Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koristiću i ja moju stock na alcatelu, mada bi i puž pobegao sa slike :)

Jel' ima još neko problema sa YT app? Konkretno:
uhytuse2.jpg

Playback radi dobro samo ne mogu da uđem u history i ostale opcije što se tu nalaze.

I meni isto stalo izbacuje error u cemu je problem?

Ja sam odjednom skinuo nekoliko tih FB zamena, i prvi utisak mi je bio da je Tinfoil najlaksi, pa sam zato njega ostavio.

Jel' postoji neka aplikacija za Dropbox sync ( ili Gdrive) ali da je mogu tako namestiti da iz foldera DCIM uploaduje samo slike a ne i videa sve dok telefon ne nakacim na punjač? Znači sve što je veće od 10 MB nek se ne uploaduje sve dok se telefon ne spoji na punjač.

I ne odgovara mi namestim schedule sync preko noći pošto se desi da zaboravim da nakačim telefon na punjač ili jednostavno nemam potrebe da ga stavljam na punjač pošto ima dovoljno baterije za ceo naredni dan. A vec dva puta mi se desilo da snimim neki video klip koji ima oko GB dođem kući sa 60% baterije i telefon automatski konektuje na wifi i počne sve da uploaduje a na kompu mi radi seed torrenta koji zauzmu ceo upload bandwidth i onda mi telefon iscedi bateriju na 15% gde automatski staje ali džaba mi to što je stao na 15% kad nemam dovoljno baterije da preguram sledeći dan.

Ako nekog zanima evo kako sam rešio problem: instalirao sam FolderSync i DropSync.
U FolderSync-u sam namestio da upload ide samo kad je telefon na punjaču i da uploaduje samo file-ove vece od 10MB - znači videa.
U DropSync-u sam namestio da uploaduje sve file-ove manje od 10MB i da moze uvek da ih uploaduje bez da telefon mora da bude na punjaču.

Ali pisao sam i developerima Dropbox aplikacije za Android da stave više opcija u svoju aplikaciju pa makar je morali učiniti PRO.

Kad danas nisam riknuo sto su ubili Show box, ubedljivo najbolju app za gledanje serija. Imao je, uradio factory reset i sad cao zdravo. Tuga pregolema.:crash:

Pa imaš tu opciju u superuser /supersu

^I kakva je kamera?

mislim da je bio jedan apdejt ali ja imam samo ovu verziju

Aha, ja pomislio nešto su sredili pa si zato ubacio CM. :)

Ma kakvi, nego cisto malo da promenim, a i da vidim jel lazu ili je stvarno stable (mislim zbog exynosa) :)

vidim da pominjete S4 lockscreen,stvarno lepo izgleda,ali mi je nepraktican kao i stock,jer ima samo swipe.meni je jedini spas slider kao na iphonu.zar vam se nije desilo da odswipujete u dzepu telefon i pozovete nekog npr? :-D

Koja je jos dobra aplikacija koja obavestava kad je koja aplikacija trenutno besplatna?

Koristim AppGratis i App of the Day, ali me interesuje da li ima jos neka.

I, šta sada, ne raditi update Gmail aplikacije jer ima reklame? Tako je pisalo ma bench-u... Ko je uradio update? Ima li ili nema reklama?

Nazad
Vrh Dno