Вероватно да не користе ово са конкурентских мрежа и да смање коришћење (ја би први држао упаљено где год немам ТВ а имам wifi). Иначе овако пише,Nemoguce da se ne trose... Mislim zasto bi onda stavili ogranicenje za wi fi konekciju.. Nema logike, zar ne.. ?
A gde si to gledao? Jel imala ova app sa tv-om i pre?Ja sam letos odgledao skoro ceo mec sa Wimbledon-a, nisu mi skinuli megabajte.
Klasika kod nas..I pre je bila sa tv-om samo čini mi se nije bilo iptv kanala.
Ja sam sad probao i nije mi skinulo megabajte. Mada su to bile pokretne slike jer mi je trenutno download 1,61 Mbs u Valjevu (centar).
I pre je bila sa tv-om samo čini mi se nije bilo iptv kanala.
Ja sam sad probao i nije mi skinulo megabajte. Mada su to bile pokretne slike jer mi je trenutno download 1,61 Mbs u Valjevu (centar).
My life is complete [emoji51]
Hvala.
Kod mene kupovina radi bez problema. Da li imaš 2step verifikaciju na nalogu? Ja imam.Braćo napaćena sa greškom BM-PPH-01 da li možete da kupujete sada? I dalje imam isti problem, sad već mislim da je do mog naloga a ne servera...
Izvinjavam se sto je post za postom, bio sam na telefonu pa nisam mogao drugacije dok nisam dosao za komp.
Elem, imate Republic of Serbia da odaberete kada birate billing adresu:
![]()
Radi i kod mene sa Republikom. Svaka čast!HVALA!
42 maila razmenjeno sa Google support timom i ništa. Imaš piće![]()
Mislim da je to do same aplikacije, i meni je tako bilo dok sam koristio AcDisplay.Stavio sam custom lockscreen (AcDisplay), screen lock je na "no lockscreen" ali mi se nekada custom lockscreen pojavi po pritisku na power dugme, a nekad me baci na home screen, jer mi je stock lockscreen ugašen, pa tek posle 2-3 sekunde pokaže ovaj custom lockscreen AcDisplay. Kako da se rešim tog odlaganja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari