Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Шта вреди кад не види нове фотке? Никад не ради освежавање не капирам зашто.

Šta je dobro sem tunein radia? Urniše mi bateriju, A i telefon se poprilično greje.

Pa screen of and lock ali ga gasis klikom na ikonicu.

Pitanje za ostale: Disable Service jel to ova aplikacija: https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wq.disableservice

I gde mogu da nadjem spisak servisa koji za šta služi i koji smem da gasim?
Kad otvoris google play service ugasi sve sto je plave boje samo nemoj http dje vidis.Od fb taj mtqpush il kako vec.isprobavaj sam,vidi koji ti proces jede dosta rama ugasi ga pa pokreni tu aplikaciju i vidi kako se ponasa samo ne diraj android sistem i UI

Pablo ne gasi sve plave boje. Dacu ti ja SS sta sam ugasio.

Ma nemoj ništa da gasi na note sa dva giga rama, to su gluposti

Ako se misli na disable u disable service aplikaciji, on nema nekog veceg uticaja za ram, veci ima za bateriju.

Evo sta moze da se bezbedno iskljuci

ActivityRecognitionService
BluetoothClientService
BluetoothServerService
BrokeredFitnessService
CastDeviceScannerIntentService
CastMediaRouteProviderService
CastMirroringIntentService
CastMirroringService
CastOperationService
CastRemoteDisplayProviderService
CastRemoteMirroringService
CastService
CastSocketMultiplexerLifeCycleService
CollectSensorService
ConfigFetchService
DbCleanupService
DebugIntentService
FitnessSyncAdapterService
FlushService
GoogleLocationService
LocationHistoryInjectorService
LocationWearableListenerService
SyncService
UserPresenceService
WearableControlService
WearableService
WearableSyncService

Molim preporuku za quick meni u roletni,bez rootovanja,pošto sam zapeo na jb 4.1.2.

Da li postoji opcija u gmail app mark all mail as read, sinkovao sam yahoo email pa su mi svi mailovi unread a mrzi me da ulazim u svaki

Ne znam da ti odgovorim na konkretno pitanje, ali mogu da ti kazem da i ja imam oba maila i obe aplikacije i ymail je 5 puta bollja i brza i lepsa aplikacija. Kad mi stigne mail prvo me yahoo obavesti, pa tek posle nekog vremena gmail, + u ymail je sve preglednije i bolje. Mozda je to subjektivni osecaj, ali ja ne smem da obrisem ymail i ostanem samo na gmailu jer bih se pogubio. Yahoo adresa mi je primarna naravno.

Zasto kad god pokušam da otvorim neki link iz tt, chrome pokusa da ode na neki viglink? Ne mogu nista da otvorim.

Jedno 10 puta je pisano ovde i u TT temi, ako imaš AdAway napravi White listu za viglink ili jednostavno skini aplikaciju app redirect...
Evo i linka

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nevoxo.tapatalk.redirect

Instaliraj aplikaciju, uđi u TT, klikni na neki link i onda izabereš app redirect i stavi na always, i posle na sledećem prozoru klikni na Chrome i to je to, svaki link će ti normalno otvarati.

Poslednja izmena:
Samo nam još treba aplikacija za to, ionako je tapatalk postao đubre :D

adaway.png
adaway2.png

Stavi ovo sa druge slike u WhiteList, klikni download files and apply ad blocking i samo restartuj mob ...

Poslednja izmena:
To je to, nisam zvezdicu stavio ispred, pa mi verovatno zato nije radilo. Hvala[emoji4]

Jel zna neko neki dobar widget da pokazuje koliko je mesta ostalo na internoj memoriji i sd kartici?

Samo nam još treba aplikacija za to, ionako je tapatalk postao đubre :D

Stavi ovo sa druge slike u WhiteList, klikni download files and apply ad blocking i samo restartuj mob ...

pa bolje je svakako sa aplikacijom, brže je jer ne radi redirekciju. i ne radi samo sa tapatalkom nego sa još gomilom aplikacija koje ubacuju te smaračke linkove.

Android 5.0 ne dozvoljava snimanje prebacivanje aplikacija na SD karticu (u cilju rasterećenja interne memorije). Pošto planiram kupovinu telefona, da li je ovo nekako rešeno ili da kupujem telefone sa androidom do npr 5,0?

probaj zooper widget, on ima tu opciju i namestiš je da izgleda kako god ti hoćeš

Ne znam da li koristite SMART BOOSTER PRO ali ja dobijam insane rezultate od kad ga koristim. Koji god kiler da sam koristio nisam mogao ni blizu dobiti ovoliko free rama. Pritom fon radi vrhunski. Nikakvo trzanje i slicno.

Prilozi

• Screenshot_2015-01-06-21-06-54.png
    Screenshot_2015-01-06-21-06-54.png
    115.5 KB · Pregleda: 395
A kad pogledaš cached aplikacije? Verovatno to dugme gore desno

Dolphin mini sta je s njima,nema ga vise na google play-u?
Sto se tice popcorn time-a ima li verzije za starije androide??

Evo.

Prilozi

• Screenshot_2015-01-06-23-02-13.png
    Screenshot_2015-01-06-23-02-13.png
    113.8 KB · Pregleda: 388
Vidiš, nema ništa tu, prazan je keš. I koja je onda poenta tog slobodnog rama?

Nazad
Vrh Dno