Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Maps 7.0 mi više ne deluju kao bloatware. Mrzelo me da cekam update pa skinuh apk, ovo je dobro, app radi glatko, bez gutanja rama, bez šesnaest ikonica, sada je tu samo jedna, navigacija može da se koristi. Ja je ostavljam do daljnjeg. :)

Kako uspes da ukucas adresu sa ulicnim brojem? Ja kad ukucam broj, on pokaze na skroz pogresno mesto

Klasika, samo ukucam. Evo primer.
Ovde sam ukucao pored broja i ono a jer ima i 34b i našao bez greške.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1373510520658.jpg
    uploadfromtaptalk1373510520658.jpg
    54.4 KB · Pregleda: 356
Moze li neko da preporuci neki audio profil app, ali da moze da se podesi da sam menja profile u zadato vreme (npr. posle 22h da ide u silent). Nije bitno da li je free ili paid.

Profile scheduler

Ima dva sa tim nazivom na play store-u. Uglavnom probacu oba pa cu videti. Hvala :)

Mape sredjene dosle nove i radi navigacija... Samo sto bas kad ukucas broj nisu tacni, barem ovih par ulica koje sam ukucao u NS-u.

^
Super rade nove mape. Nisam puno probao, ali navigacija radi, a to je ono što je važno. Lako će se to poboljšati. Dobro je što nas najzad imaju "na mapi". Ko zna, možda nam uvedu i plaćene aplikacije. :D

Nego, da li je neko probao onu Sixaxis aplikaciju sa ne-PS3 gamepadom? Gledam na dx-u ima Bluetooth PS3 kopija za od 16$. Vredi li se zezati time? Nisam nikada probao to, pa me zanima.

Probaj Lamu besplatan je a može da menja profile po mnogim parametrima,uključujuči i lokacije po baznim stanicama

Jel ovo navigacija? Jel navodi glasovno ako je to to?

screenshot2013-07-11-13-.png

Sad sam update-ovao mape. Svidja mi se kako izgleda. Sad jos treba videti kako fercera navigacija.

Da li Snapdragon™ BatteryGuru kontroliše paljenje i gašenje wifi-a? Meni nikako da počne to da radi, a generalno se kačim samo na tri wifi-a.

meni da. doduse, u malo sirem luku nego sto bih voleo, ali generalno radi.

^
Super rade nove mape. Nisam puno probao, ali navigacija radi, a to je ono što je važno. Lako će se to poboljšati. Dobro je što nas najzad imaju "na mapi". Ko zna, možda nam uvedu i plaćene aplikacije. :D

Nego, da li je neko probao onu Sixaxis aplikaciju sa ne-PS3 gamepadom? Gledam na dx-u ima Bluetooth PS3 kopija za od 16$. Vredi li se zezati time? Nisam nikada probao to, pa me zanima.

Kvalitet nula, drug drzi igraonicu i pokvarile mu se 4 kopije, sve u roku od mesec dana, dok original dzoistici rade kao novi. Bolje kupi original (makar i polovan) nego da bacas pare

Dobijem neki error kada odem da budem tester... Jel ima black temu? Ako nema da ni ne pokusavam da nadjem :)

Poslednja izmena:
to je izgleda do tebe. evo skoro su iste statstike sto se tice vremena na bateriji

Prilozi

• 2013-07-12 00.17.25.png
    2013-07-12 00.17.25.png
    64 KB · Pregleda: 206
  • 2013-07-12 00.19.29.png
    2013-07-12 00.19.29.png
    56.5 KB · Pregleda: 200
  • 2013-07-12 00.20.00.png
    2013-07-12 00.20.00.png
    68.8 KB · Pregleda: 206
Ja uopste ne umem da tumacim ovaj bbs :)

Ni ja, ali nemam problema sa mapama. Ustvari ja nikada nemam problema sa baterijom, i nikada nemam ta budjenja i sta ti ja znam, ni ne shvatam sta taj program pokazuje.

Poslednja izmena:
Kod mene isto oko 3min wakelock lokatora, pre 6-7h sam instalirao mape...
Kod ovog đilkoša nijedna aplikacija ne radi kako treba, nije ni čudno da ih ima samo 20 instaliranih kako priča :p

Ne znam, znam samo da sam oduvek imao problem sa mapama i facebook-om i to je to i od tada ih vise ne koristim. Kad dodje neki update probam da vidim jel se popravila situacija, ako nije, brise se :D

@Vojkane 20, ali pravih :D

Jel ima neka aplikacija da mi omoguci da sam ceo dan online na fb?
Znam da u tu svrhu mogu da ostavim na kompu u jednom tabu upaljen fb, ali reko ako ima nesto tako za mob bilo bi mi prakticnije.

Nazad
Vrh Dno