Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^ja imam onaj njegov pack, kružnih ikonica u duhu material design-a.

Prva kupljena aplikacija bez zavrzlama. :)

Vjerovatno Titanium :DMeni je to prva bila. Kako je lepo imati legalnu app na telefonu koja se lepo updateuje bez zavrzlama, isto kao sto je i lepo imati Nexus :D
Ubo si ga k'o prstom u dupe haha
Još kad legne plata al ću da razgledam.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415137425297.png
    uploadfromtaptalk1415137425297.png
    185.2 KB · Pregleda: 319
E sada cekamo tutorijal kako se vratiti sa usa stora na srpski a da nam ne blokiraju account :)
Mada na usa storu ima vise stvari za kupiti

Ala vas sa HTCom deru, na nexusu je titanium 6.21 :p

Mada sam ja kupio svo aplikacije koje su mi trebale sem TB. Sad nemam šta da kupujem[emoji1]

Baš :)

19fe132eb85c41a3431e7bb4b285e9a0.jpg

Poslednja izmena:
Sutra moraju da se bace neke pare na racun! :D

Mada je meni kao blokiran Wallet ali mi nudi kad hocu da kupim da ukucam direktno broj kartice, valjda cu moci. :) :fingerscrossed:

Sad čekamo 3 dana, da vidimo jel stvarno ili mosa[emoji1]

ja sam već ovde kliknuo ok, garant ću ga skidam opet :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415138124451.jpg
    uploadfromtaptalk1415138124451.jpg
    212.8 KB · Pregleda: 329
Sad pokušavam pokupujem pro opcije u free aplikacijama i u seriesguide aplikaciji kada kliknem baci me na store i piše da nije dostupno za moju zemlju da se kupi pro opcija.

Bilo bi dobro da regionalizuju nas store. Fazon da mogu da se kupuju stare rok pesme,yu filmovi itd itd. Mada to bi bila bajka,dovoljno je i ovo :)

Punisher

Mozda te apk u pro verziji ne postoje na nasem storu. Npr nema lux programa

Poslednja izmena:
Pa možda. I da pišu cene u dinarima!!!

Sad će Viktor da se oglasi :D

Ja dođem samo do "Payment options" i dalje se ništa ne dešava?!

Posto je ovo svecani dan za nas koji vole Android :) moje ikonice ce biti free za sve clanove foruma!!!

Evo linka
http://goo.gl/ouClWM

Procedura je sledeca:

Kada kupite appse sacuvajte Order Number koji ce vam Google Poslati nakon kupovine. Posle 24 sata od kupovine posaljite mi taj order number i datum kupovine na email sa Subject: "Benchmark Serbia Refund" (mora da prodje 24h od kupovine da bih mogao da vam odradim refund). Email se nalazi u mojim apps kada odete na Social. Default subject ce vam biti "Theme Support", vi samo promenite u ovo gore sto sam naveo!

Ako neko ne zeli refund i zeli da podrzi moj rad, unapred veliko hvala!

Veliki pozdrav za sve!

Poslednja izmena:
Mogu li ovi sa usa store da iskoriste akciju i koliko dana ces biti ovako raspolozen (to jest koliko dana traje akcija ) ? :)

Aj nemojte se ciganiti, ikonice kostaju 1 dolar, platite čoveku[emoji1]

Cuti bre,za 1 dolar mogu da kupim pola pakle cigara :) ahaha,salim se.. Istinu zboris ;)

Alos je vrlo zanimljiv Vertumusov icon pack... :)

Kakav bwe refund, ajd da je 10$ pa da razumem :). Uzeću cu ja samo da mi stigne kartica.

Jeste i Velur zanimljiv, ali bih rekao da je kolorit ikona nešto bleđi?

Ako ovo potraje koji dan i da nam ne ukidaju to onda cu ovaj dan slaviti ko moji rodjendan !!!!!!!!!!!!! :banana::banana::banana::banana::banana:

Jeste možda malo bleđi, ali je u duhu material design-a[emoji4]

Nazad
Vrh Dno