Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I ja sam probao vecinu i na kraju sam zadrzao LG cameru pro, koja nije besplatna na marketu, ali se vrlo lako nadje apk googlanjem. I radi extra, najbolja po meni!

Da li vama radi tunnelbear? Meni poveze na server al' nece nista da ucita na gp-u.

Da, ali da li to ima veze? Nisam siguran da li je tako bilo i na 4.3

Nije do KK, meni radi i na Gnex i na Nexus7, CM11 i stock KK 4.4.2

Pitaj developera. Sta mislis kako neko moze da zna zasto tebi ne radi dok ostalima radi? :)

Nemam pojma, ja ih uglavnom koristim na dve Wi-Fi mreže, kod kuće i na poslu i uglavnom radi, ponekad neće kod kuće ali baš retko, na poslu mi se do sada nije desilo da ne radi. Inače, uvek idem na US

Da li postoji neki od ovih launchera sa mogućnošću manuelnog sortiranja aplikacija u app drawer-u, kao što postoji u Samsungovom default TW-u? Probao sam i Nova i još neki, ali bezuspešno... I prosto ne mogu da verujem da ne postoji takva opcija, jednostavno ne želim da mi aplikacije budu sortirane po slovima ili nekako drugačije, nego baš custom, kako meni odgovara...

O tome sam juce pisao i meni takav launcher treba... Svaki instaliram i odmah obrisem zbog toga.

Mogu u ovom Aviate se sortiraju aplikacije, zadrzis prst na ikonici pa prevuces, mogu i favorites da se menjaju. Ali meni nije dovoljno podesiv, pa sam se vratio na GO, koji je sasvim korektan - bloatware koji ide uz njega uopste nije neophodno instalirati. GO moze bas ono sto trazite - da sakrije nepotrebne aplikacije i da redosled potrebnih bude po licnom izboru.

Ja sam vam lepo napisao da to što vama treba može lightning launcher extreme.
Možete sami da sortirate, ima još najčešće korišćene app itd.

Na GP postoji samo Lighting launcher home, nema tog extreme-a. Probacu mozda njega, mrzi me da trazim extreme po netu.

Šta si probao sve od mogućih rešenja?

Menjanje servera, restart fona, restart modema, 3g/wifi...

edit: Dok naprimer moj teca sa Svajcarskim fonom i srpskom karticom udje preko mog wifi-a na Svajcarski gp bez problema i bez ikakvoj VPN-a.

Poslednja izmena:
Ima li neko backup Blic apk, bez ove blic zene?
Sto mrzim kad update upropasti app.

Hvala za dojavu, da ne apdejtujem vise nikada :d

Podeli sa nama koji smo ažurirali app :-D

Poslednja izmena:
Za gp

Probao i dalje nece.

Vrh Dno