umesto da čekaš mesec dana?

Npr. ja generalno ne ostanem duže od par dana kad god aktiviram SwiftKey jer imam 19 godina i koristim dosta slenga pa me iznervira kad napišem nešto a on me ispravi i zbog ne pregledavanja sadržaja pre slanja ode poruka deb**nog sadržaja pa objašnjavam da je predikcija kriva. Za forum i komentare, gde brzina ne igra nikakvu ulogu, je super stvar ali za četovanje biram Google Keyboard (Material Light) bez ikakvih predikcija i long press-om od 180ms, na njoj najmanje grešim. :)

Poslednja izmena:
Kod jezika imaš tastaturicu belu, na nju klikneš i izabereš qwerty umesto qwertz. A u customize podešavanjima imaš number row i onda smanjiš celokupnu veličinu tastature ako ti tako više odgovara i rešiš sve probleme koje si nabrojao. :)
Kad izaberem qwerty onda se promeni i raspred slova sa kvacicama...

Ja koristim SwiftKey od kada je postao free, čak sam i neke teme kupio, apsolutno mi je odlična, naučila je moj rečnik. Lepo me ispravlja i dosta dobro pogađa kada samo vučem po njoj.
Sad čekam ćirilicu i super.

@stejer stavi u opcijama da space ubacuje space a ne reč koju predvidi. Onda kucaš tako što tapkaš gore na reči umesto na space. Ja ne znam kako neko uopšte koristi tu tastaturu sa default podešavanjima :D

Ja koristim always insert prediction :)

Da li je ovo normalno? Da imam ovoliko free rama? A kada pokrenem bilo koji browser automatski ispada SwiftKey iz ram memorije.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1432666596428.png
    uploadfromtaptalk1432666596428.png
    128.6 KB · Pregleda: 317
Samo vidi sliku - zato sam je i postavio :)
Nisi me razumeo. Ja sam to i stavio, ali bih voleo da sve bude isto kao na toj tastaturi/podesavanju, samo da je Y u gornjem redu a Z dole. Dakle samo to da se menja, a sva ostala slova da ostanu na svom mestu :)

Inace, ne mogu da skinem nove teme.
Ulogovao sam se na gmail, ali kada odem na deo za download novih tema, pise mi da njihov store nije dostupan, da ili nisam ulogovan ili trebam da update-ujem Google Play Services. Jel tako i kod ostalih? Jel da to radim i kako?

Apdejtuj servise neće da škodi :)
Prvo pogledaj koji su za tvoj uređaj - http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/

Vidi zadnja 3 broja verzije postojećih pa skini prema tome zadnju verziju sa sajta.

* X defines Android version:

0 for Android =5.0
8 for Android TV

* Y defines CPU architecture:

1 for armeabi
3 for armeabi-v7a
4 for arm64-v8a
7 for x86
* Z defines DPI:

0 for universal
2 for 160
4 for 240
6 for 320
8 for 480

Poslednja izmena:
Kako vam se cini nova promena Jutjub aplikacije? Zacudilo me da su izbacili fioku sa strane, jedan od material elemenata. Ovako mi izgleda okej, mozda da ubace oznake koja kartica je sta.

Da li je ovo normalno? Da imam ovoliko free rama? A kada pokrenem bilo koji browser automatski ispada SwiftKey iz ram memorije.
Na 5.0 nažalost jeste. Samo kako bre tastatura ispadne? Trebalo bi da ona ima viši prioritet od tih messengera i sl.

Taj je za vas Kragujevčane, za Nemanju treba neki sa 011 :D

http://www.apkmirror.com/apk/google...ices-7-5-71-1955121-034-android-apk-download/

Taj što se završava na 034 :)
Skini i zadnji Play Store ako nemaš, ugasi Google lokacije i onu istoriju u Google settings aplikaciji, isto za Google Fit i pod Security verifikaciju.
.

Zahvaljujem :)
Play Store mi je trazila azurna. Sve što si pomenuo mi je ugašeno pa ću tako podesiti i sa novim Services fajlom. Samo mi reci da li pre instalacije novog trebam stari da izbacim?

Vrh Dno