Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

2) Ako misliš na podpis ovde na benchu nećeš moći, disable-ovano je na forumu, nije do tvog tapatalk-a.

1.) nemoj disablirati stock sms aplikaciju samo joj iskljuci obavestenja.
2.) Na ovom forumu je iskljucen potpis. Naprimer na xda radi.

2) Benchmark je onemogucio potpis iz tapatalka odavno.

Hvala za tapatalk! Sad cu da probam to sa glavnim sms programom. Samo mi nije jasno kako rade Go Sms i Headcent, bez problema sa takvim setovanjima?
Evo namestio i Chomp :) Mora glavni program za sms da ostane aktivan.
Hvala momci :thumbup:

Poslednja izmena:
Hvala za tapatalk! Sad cu da probam to sa glavnim sms programom. Samo mi nije jasno kako rade Go Sms i Headcent, bez problema sa takvim setovanjima?
Evo namestio i Chomp :) Mora glavni program za sms da ostane aktivan.
Hvala momci :thumbup:

U roku od 5min si dobio tri odgovora. Jesmo brzi :D

Dali ima neko Allshare apk a da radi na Galaxy Ace ?? Dve sto sam skinuo negde sa neta su cwm flashable i nijedna ne radi. A probao sam i dlna.apk da prebacim u system/app i setujem dozvole a i dalje ne radi. Jel za to mora da bude TW rom ili moze da radi na svim ROM-ovima ?

Da pitam o5.

Poslednja izmena:
Da li mora AllShare? Probaj app Skifta.

Neki prijedlog za weather i clock widget, a da ima transparent opciju. Koristio sam Be Weather, ali je predikcija vremena očajna. Čak i kada je 10 stepeni on predlaže da se spremim za more. :)

Obzirom na pojavu 3G telefona koja je donela opciju da vaš mob koristite kao modem za bežični net za vaš top ili PC, mene sad zanima da li postoji neki softver koji će mob kameru da pretvopi u web kameru za top ili PC?

Poslednja izmena:
Instalirao sam, dok dođem kući javljam rezultate.

Imam jedan veliki problem koji me izludjuje.
Posto na ovom racunaru sa koga pisem nemam stalnu internet konekciju odlucio sam da iskoristim mobilni kao modem.
Sa prodavnice sam skinuo program EasyTether,instalirao ga,pokrenuo instalaciju na telefonu,skinuo instalaciju i na PC,sve lepo instalirao,povezao,intenet radi preko telefona ali ne skroz.
Dakle,kad hocu da surfujem sve to radi zadovoljavajuce,kad pokusam negde da se ulogujem dobijem ovu poruku;

This webpage is not available
Google Chrome could not load the webpage because secure.limundo.com took too long to respond. The website may be down, or you may be experiencing issues with your Internet connection.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
Check your Internet connection. Restart any router, modem, or other network devices you may be using.
Add Google Chrome as a permitted program in your firewall's or antivirus software's settings. If it is already a permitted program, try deleting it from the list of permitted programs and adding it again.
If you use a proxy server, check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server, adjust your proxy settings: Go to the Chrome menu > Settings > Show advanced settings... > Change proxy settings... > LAN Settings and deselect the "Use a proxy server for your LAN" checkbox.
Error 118 (net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT): The operation timed out.

Ovo mi se desava skoro svuda,limundo,kupujem prodajem,gmail,razni forumi(sem ovog),fantasypremier... Isto tako kad kucam neku rec za pretragu u adress bar-u dobijem posle nekog vremena onu poruku iz citata,kad otvorim novi tab,dobijem ona 4 google servisa,odem na Google Search pa preko toga otkucam adresu,onda uvek nadje i sve se lepo otvori.
Gledao sam brzinu na speedtest-u i sve je manje vise zadovoljavajuce,cak se i ping kretao oko 6oms.
Koristim Chrome ali sam pokusao i sa IE,uvek ista prica.
Telefon je ARC S.

Gde gresim,sta ga koci? Kad idem na net sa telefonom onda sve radi kako treba,kad ga prebacim na PC onda radi polovicno...

Zar ARC S nema fabricki tethering?
Moguce da je do proxy-a.

Visok je ping verovatno i onda dolazi do timeout-a i izbacuje mu to sto mu izbacuje...

Ima pod Developer Options da se stiklira debugging ali posle paljenja te opcije nisam znao sta dalje,nije mi prijavljivao novu konekciju i slicno,zbog toga sam trazio neki program na play i dosao sam do ovog sto sam naveo gore.

Poslednja izmena:
Evo ga,sad radi,uspeo sam da se povezem sa fabrickim Tether-om,izgleda da je ovaj program koji sam skinuo u osnovnoj verziji pustao samo delimicno na net...

HSV, ajde sad da cujem kukanje na GS2 zvuk :p

Moram probati ovo jedared al' brate na papiru Yamaha cip ima duplo losije karakteristike od Wolfsona, ne postoji softver koji to moze da nadoknadi, poboljsanje je moguce kroz neki trip koji nagruvava bass i treble (kao oni silni DSP za winamp i slicne programe/aplikacije) i onda nije tesko da dete sa beats slusalicama napise ''pa ovo je sad audiofilski zvuk'' :d To bi bilo kao kada bi od zvucne za komp od 20e pokusao da napravis neku od 100e, mozes da poboljsas kroz sofver malo al zvuk one od 100e nes' dobiti :p

Al probacu da uzmem SGS II na par h od ortaka. Bilo bi lepo da je ovo stvarno tacno tj da se dobija audiofilski a ne softverski napucan max bass&treble zvuk ali mislim da bi Samsung i sam izbacio telefon sa slicnim podesavanjima..

Cekaj bre, pa ovo je aplikacija za sve telefone, pomislio sam da sam u SGS II temi kada sam video XDA link za SGS II :D

Ipak nije bas za sve telefone, nije kompatibilna sa XP a i koji ce mi pored ovakvog kvaliteta :p

Citam komentare, vise je pozitivnih nego negativnih, lepo :)

Poslednja izmena:
Ima ima dobar zvuk kad se podesi, ali meni nista ne znaci :(

Sa PowerAMP-om ne radi, tj. radi ali utisa dosta zvuk i onda mi one in ear sto imam nista ne znace kad cu okolinu da cujem :D

Zvuci mnogo lepse, ali sta mi znaci kad sam navikao na PowerAMP.

P.S. Naravno, jedan je wolfson, ali seti se kako se wolfson probio samo zbog SOFTVERSKOG dela i supercuria...

Pa wolfson se probio i inace a supercurio je mogao nesto da uradi od tog cipa jer je isti kvalitetan i ima potencijal za tako nesto :) I stock wolfson (bez voodoo-a) zvuci brutalno dobro jer je sam cip odlican :)

To sto ne radi sa power amp-om.. pa zbudzice i to uskoro, posebno ako ova aplikacija postane popularna a mozes da probas i neki plejer sa kojim radi ali dzaba sve to ako utisava zvuk, bolje ti je onda da koristis power amp sa ekvilajzerima koji ti odgovaraju..

Ja mislim da je problem do mog ROM-a... Presao sam sa stock-a na experimental unnofficial cm10.1 i tu je uvek bio slabiji zvuk... Bitniji mi je izgled i rad telefona vise nego muzika, tako da cu se samo sa powerAMP-om zadovoljiti ;)

experimental unnofficial cm10.1

:d :D :D

Blago vama sa tim romovima silnim.. ima li sta lepse nego kad sve stock radi kako je bog reko? :) Dobro, ne bas sve ali velika vecina. Al da ne idemo u off..

I da, ako koristis one default samsung slusalice nema razloga ni da se cimas oko bilo kakvog budzenja zvuka :) Zvuk je ok za default slusalice ali ni nanometar preko toga.

Pa valja se malo probati poslednji 4.2.1 kako radi :D

A rekoh u nekoliko navrata da imam CX150 ;)

Nazad
Vrh Dno