Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Dobro radi ovaj nov Google Play Service, za 8 sati deep sleep-a samo 0,3% je budio telefon. Na CM 10.1.3 sam.

Pozzz svima, neznam dal sam na pravom mestu al aj da pitam...da li neko zna ima li neka aplikacija za fon da ga koristim kao daljinski za android dongle? Onaj sto pretvara glupe televizore u pametne televizore:what:

Da li ima jos neka aplikacija kao sto je AppGratis pa da moze se prati koje su aplikacije trenutno free? Koje vi sve aplikacije koristite?

App of the day.
A za app koje su na popustu koristim AppSales.

Tapatalk je sada free?!?

Odavno je besplatan. Tapatalk Pro se plaća.

Ja se zabunih vise sa tapatalkom i verzijama. Pro je valjda za tablete, a hd više nepostoji . A sto se tice standardnog imam tt 4 pa oznaka verzije a sada ovaj sto je na marketu ima samo tt pa oznaka verzije tj. nema onu cetvorku, mada trenutna verzija jeste 4.... Moze li neko ovo da razjasni, poz.

Ništa tu nema komplikovano, taj na play storeu je TT4 free, a Pro verzija se plaća, nema više posebno za tablet, posebno za telefon.

Hvala @GiBo2pac , ali čini mi se da sam pre nekog vremena na fon instalirao tt pro i da mi je kada sam ga startovao napisao da je to verzija za tablete i nije se korektno prikazivao na telefonu. Mada možda je to bila neka starija verzija. ...

Moguće.
Ali kao što sam ti napisao, sada je sve isto, samo što ovaj Pro ima nekoliko dodatnih funkcija.

U pravu si za tt pro, evo sad ga instalirah , sada radi normalno na telefonu

Upravo kupio Wifi Direct Transfer - odlicno radi. Probajte.
Hvala korisniku subtractor za pomoc ;)

Ima li neka dobra kombinacija eng-srb(cro) recnika i citaca sa kojim moze da se integrise?

Da li je neko video ovakav alarm
Sta ce jos napraviti :d nije uopste losa fora :D

Neka hvala, dovoljno sto moram da drmam ovaj moj :D

Btw ja bih se iznervirao samo jednom da pogresim, kako bih ga slatko otresao od zid..

Da montenegrin :d :d

Punisher bas sam mislio da je dobra za tebe, da ne moras da ustajes ili sta je vec pisano neki dan :D

Da li neko ima predloge za par aplikacija koje bi bile najkorisnije na android uredjaju za lcd..tacno point of view, android 4.1..probao sam da instaliram xbcm po nekim uputstvima sto sam nasao na netu ali nisam uspeo..
Hvala

NOVA launcher:
Nece da remapuje longpress menu taster. Tj. hoce kad se pritisne u nova launcheru ali ne funkcionise recimo u dialeru, porukama i ostalim aplikacijama. Aktivira search.

Samsung sa TW je u pitanju.

Poslednja izmena:
Nesto sam cackao fon i nestao mi je status bar... Kada sam u system settingsu on se povrati, ali dok sam na home screenu nema ga. Mogu da ga spustim, ali je nekako ubagovan dok se spusta... Zna neko kako da ga vratim?

To si verovatno u podešavanjima launchera onemogućio status bar. Koji launcher koristiš?

Инсталираш ону апп што сам оставио линк (и MX player), отвориш show box, одабереш филм и не пустиш преко интерног плејера show box-a него преко оне апп (subslauncher). Тада ће ти се отворити овај екран и ту упишеш тачан назив филма или епизоде (у овом примеру уместо 18d8de480). После скидања титла аутоматски се пали MX player.
Да би ти било лакше претходно у сетовањима намести језике који ти одговарају.

Instalirao sam showbox ,mx player i onaj subslauncher ali kad izaberem film iz shouboxa i odem da ga otvori onaj launcher dobijem onu šifru koju obrišem i ukucam naslov ali se ništa ne dešava.

Koristim nova launcher i u idol x temi je bilo price oko toga kako wallpaper nece da se skroluje.. I neki lik je rekao "Problem pravi animacija trenutnih vremenskih prilika na zaključanom ekranu. Kada se u podešavanjim isključi ova opcija problema više nema" to sam iskljucio i u novi sam stavio da moze wallpaper da se skroluje i tada mi je nestao status bar...

Poslednja izmena:
Vrh Dno