Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kod mene je uključena, nemam razloga da je gasim. Pa jel ovo smartphone ili peškephone :D

Kakva je situacija sa Viberom, da li su otklonili onaj bug koji ostavlja aktivan proces kamere ili je i dalje najbolja opcija verzija 4.3.3.67?

Kod mene je uključena, nemam razloga da je gasim. Pa jel ovo smartphone ili peškephone :D

Ako to čovjeku pravi problem, mislim da je prilično bezbolna varijanta da se to odradi "ručno", a nije ni to neophodno uvijek tasker-om može da podesi da mu se to izvrši noću u 03:00 i da se nakon toga opet isključi sinhronizacija za swipe :).
To što uređaj u nazivu ima smart ne znači da to treba ukloniti iz atributa njegovog korisnika.

Koja aplikacija mi omogucava pregled i editovanje exchange kalendara u oba smjera?

Dakle, ako nesto hocu da izmijenim da mogu sa telefona to da uradim i da mi se odmah sinhronizuje sa exchange-om?

Da li postoji neki program koji ce mi zabeleziti datum ili trenutak kada mi se mob skine sa wi fija ? U sustini da prati koriscenje wi fi na mobu

Iskljuci sam juce sync pa cu videti u narednim danima situaciju.
A telefon da je toliko "smart" koliko drugi misle,ne bi se ovakve stvari desavale i ne bi postojala bbs aplikacija :)

Chobby koliko dugo koristiš swype?
Ako je bar dve - tri nedelje, jesi li primetio usporavanje vremenom?

Pa tako,10-15 dana i radi odlicno od prvog dana.
Mada moja je verzija sa amazon app store,verovatno starija ako to ima neke veze.

Chobby koliko dugo koristiš swype?
Ako je bar dve - tri nedelje, jesi li primetio usporavanje vremenom?

Ja koristim bete već nekih godinu dana - nema nikakvih usporenja. Čak sam se naviko da "kucam" reči prevlačenjem da mi je tako demode kada vidim nekog u busu da "kucka" po ekranu da te to sad mi i smešno. :)

Ja dugo nisam zeleo da probam swiftkey i swype,koristio sam fabricke tastature bez predikcije i bilo cega.
Onda sam skinuo swiftkey i koristio je neko vreme ali mi nije legla,ne znam zasto.
Nakon nje sam uhvatio ful verziju swype na amazon app store za dz i odusevio se.
Od sada ce to biti must have za mene.

E pa swype radi ok ali kuckanje usporava. Na svim verzijama i svim telefonima. Jednostavno se slova više ne pojavljuju instant kao kada sam je tek instalirao. Tako je bilo na galaxy nexusu i verziji koja je tad bila aktuelna, kasnije na S2 i sad na Nexusu 5. Sve po par meseci i nekoliko verzija razmaka. Uvek ista priča, instaliram je posle SwiftKey i oduševim se brzinom, posle nekog vremena počnem da primećujem da je usporila, vratim se na SwiftKey i onda me on oduševi brzinom :)

Evo sad sam probao i kuckanje,radi jednako brzo kao i na fabrickoj tastaturi ili swiftkey,nema nikakvog delay-a.
Ako hoces mogu ti poslati apk od ove moje verzije pa da testiras.

Nije smart ukljuciti sve sto ima. Po meni je veci smart imati tacno ono sto treba.

Ajde okači negde da je imam u šteku pa sledeći put kad me SwiftKey iznervira da probam nju :) koja je to verzija?

Uvek ista priča, instaliram je posle SwiftKey i oduševim se brzinom, posle nekog vremena počnem da primećujem da je usporila, vratim se na SwiftKey i onda me on oduševi brzinom :)

Meni je baš swype brži od swiftkey-a. Swiftkey mi se nikada nije sviđao. Kada bi namestili da swype ne troši toliko rama ostavio bi ga.

Šta kukaš za ram kao da ti fali. Jeste brži, zato sam ga i držao, ali vremenom uspori i onda ćao. 3x mi se to već desilo za recimo godinu dana.
A što se rama tiče:

f7b3c8b7e01db9036e16e74a1ddd4b86.jpg

Poslednja izmena:
Predlog za neki lagan i dobar lockscreen?

De, de, imas 2GB ram ;)

ISta je verzija Swype tastature na amazonu i play store-u.

Koristim Nine od aprila ali me zanima kako u kalendar unosim izmjene pomocu njega? Dakle, u Outlook-u sam napravio kalendar i hocu nesto sa mobilnog da dodam jer nisam pored kompa.

Cime to da uradim a da imam i kategorije i manje vise druge osnovne stvari kao u Outlook-u? Da li uopste postoji tako nesto?

Pa imaš Calendar u sistemu na koji sinhronizuje.

Baš tako, Nine sinhronizuje kalendar, ali ti ga ne prikazuje u svojoj aplikaciji, već u onoj koju si odabrao.

Preporučite "all-in-one" applikaciju, za što više IM protokola (čist textualni čet, ne treba mi audio/video mogućnost)?

Bilo bi super da podržava Gtalk (onaj Hangouts smara), ICQ, Yahoo, Hotmail (on više i nije važan, ako se ne varam), FB i Skype.

Heh, imam još nekoliko kontakata koji koriste ICQ :)

Nego, vidim da su komentari za IM+ prilično loši :(

pa instaliraj pa vidi. kada sam ga ja koristio bio je isti kao na symbianu :D

Nazad
Vrh Dno