Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

A jel se konektujete preko v2.airdroid.com ili kucate 192.168.1.xx? Sada sam probao ovaj drugi nacin i tako se normalno povezujem, nema remote connection moda.

U narodnoj verziji SwiftKey ja ne mogu da slidujem po tastaturi, već samo da kucam :-(. Moram priznati da je predikcija savršena i da me jako oduševljava. Napominjem da da imam SwiftKey 3 verziju. Ako neko ima bolje narodno rešenje, slobodno pm ;-)

U 3 je flow bila posebna verzija, u 4 su spakovane u jednu.

Kako mogu da proverim da li je aplikacija napakovana malicioznim kodom? Ne znam da li je pitanje za ovu temu ali nisam imao ideju gde da postavim. Ako postoji posebna tema neka brise mod ili neka otvori novu.

Mislio sam na neki alternativni nacin, ne racunajuci uporedjivanje permisija.

Kako mogu da proverim da li je aplikacija napakovana malicioznim kodom? Ne znam da li je pitanje za ovu temu ali nisam imao ideju gde da postavim. Ako postoji posebna tema neka brise mod ili neka otvori novu.

Skineš je sa play store. Tako ne moraš da je proveravaš. :p

Sta se desava sa ovim aplikacijama, recimo za poruke, jesu sve pocele da se naplacuju? Nista mi ne izlazi na Play store-u, samo plaginovi i teme..

Cini mi se da se ne naplacuju ali da su sklonjene sa naseg PS-a. Ne vidim GoSMS ali kada ukljucim Tunnel Bear izbacuje mi apdejte. Sto je mozda i dobro jer bas smaraju sa gotovo dnevnim apdejtima. Ovako jednom-dva puta nedeljno ukljucim TB i apdejtujem ga.

Počeo sam da koristim NoLed aplikaciju ali mi smetaju dve stvari pa bih zamolio za pomoć ako neko ima rešenje. Prva stvar je što mi pravi problem sa Viber-om i stalno mi izbacuje ikonicu kao da sam imao propušten poziv ili poruku a u stvari nije bilo ništa od toga. Išao sam na sajt autora aplikacije i on je napravio neku vrstu filtera i praćenja za te problematične aplikacije, međutim koja god podešavanja stavio (na primer da mi prati samo Missed Calls i Text) Viber i Noled nikako ne funkcionišu zajedno. Drugi problem je u vezi sms, naime koristim GoSMS i posle instaliranja NoLed-a mi ne izlazi pop-up već imam samo obaveštenje o poruci u status baru i to bez slike i imena pošiljaoca poruke, samim tim nisam u mogućnosti da vidim ko mi je poslao poruku dok je ne otvorim, možda nekom ne smeta ali mene to užasno nervira. Tražio sam rešenje i za ovaj problem na samom sajtu aplikacije ali jedino što sam našao je da se sme koristiti samo Google Contacts sa NoLed-om što mi opet nikako ne odgovara.

Unapred hvala za svaki odgovor! :)

Jesi li ukljucio NoLED servis tamo u accessibility? NoLED ne utice na popup GoSMSa, to si nesto iskljucio u samom GoSMSu..proveri tamo u opcijama "Notification Settings" sta je ukljuceno..

Za NoLED u opcijama Notifications' settings imas "monitored apps" tu vidi jel' ti stoji Viber..mozes da ga izbacis pa ga NL nece detektovati..

Uključen je svakako, što se tiče Viber-a ja sam ga i ubacio kao dodatnu aplikaciju koja se prati, mogu naravno da ga i izbacim ali onda opet trebam da uključujem ekran da bih video da eventualno nisam imao poziv ili poruku preko Viber-a. NoLed ima definitivno problema sa GoSMS i Handcent SMS aplikacijama i o tome ima dosta na njihovom sajtu , meni je u GoSMS sve namešteno kako treba ali mu NoLed pravi problem. Baš mi se svidela ova aplikacija ali definitivno odustajem od nje jer mi ipak ne rešava problem nedostatka led diode i još mi pravi problem sa GoSMS aplikacijom. :(

Postoji li možda neka slična aplikacija koju biste preporučili?

Kupio Swype... prvi utisci su da mi se ne svidja što se ne mogu koristiti više jezika/rečnika za predikciju. To moraju da omoguće pod obavezno.

Da, moraš prebaciti ručno na željeni jezik držanjem space tastera. Ali tastatura jako lepo radi i na slabijim telefonima. Nije zahtevna.

Da,slažem se da lepo radi... Swiftkey je počeo da davi i da bude trom na S3,kako li onda radi na drugim telefonima :O...zato sam i rešio da probam da promenim tastaturu.

Ja ne znam kako ću zameniti SwiftKey, toliko mi je naučila reči, da mi muka pripadne kad budem morao da je menjam :(

A zašto bi menjao?

Meni je nekako Swipe lakši za upotrebu. Valjda zbog širih tastera nego što su kod SwiftKey-a.

A zašto bi menjao?

Pa zato što mi se čini da je svakim update-om sporija ili mi se samo to čini... Možda i brzo suviše kuckam, pa nekad mi se desi da se zaglupi, mada od poslednjeg update-a mi se to više ne dešava...

ako radi odlicno na mom dhd onda treba da radi i na vasim telefonima. vratio sam se na sense i cak i tu radi dobro ...i bolje nego na cm. na cm je htela da se zaglupi, kao da se zaglavi taster....ne reaguje uopste
ne bi menjao swift ni za dzak smokija

A za gajbu piva? :D

I ja sam na CM-u, mada kad bolje razmislim bolji odziv mi ima na stock ROM-u :)

Јел вам ради ватс ап? Мени и пар другара не ради...

Radi..

Nazad
Vrh Dno