Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Amoled bato, Amoled :)

Već je bio neki update četvorke, kao da malo bolje radi... Samo swipe između strana jedne teme je i dalje očaj

Poslednja izmena:
Fali mi crna tema jer ta smrljava siva izgleda nikako na mom ekranu. Dok me od bele teme bolu oci uvece.

I, koji je višak od ova dva?

U stvari, sad vidim po datumu. Po verziji mi nije bilo jasno.

Zar nije zadnja 1.4.2 tako prikazuje na GP-u. Okle tebi 1.4.3 :trust:

attachment.php

EDIT: E dobro je tek mi sa prikazalo u GP 1.4.3 :wave:

Poslednja izmena:
uf da, amoled... tu crna ubija kako je lepa, a i mnogo manje trosi strujw... ima smisla, a bela je nekako tmurna... ja imam ips, pa mi je bolja bela... inace novi tt mi je mnogo bolji nego stari, stvarno nigde ni da secne... msm i da imam pet puta jaci uredjaj isto bi radio...

Levo = Crno, Desno = Sivo

2013-08-14-012000.png

tunnelbear mi stalno crashuje. jel imao neko problem i kako je resio?
Samo sto startuje konekciju, vrati se na home i kaze da je prestao sa radom.

Trazim ali ne mogu da nadjem, zna li neko sta je novo u Play Store-u 4.3.11 koji se pojavio danas?
EDIT: Mislim (ali nisam siguran) da je fix za prethodnu verziju jer su pojedini korisnici imali OVO.

Poslednja izmena:
Treba mi aplikacija za baratanje novcem i to da ja rucno upisujem prihode i rashode. Koja je najbolja, moze i paid?

SlideIT takođe ima ćirilicu i predirekciju i odlična je.

Poslednja izmena:
clear cache i data probao?
Trazim ali ne mogu da nadjem, zna li neko sta je novo u Play Store-u 4.3.11 koji se pojavio danas?
EDIT: Mislim (ali nisam siguran) da je fix za prethodnu verziju jer su pojedini korisnici imali OVO.
Citao sam na Android Police kazu da to nije ispravljeno, a ni da nema neke nove bitne stvari. Ja i nemam taj bug na 4.3.10
SlideIT takođe ima ćirilicu i predirekciju i odlična je.

Predikciju* :)

Ja koristim tunnelbear na desktopu, pushujem aplikaciju i ona se potom najnormalnije preko WiFi skine na telefon. Ideju pokupio od nekog ovde sa foruma.

Direkcija za evropske integracije, kancelarija MaxPower :D

Na androidu imam placeni tapatalk 2 i zadovoljan sam s njim. Kupio bih sada tapatalk 4 dok je na snizenju ali zanima me jedna stvar. Kad kupim "cetvorku" hocu li paralelno imati obe verzije, 2 i 4, ili ce "cetvorka" pregaziti "dvojku" i zameniti je?

Vrh Dno