Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pokusao da kupim gemse u Clash Of Clans i napisao mi poruku da je odbijeno jer je visoko rizicna kupovina !

Kada sam pokusao da kupim od 22$ nije proslo ali od 12 $ je prosla kupovina ...

Zna li neko da mi objasni zasto?

Poslednja izmena:
meni treba preporuka za audio plejer koji vuče muziku preko wifi sa kućne mreže

Morao sam da iscimam ortaka da mi slika id i karticu da bi mi deblokirali google wallet ali vredelo je :D odma sam instalirao app sale

uzeh i ja alos, lepse su mi od morene koju sam do danas koristio :D

Elements of photography besplatna danas na amazonu. Mislim da je sjajna za wanna be fotografe da se upute malo u materiju :D

moze li neko da mi preporuci calendar/reminder za android a koji bi bio najslicniji klasicnom kalendaru na starim nokijama S40? dakle kalendar, ja unesem podsetnik, rodjendan i sl i on me tog dana u to vreme podseti. dakle prosta stvar. bez sinhronizacije sa mejlom, bez bespotrebnih "funkcija"... besplatan ili za kupovinu, samo da radi ovo...

Pa ili Quick Reminder ili obican android Calendar.
obican android calendar mi bas i ne odgovara zbog one opcije od do... ne mogu da stavim samo podsetnik u odrfedjeno vreme... ili nesto ne radim kako treba...

ne znam kakav je ovaj to-do reminder

Poslednja izmena:
I ja bih voleo da neko klonira Kalendar sa Nokia S40 na Android. Ovaj Androidov se meni ni malo ne sviđa, suviše komplikuje, tako da ja sada, umesto podsetnika u kalendaru koristim običan alarm.

Hvala puno drugari!

Ako imate sekund vremena, molim vas da rate [emoji2]

Mogao bi nam ubaciti ikonice za domaće:

Teren
Sportska centrala
AK IPTV

Poslao sam ja zahtjev i preko forme iz Eluna, ali reko da ovako da nas malo pripaziš preko veze :).

obican android calendar mi bas i ne odgovara zbog one opcije od do... ne mogu da stavim samo podsetnik u odrfedjeno vreme... ili nesto ne radim kako treba...

ne znam kakav je ovaj to-do reminder
Unesi samo od, do je nebitan. Pre toga u opcijama podesi default notification time 0 minuta ranije. To je sve.

Mogao bi nam ubaciti ikonice za domaće:

Teren
Sportska centrala
AK IPTV

Poslao sam ja zahtjev i preko forme iz Eluna, ali reko da ovako da nas malo pripaziš preko veze :).
Pošalji mi na pp tvoj Email da proverim ili mi opet pošalji Request, ali stavi u Subject benchmark da bi znao :)

Kupih i ja sad alos, da malo cryten promenim. Voleo bih ikonice za ove naše domaće kladionice, Meridian npr. Ni Benchmark app nema ikonicu. Eto, malo preko veze...

Izgleda da su uveli "seen" na WhatsApp-u. Ona dva stiklirana znaka poplave kad primalac procita. Mora Facebook da pokvari sve sto uzme pod svoje.

Zasto mi se tek danas pojavilo, u isto vreme kao i sagovorniku, onda ostaje misterija. Svakako, glupost je.

Kod mene toga nema.. Mada vidim nudi updejt za wa :) to su u danasnjem updejtu dodali ?

Meni se bez ikakvog update-a pojavilo, samo od jednom krenule da poplavljuju. Vidim i ja da ima neki novi update.

Jeste, ista tastatura i status bar kao na Huawei Ascend Mate 7. :D

Nazad
Vrh Dno