Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni je cryten jedino baš previše bled, ostali su mi svi ok :)

Radi Intesina Visa internet i dalje

ja sam upravo probao intezinu vizu internet, i radi...

A šta, može da se desi da ukinu? Ne razumem

Jao sada se ono znojim sta ako sutra uplatim i oni ukinu pa sta ako sutra svet eksplodira i tako to :D :d

Jao sto nije sada 9 ujutru nego cu da se mucim cele noci da ne ukinu slucajno do 9 od kada pocinje da radi banka :D

Šta te baca brate. Opušteno. Bolje idi radi onaj Unleashed Kernel :D

*****avaju se :) Ja sam Elun kupio davnih dana.

Koja je najbolja app da kupim od Vertumusa, ne znam ni sam sta, i da sutra trazim refund :D :d

Kao sto neko napisa u drugoj temi. Drzava se plasi odliva deviza iz zemlje (kao da ce srbi da potrose milione evra na storu,mada ako puste kupovinu "pesama" od jk ,sve je moguce) :) :) a to sto strane banke isisavaju novac na nedeljnoj bazi to nista.

Poslednja izmena:
Ma čim smo došli do ovoga sve će da bude u fullu.

Zaista radi. Ja uzeo Plants Vs Zombies za probu.

In app i in game radi regularno.
ce21bc70a8bf4556ef83a79c73243069.jpg

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Zanimljiva koincedencija da nam google omogući kupovinu aplikacija baš u danima kada je iPhone počeo regularno da se prodaje kod operatera?!

To je ono što generalno fali u Srbiji, a zove se konkurencija.

Ajde neka neko napravi temu top paid app ili tako nesto pa neka baci ovde linkova tamo kacimo kupljene app, čemu služe, preporuke i tako to

Zanimljiva koincedencija da nam google omogući kupovinu aplikacija baš u danima kada je iPhone počeo regularno da se prodaje kod operatera?!

Nije koincidencija, ja sam poslao mejl i pretio da ćemo svi sa bencha da pređemo na iphone ako ne puste kupovinu i evo pustiše.:d

Kako i zašto su pustili, to samo oni znaju, nije ni bitno. Inače su juče objavili kako je dostupan i Google Play music i nakon što su ljudi prijavili da nije, uklonili su nas sa liste, tako da je vrlo verovatno da oni nisu bili ni svesni problema sa aplikacijama.

T torent ili micro torent, oni jedini meni vuku punom brzinom

Nazad
Vrh Dno