Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hm, izgleda da je ovaj novi Google play services stvarno poboljšao malo situaciju sa lokacijskim wakelockovima. Trenutno mi je na oko 3% na bbs. Mada, naravno, tek je prvi dan.

Hm, izgleda da je ovaj novi Google play services stvarno poboljšao malo situaciju sa lokacijskim wakelockovima. Trenutno mi je na oko 3% na bbs. Mada, naravno, tek je prvi dan.

Jel ti uključen Google now i location reporting I location history u google settingsu (siva G ikonica)?

Pazi što mi on objašnjava gde se nalazi. :-D :-D

Upaljen mi je i location reporting i location history, naravno. Upaljen gps stalno. Reporting koristim u gugl plusu da me stockuje devojka :p ranije sam koristio Latitude. Google Now mi je isključen, to mi stvarno ne treba.

Edit: sad mi se wakelock povećao na 4.8%, skoro kao što mi bilo i ranije. Al dobro, nema ni da luduje, ako ništa drugo.

Poslednja izmena:
Jel vam radi dropbox?

Radi.

Pazi što mi on objašnjava gde se nalazi. :-D :-D

Zato sto ne znam je l' imas dve cuke u glavi ili nemas, pa odmah da kazem, da ne bi sledece pitanje bilo, a gde se to nalazi :d (ima ih takvih dosta na forumu, nakotili se)

E ***, zbog Google Now-a mi vazno da moze da se koristi opusteno, ali izgleda cu morati da cekam nekog drugog ko koristi Gnow :)

Hvala u svakom slucaju.

Kako neće, šta ti piše?

Nemam pojma šta bi moglo biti, meni se to nije dešavalo...

Nije ni meni nikada do sad. Videcu u toku dana dal ce biti nekih promena...

^ Tapatalk tema, kacio sam link.

Ako nekog zanima, Runtastic Pro je danas na popustu, umesto $4.99 (ne znam ko im je ovo plaćao), sada je $0.99. Ja uzeo, po meni najbolja fitnes aplikacija, plus je cross platform. Eto...

Al urekoh. Pojavio mi se neki wakelock kojeg prvi put vidim.
Screenshots_2014-01-11-19-13-13.png

Poslednja izmena:
Al urekoh. Pojavio mi se neki wakelock kojeg prvi put vidim.
Screenshots_2014-01-11-19-13-13.png

Okačio si preko dropboxa koji ne radi :)

Ipak radi, ali na tapatalku ne radi...

Došli novi vampirčići, ja ti rekoh doći će. To je pravilo :)

Poslednja izmena:
xfplay
Probajte ovaj plejer, deluje mi vrhunski za sad...

Iz nekog razloga nisam mogao da uploadujem sliku preko Tapatalka, pa sam stavio na Dropbox.

Sigurno je bilo ali ko ce naci u ovoliko strana...Da li postoji nacin da video fajl koji pustim na mobilnom npr. preko Show Box-a gledam i na komjuteru preko wifi ili na neki drugi nacin ?

Instalirao sa XuiMod za xposed framework samo da imam lockscreen torch ali ne radi. Lockscreen security mi je namesten na patern da nije zbog toga?

Da li postoji neka igrica slicna nekadasnjem Wappo-u sa Siemensa?
wappo_main.gif

Proradio mi je pushbullet i za textru :)

Nazad
Vrh Dno