Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pazi se samo Punisher da ne krenu lokacije da ti luduju, bolje sacekaj. Macku je ubila radoznalost.

Haha, ja mislio da si mene citirao, pa nisam ni skontao da si stavio link Play store-a :D

Poslednja izmena:
Evo odmah cu, samo da sredim da mi jbni flashify ne otvar apk koji sam skinuo o_O

Edit: sta da mu radim, nece da prestane da otvara jbni flashify instalaciju, nije to do sada radio, a nema nikakvih "defaultsa" za njega u podesavanjima...

Poslednja izmena:
Drugari, kojom aplikacijom da sinhronizujem kontakte (samo one za koje već imam brojeve u imeniku) sa Facebook kontaktima. Od kad sam prešao na Saletov KK (AOSP) nemam tu mogućnost, iako sam podesio Facebook sync.

Haxsync, ubersync

Obrisao sam flashify i sad kaze da ne moze da otvori fajl? Wtf bre?

Ne znam koji si đavo i ubacivao taj flashify...
Pojma nemam šta si skršio :D

Probaj opet da skineš apk, ja sam instalirao iz Airdroid-a.

Ne znam koji si đavo i ubacivao taj flashify...
Pojma nemam šta si skršio :D

Probaj opet da skineš apk, ja sam instalirao iz Airdroid-a.

Instalirao sam ga iz File Managera.
Koju apk mogu da koristim umesto flashify-a da me direktno prebaci u recovery?

A što da te prebacuje u recovery?

Instalirao sam nov Google play services, videćemo kako će biti. Uključene su mi lokacije, do sad mi je na note 3 išao wakelock oko 5-6% na to.

Samo da odgovorim na problem sa pushbullet-om. Ne stizu mi obavestenja jer nema integraciju sa textrom a izgleda ni sa fb messangerom, dolazi mi normalno za whatsapp i tt.

Poslednja izmena:
E, zato ja koristim hangouts za SMS, a facebook nemam... Pa nemam problema :D :D :D

Znam kakva je textra, koristio sam je oko mesec dana.
Ali ovako sa hangouts-om mi je jednostavnije :)

Trebalo bi da radi sa svim obaveštenjima jer ni ne gleda ko ih šalje.

Tube Now besplatna na appgratis, nije loša aplikacija mogu reći ;)

Greenify dobio update, i sada radi i na ne root-ovanim uređajima.

Tube Now besplatna na appgratis, nije loša aplikacija mogu reći ;)

Kod mene je neki PicShop :O I ne pise ni da je prosla akcija za taj Tube Now, a taj Tube Now ni na Google-u ne nalazim :d

Edit: Nasao na Gp, i pise u opisu da je free na AppGratis. Ako se unosi kod onda cu valjda otključati. :)

Poslednja izmena:
Ne znam, evo kod mene je ovako...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1389436905609.jpg
    uploadfromtaptalk1389436905609.jpg
    70.3 KB · Pregleda: 286
Vrh Dno