Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nemoguce da se ne trose... Mislim zasto bi onda stavili ogranicenje za wi fi konekciju.. Nema logike, zar ne.. ?

Meni davno rekoše da u 3G pretplatu ulaze video pozivi, korišćenje njihovog portala i gledanje tv-a, mimo megabajta iz paketa. Sad dal treba poseban ap ili ne...

Nemoguce da se ne trose... Mislim zasto bi onda stavili ogranicenje za wi fi konekciju.. Nema logike, zar ne.. ?
Вероватно да не користе ово са конкурентских мрежа и да смање коришћење (ја би први држао упаљено где год немам ТВ а имам wifi). Иначе овако пише,

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417815274785.png
    uploadfromtaptalk1417815274785.png
    127 KB · Pregleda: 372
Poslednja izmena:
Ja sam letos odgledao skoro ceo mec sa Wimbledon-a, nisu mi skinuli megabajte.

Da video sam i ja to... Dobro, ako vi tako kazete, mada ima logike s obzirom da se samo kod njih placa famozna 3g pretplata.. Probacu bas sutra, ako svuku sve placate bonus dodatak za net.. :p

Ja ne plaćam tu pretplatu jer nisam uzeo fon kod njih.

I pre je bila sa tv-om samo čini mi se nije bilo iptv kanala.
Ja sam sad probao i nije mi skinulo megabajte. Mada su to bile pokretne slike jer mi je trenutno download 1,61 Mbs u Valjevu (centar).

Ja sam sad probao i nije mi skinulo megabajte. Mada su to bile pokretne slike jer mi je trenutno download 1,61 Mbs u Valjevu (centar).
Klasika kod nas..

Koja je to aplikacija, probao pola minuta po njihovom sajtu i ne nađoh, valjda nerazbuđen... i je l` plaćaš 3G ili ne?

Braćo napaćena sa greškom BM-PPH-01 da li možete da kupujete sada? I dalje imam isti problem, sad već mislim da je do mog naloga a ne servera...
Kod mene kupovina radi bez problema. Da li imaš 2step verifikaciju na nalogu? Ja imam.

Promenite zemlju na kartici, umesto Serbia and Montenegro stavite Serbia. Nisam brisao karticu niti apdejtove playstore, samo sam promenio zemlju i proradilo je.

Kod mene ne postoji Serbia u spisku. Uključio sam i 2 step verification, ali neće i dalje.

ne mogu ni ja da promenim jer stoji samo scg.
gde si nasao samo srbiju?

Izvinjavam se sto je post za postom, bio sam na telefonu pa nisam mogao drugacije dok nisam dosao za komp.

Elem, imate Republic of Serbia da odaberete kada birate billing adresu:

FHaUMhP.jpg

Izvinjavam se sto je post za postom, bio sam na telefonu pa nisam mogao drugacije dok nisam dosao za komp.

Elem, imate Republic of Serbia da odaberete kada birate billing adresu:

FHaUMhP.jpg

HVALA!

42 maila razmenjeno sa Google support timom i ništa. Imaš piće ;)

Stavio sam custom lockscreen (AcDisplay), screen lock je na "no lockscreen" ali mi se nekada custom lockscreen pojavi po pritisku na power dugme, a nekad me baci na home screen, jer mi je stock lockscreen ugašen, pa tek posle 2-3 sekunde pokaže ovaj custom lockscreen AcDisplay. Kako da se rešim tog odlaganja?

Stavio sam custom lockscreen (AcDisplay), screen lock je na "no lockscreen" ali mi se nekada custom lockscreen pojavi po pritisku na power dugme, a nekad me baci na home screen, jer mi je stock lockscreen ugašen, pa tek posle 2-3 sekunde pokaže ovaj custom lockscreen AcDisplay. Kako da se rešim tog odlaganja?
Mislim da je to do same aplikacije, i meni je tako bilo dok sam koristio AcDisplay.

Je postoji aplikacija sa redom voznje za GSP, ima za medjugradski saobracaj, za vozove za druge gradove ali za BG nema.

Neće da mi pusti tv, vrti vrti i ništa. Izbaci da nije trenutno dostupno i da pokušam kasnije. Na 3g-u sam.
Morao sam da vratim na gprswap sa gprsinternet i da stavim proxy.

Poslednja izmena:
Meni rade svi sem prve i pinka

Poslednja izmena:
A prva mi najviše treba. A i ostali loše rade.

Mora preko proxy-ja da bi radilo, i da bude dobar signal, jer cim krene da menja sa H+ na 3G odmah secka, a na 2G ukoci.

Vrh Dno