Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@Vertumus
ne znam u cemu je problem ali samo tvoje ikonice ne ostaju nakon restarta
android 4.2.2 i adw ex

Ja sam dobio posle 3 dana, a bilo je 37.000 ispred mene.

^ Takoðe. Sve zavisi koliko primaju u betu dnevno.

haha pa ispred mene ih sad ima 30786 a instalirao sam pre 3 dana.

Ako je za utehu jutros je bilo oko 45000, znaci jos jedno 2 dana.

Sinoć meni bilo 103456,a sad 80k,znači oko 20k dnevno

Dobro, bar nisam poslednji..
Hteo sam da deinstaliram, sad cu da cekam u inat ;)

Juce sam se prijavio i bilo je 151k, sad je na 128k, tako da bi trebalo da stigne do mene za 6-7 dana, mozda i ranije ako ubrzaju podelu. :)

Glupost je to sto rade,ja sam pre mesec dana skinuo aplikaciju i obrisao je,a tako je i sa mnogima koji su je skinuli,jer 80% njih ne zeli da ceka.
S njihove strane ovo je cisto gubljenje vremena,jer dosta vremena utrose kako bi delili codove.

To je gubljenje naseg vremena jer se kodovi sasvim sigurno generisu automatski.

Koliko ja znam to je sajt gde likovi kace svoje custom home screenove i koje launchere+widgete su koristili da ih naprave...

Jel moguce da se iz series guide widgeta ne makne serija posle emitovanja, dok se ne prijavi gledanje?

e8uhuzez.jpg

Još nekom?

meni izbacuje neke još čudnije greške svuda po PS u poslednjih pola sata :D

ja sam primetio da se greske cesce desavaju ako je ukljucen automatski update... to je ukljuceno po defaultu pa nekako uvek zaboravim da iskljucim kada cistim cache ili tako nesto...

Samo da napisem za ove livescore aplikacije o kojima smi duskutovali. Probao sam sve i zadrzao Soccer Livescore, najbolja i najprostija od svih spomenutih...

Vrlo cesto koristim app balkan novosti za citanje raznih raznih vesti sa ovih prostora.

Ono sto mi smeta je sto nemaju dobar widget na kojem bi se te vesti konstantno smenjivale i sto ne postoji mogucnost da aplikacija sama skine nove vesti u odredjeno vreme, i offline rezim...pa bilo bi savrseno.

Interesuje me ako neko koristi nesto slicno ili bolje da preporuci?

To da, ali je Sofa komplikovanija i zahtevnija. Ja se u principu 95% kladim na fudbal, tako da mi odgovara, ostali sportovi browser, pa flashscore.

Vrh Dno