Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hajde preporučite neku sms aplikaciju, koja ima naprednija podešavanja. Mora da izgleda lepo, poželjno je holo.
Nemojte samo go sms, pansi ili handcent

Jel ima neka aplikacija za Sync FB kontakata a da nije Contact-sync? Ova aplikacija je radila savrseno ali od zadnjeg update-a je postala ad-ware i trazi neke cudne dozvole za rad kao sto je read phone state and identity i read browsing history bez objasnjenja zasto trebaju ove dozvole.

Hax sync.
Стави pdroid па нек тражи шта хоће.

Ja koristim GO sms samo zato što ima individualna podešavanja notifikacija, po kontaktima. Tražim zamenu :)

Je l' zna neko zašto ne radi vibrate on connected plugin u ex dialer-u donate?

Jel postoji neka od remote access aplikacija koja prenosi zvuk i u suprotnom smeru, tj. od mobilnog uređaja ka PC-u koji kontroliše? Da pojasnim, hoću da pristupam kućnom računaru preko tableta i da pokrenem Rosetta Stone program za učenje jezika. To sam uspeo preko Splashtop remote-a, ali kako Rosetta Stone zahteva i audio input preko mikrofona, da li je moguće da ja pričam u mikrofon na tabletu, a da to RS "čuje" kao da pričam u mikrofon na PC-u :-D?

Шта треба да урадим да би Xром пребацио моје шифре и адресе са Xрома који је инсталиран на рачунару?

Pročitaj drugi pasus u description ;)

Edit: za cloud restore (možda i backup) mora premijum App :(

Poslednja izmena:
Da, prebacio sam igru, ne samu apk nego data na drigi telefon gde je bila instalirana ista igra i uspelo je, imam sve nivoe otkljucane.

To djilkose!!! Cim uspavam decu, skidam PA, stavljam novi Neat i ovaj hack.

Yooyoo, na koliko stavljas DPI?

Trenutno je 160.

I ne poremeti ti se dialer i pojedine sistemske aplikacije?

Da li postoji aplikacija koja snima kao diktafon, onako u pozadini. :d

Poslednja izmena:
Zar ti ne znaš kako funkcioniše Paranoid?

Sve aplikacije skalira kako treba. Uostalom jedan od najboljih romova - AOKP

Nisam probao na Paranoid-u da menjam DPI, samo na stock-u. Na žalost, gubim HDMI i 3D funkcije na AOSP/AOKP ROM-ovima, a i bagoviti su za O3D, tako da se nisam dugo zadrzavao na njima.

Ovaj novi PA što je izašao možeš da menjaš DPI za svaku app koji god hoćeš... Tipa hoćeš gmail u 240, a dialer hoćeš u 200, a browser hoćeš u tablet mode da staviš itd...
Možeš da menjaš boje za svaku aplikaciju. Možeš da praviš phone ui, phablet ui ili tablet ui.

Ovo je ukratko, sve ostalo na xda piše :)

Paranoid je ipak AOSPA :p

Verzija 2.54 (JB 4.1.2) je bila odlična, ova sada 2.99 je prilično bagovita, developer je nov, i rekao bih da baš i nema podršku PA tima. Paranoid (i dalje) koristim baš zato što mi mnogo znači podešavanje Dpi za svaku aplikaciju ponaosob.

Yooyo, javi kako funkcioniše to sa Neat-om, planiram prelazak i ja, ali 240 mi baš bode oči...

Joj.. sad sam na neat ls8 i sve je ogromno. Stavicu onaj hack iz Djilkoseve poruke, pa javljam rezultate.

Vrh Dno