Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li greenify na nerutovanom telefonu vredi instalirati? Radi on, ali ne moze da stavi u hibernaciju sistemske aplikacije i kao da pojedine aplikacije ne moze da zadrzi u hibernaciji (npr Facebook mesenger), uvek se iznova pokrecu, on ih gasi i tako u krug, mozda ima bas kontra efekat na bateriju?

Treba mi neka aplikacija kojom mogu da sredim kontakte. Ili još bolje neki program za windows. Da mogu da grupišem brojeve, preimenujem i sve ostalo

Mislim kad nije rutovan onda otvara aplikaciju po aplikaciju brise kes i force stop i to je beskorisno treba mu dosta vremena.nije isto definitivno

Da li greenify na nerutovanom telefonu vredi instalirati? Radi on, ali ne moze da stavi u hibernaciju sistemske aplikacije i kao da pojedine aplikacije ne moze da zadrzi u hibernaciji (npr Facebook mesenger), uvek se iznova pokrecu, on ih gasi i tako u krug, mozda ima bas kontra efekat na bateriju?
Ja bih rekao da je upravo takav slucaj, posto na nerutovanom nema superuser pristup, vecina aplikacija koje se "priguse" ce se ponovo aktivirati, i moze se desiti cak i da bude kontraproduktivno. Kao i kod drugih "battery saver" aplikacija.

Ma moze da spreci fb. Treba skinuti i aplikaciju Disable services pa iskljuciti nesto, neko je meni ovde pomogao ne tako davno. ( ne znam da li vazi samo za rootovane uredjaje )

Mora root.

Jer sam nedje bio odbio root pristup i nema veze s vezom ta aplikacija,potpuno je drugacije sa rooton.rutuj ga

Sta ti decko radis?!

Ma moze da spreci fb. Treba skinuti i aplikaciju Disable services pa iskljuciti nesto, neko je meni ovde pomogao ne tako davno. ( ne znam da li vazi samo za rootovane uredjaje )
Ma FB ne moze, on mi je sistemska apk, ali ne moze ni mesenger, stalno se pokrece. Provalio sam to kad sam stavio hibernate+lock screen widget, da gasim ekran tako. Onda kad kliknem on prvo otvori podesavanje aplikacije, odradi force close i onda ugasi ekran. Posle nekog vremena uzmem telefon i kada opet ugasim ekran on opet isto radi, a trebalo bi da je mesenger vec u hibernaciji pogotovo sto nije pokrenut u medjuvremenu. Znaci on se pokrene sam. Jedino njega mogu da navedem od tih dosadnih aplikacija koje nisu sistemske, viber nisam ni stavljao u hibernaciju. Sistemske nece. Ostale moje aplikacije se ionako ne bi pokretale u pozadini, to su igre, novine i slicno. Pa zbog toga razmisljam da li Greenify ima svrhu uopste.

Greenify je napravio od mog tel koji ima 350mb rama da se ponasa kao da ima 1 gb nista mi ne blokira,bez njega je to bilo mucenje.znam o cemu pricas to kad otvori podesavanja i force close itd ,too se sa root odvija u pozadini i nema toga

Znam ja kakav je on sa rootom, ali ovako ne znam da li da ga zadrzim na telefonu. A da, na tabletu (takodje nerootovan) sam stavio facebook u hibernaciju. Slucajno sam primetio da se ekran povremeno sam pali i da radi force stop pa opet ugasi ekran i tako cesto. Znaci i facebook se sam pali, ne drzi ni njega.
Ja nemam srecu sa njim, 2 uredjaja nerutovana, 1 rutovan ali je na GB pa ne podrzava Greenify
[emoji1]

Pa flesuj nesto novije umesto tog GB, kad je vec rutovan.

Ma necu da ga diram, radi kao zmaj. A i to je rezervni telefon g300, ne koristim ga vise intenzivno.

Greenify je napravio od mog tel koji ima 350mb rama da se ponasa kao da ima 1 gb nista mi ne blokira,bez njega je to bilo mucenje.znam o cemu pricas to kad otvori podesavanja i force close itd ,too se sa root odvija u pozadini i nema toga

Sta ti decko radis?!

izigrava novog Baltazara izgleda :p

PS Imam HTC One m7 i Desire HD, i ne, Desire HD ne radi kao da ima 1GB, iako ima Greenify i mnogo vise od 350MB RAM-a :d

Otkad je u Srb dostupna Google navigacija?

iGo mi danas nesto zabagovao do Pozarevca, upalim gmaps, dam centar Gradiske, perfektno me dovede. Odatle pravac Golubac, isto tako. Golubac - Bg bez greske....*** fantasticno. Potrosio samo 12mb na sve te putesestvije.

Dosta dugo, u mesecima se broji ako ne i oko godinu dana

izigrava novog Baltazara izgleda :p

PS Imam HTC One m7 i Desire HD, i ne, Desire HD ne radi kao da ima 1GB, iako ima Greenify i mnogo vise od 350MB RAM-a :d

Ma zao mi undertaker-a vidim zalepio se za njega da mu objasnjava i jos mu ovaj veruje :lupko:

Undertaker, moras root da uradis i da uz greenify skines disable service, nadjes facebook i ugasis mqtpush ili tako nesto. Tada se FB nece paliti sam od sebe

Hahaha, ako mislis na ovo da telefon sa 300 mb rama radi kao da ima 1 gb, pa to bas ne verujem [emoji2]
Da ne sirimo, Greenify ne vredi bez ruta. Naravno, valja probati, pa zakljuciti. Tacka.

Pisalo se i ranije, ali mi treba aplikacija kao NoLed ili Dynamic Notification za Note 1.
Na KK sam koristio ovu drugu i radila je odlicno, ali sam sad presao na Lollipop i moram po dvaput da otkljucavam tel da bih video obavestenje.
Ima li nesto novije da radi lepo sa Lollipop-om?

Otkad je u Srb dostupna Google navigacija?

iGo mi danas nesto zabagovao do Pozarevca, upalim gmaps, dam centar Gradiske, perfektno me dovede. Odatle pravac Golubac, isto tako. Golubac - Bg bez greske....*** fantasticno. Potrosio samo 12mb na sve te putesestvije.
Duze od godinu i 3 meseca sigurno.
Perfekno je vodila od kad postoji.
samo je net potreban, zato je izbegavana.

Ode Greenify, ode i precica za screen off [emoji2]
Dajte neki dobar screen on/off, po mogucstvu da bude 2tap on, a ne proxy senzor.

Nova launcher+screen off aplikacija.

To je ta app. Spisak nisam nigde video.
Napiši čemu hoćeš da staneš na put pa ćemo da vidimo.

Nazad
Vrh Dno