Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima,kao svi romovi na 5.0 :) google se tu najvise pita,za sada su ispali klasicni amateri..

Spucao sam juce novu, stabilnu verziju pa ti napisem u ponedeljak.

Treba mi hitno neka dobra i jednostavna aplikacija za snimanje poziva. Preporuka?

Ja oduševljen. Nema ga na svijet.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422126952553.png
    uploadfromtaptalk1422126952553.png
    22.5 KB · Pregleda: 388
Takodje porvrdjujem za skvalexa. Od bezbroj probanih, jedino ovaj od skvalex-a lepo radi, ali ima i lepu cenu. E sad, zavisi od telefona, vrste procesora, root-a itd, da li ce i neki drugi raditi lepo.

Postoji trial verzija na xda, radi jedno dve nedelje pa taman mozes lepo da testiras da li radi.

Poslednja izmena:
Probacu. Meni to inace ne treba, ali trebace mi za par razgovora u toku naredne nedelje.

Ako prebacim aplikaciju na SD card onda push notifikacije ili obične notifikacije ne mogu raditi? Ili mogu?

Mogu naravno.

Ne gubiš ništa, zašto bi bilo šta gubio? Normalno je ta aplikacija u telefonu, ne vidim da bi bilo šta bilo drugačije nego kad je u telefonu.

Widget sigurno ne radi kad je aplikacija na SD card. To znam od ranije kad sam pokušavao.
Dok za notifikacije nisam znao dok mi nisi rekao da rade. Probaću malo kasnije.
Hvala

Другари, апп која блокира позиве (ка мени) и поруке? Шта је битно, да то ради без икаквог обавештавања и да их не крије тј да има опцију да их аутоматски брише без читања. Да ли постоји таква ствар?

Koliko ja znam widgeti ne rade ako su aplikacije na sd kartici, kao i notifikacije za pojedine aplikacije.

Pa to znači, za widgete sam siguran da ne rade, evo nekoliko vas je potvrdilo.
A za notifikacije, upravo sam probao facebook i ne stižu mi.

tako je to kad svako sebe danas smatra strucnjakom i dijeli savjete o stvarima u koje se ne razumije :d

Ne znam kako al meni radi, skoro sve aplikacije su mi na sd card i rade normalno.

@joriq: ja sam rekao jer meni radi.

Poslednja izmena od urednika:
Другари, апп која блокира позиве (ка мени) и поруке? Шта је битно, да то ради без икаквог обавештавања и да их не крије тј да има опцију да их аутоматски брише без читања. Да ли постоји таква ствар?

Probaj i ovu,ja je koristim već godinama.

Blacklist Plus - Call Blocker

Nazad
Vrh Dno