Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mozda postoji neki "filehippo" za Android aplikacije gde bi mogle da se nadju i starije verzije?

a taj filehippo se zove titanium backup :D
salim se,ali ozbiljno moze cini mi se do 15 razlicith verzija app da se sacuva,plus mogu da se zastite..

Jel neko skinuo danas onu free igru sa Amazona? Ne znam jel sam lud ili sta ali dodje do 30ak mb i krene ispočetka :/

Skinuo i odbio da instaliram, jer me trenutno igra ne interesuje. Normalno je skinuo igru.

^Deluje dobro, moram sad da isprobam :d

Edit:
Baš je super :D

Poslednja izmena:
Imam jedan problem,mozda je veliki off,ali ili sam ja lud ili su meni oni kbc net hotspotovi zakljucani,nikako nece da se konektuje.Ako neko zna kako da se konektujem neka kaze

e

E to je najbolje da vidiš u nekom drugom delu foruma, jer je baš debeli offtopic, bar da ima dodira sa nekom aplikacijom.

Drugari, kojom aplikacijom da sinhronizujem kontakte (samo one za koje već imam brojeve u imeniku) sa Facebook kontaktima. Od kad sam prešao na Saletov KK (AOSP) nemam tu mogućnost, iako sam podesio Facebook sync.

Ne znam, jesu li je popravili, ja sam je davno koristio, bilo je problem sa wakelock-ovima nesto, kasnije se nisam cimao ponovo da je instaliram.

Imam vest za tebe, znam da to volis. Izasao novi Google Play Services :p Kao i u svakom do sad kazu popravljene lokacije, tako da cuvaj zivce u narednim danima (mesecima) :D

Evo danas sam je instalirao pa cemo da vidimo. Koristio sam je par puta do sad.

Citao sam citao...Meni su lokacijski servisi upaljeni i odavno ne obracam paznju na to :) Bilo bi super ako je stvarno tako. Cekamo update....

Meni na ovom pushbullet nece da izbaci u chromeu kada mi stigne poruka ili poziv na fon, sve ostalo hoce.

Meni radi :d

4.1

Naravno da hoće.

Poslednji Play Store je 4.5.10

Aa omasio sam, trazio sam gp services.. znam za store, 4.5.10 je i meni

Vrh Dno