Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Zasto u planplusu nece da mi radi pretraga na mobilnom netu? Na wifi radi. Kaze 'greska pri povezivanju, pokusajte kasnije'. Dok mapu u istom programu ucitava bez problema... Net mi radi i sve je ok. Vip je u pitanju. Treba mi cesto i izludjuje me. Npr i onaj recnik nije hteo da mi skine bazu na mobilnom netu, dok na wifi jeste.

Zasto u planplusu nece da mi radi pretraga na mobilnom netu? Na wifi radi. Kaze 'greska pri povezivanju, pokusajte kasnije'. Dok mapu u istom programu ucitava bez problema... Net mi radi i sve je ok. Vip je u pitanju. Treba mi cesto i izludjuje me. Npr i onaj recnik nije hteo da mi skine bazu na mobilnom netu, dok na wifi jeste.

Čini mi se da je to bilo skoro i neko je dao rešenje.. Obriši proxy iz apn-a. A to ti inače isto treba za adfree na vip-u.

Poslednja izmena:
Je l' postoji neki nacin da vam se u pozadini vrti pesma na youtube-u a da vi radite nesto u drugoj aplikaciji? Znam da iz Chrome-a moze, ali zasto google nije napravio da i njihova aplikacija moze to?
Multitasking im je glup do bola.

Imas aplikaciju pv star se zove,zamena za you tube.sa njom mozes sve,nadjes pesmu,stavis repeat i dok ne poludis:) a za to vreme radis nesto drugo

@Djilkosh Slazem se da zanimljivo deluje. Ali, makar meni, je to nezgodno za kucanje. Ja volim klasicnu tastaturu, bez predikcije. I Swype mi je bio jako nepraktican. Sigurno je sve stvar navike, ali meni su za sada Smart Keyboard Pro i Thumb Keyboard (obe sa iskljucenom predikcijom) neprevazidjene.

Poslednja izmena:
ne bi mogao bez predikcije da zivim. skoro da ni ne kucam na swift, samo koristim ponudjeno. istrenirana po mojim potrebama
jedva cekam da vidim kako ce ovo da radi. nisam se bas snalazio sa ostalim gde se ne dizu prsti

@Corvus... Pa ono dobro mi je zato sto koristim swiftkey ovako, znaci stvarno mrzeo sam predikciju, jer sam dugo bio od samog pocetka na SKP-u, ali kad se malo uhodas i kad ova nauci reci, prosto vise ne moram da gledam u tastaturu, osecam se kao na starim telefonima (4x3 tastatura) kad nisam morao da gledam u telefon i kucao savrseno bez greske, tako i ovde... Dodatak swype mi se jos svidja, jer sam hteo swipe da koristim, ali onda nekad pozelim i obicnu qwerty i onda stalno moram da menjam tastature, a ovako 2u1 extra za mene.

Dajte preporuku za neki dobar widget za system info. Treba mi nek pokazuje slobodan prostor za aplikacije ( internal storage) , slobodan prostor na sd kartici ( /sdcard), i slobodan prostor na micro sd ( external storage)
Slobodan RAM i CPU usage moze da ima ali nemora...

Sve koje sam probao pokazuju samo prva dva a nepokazuju external storage.

Niko??

Izasao je novi Tapatalk v 2.4.1 i trebalo bi da je sredjen edit bez da moras da izadjes iz threada pa ponovo udjesh.

I ima GTAIII na akciji za 0.99$

EDIT: sredjen je :)

Poslednja izmena:

Prilozi

• 2012-10-26-22-47-43.jpg
    2012-10-26-22-47-43.jpg
    275.7 KB · Pregleda: 283
Poslednja izmena:
Novi tapatalk ima fc bug u mod opcijama.

total commander

ne znam da li ima widget, ali pokazuje i iternal i external sd

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghisler.android.TotalCommander&hl=sr

p.s koliko sam ja skapirao, on ti sve aplikacije stavlja na internal storage koje vidi kao sdcard. evo ga screenshot mog fona

Nema widget tako da... A to sto pokazuje internal i external storage to mogu da vidim u system settings... Hocu widget i znam da ima i video sam ga na nekom SS samo nemogu da se setim gde i u kom threadu...

Jel postoji neka aplikacija koja pokazuje point of interest u svakom gradu, tipa odeš negde i kaže ti šta je lepo videti i sta vredi videti?

TripAdvisor. Bas sam preko te app nasao fine restorane u Sofiji.

Za veće gradove u Evropi postoje zasebne aplikacije.
Trip advisor je super, ali uglavnom za hotele i restorane. Ja uvek dobro guglam pre putovanja.

Sta se desava sa play store? Pojavile mi se cene i aplikacije za kupovinu...nije rutovan tel..
Ali kad kliknem da kupim pojavi se ovo obavestenje...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1351376529673.jpg
    uploadfromtaptalk1351376529673.jpg
    82 KB · Pregleda: 427
  • uploadfromtaptalk1351376539238.jpg
    uploadfromtaptalk1351376539238.jpg
    43.1 KB · Pregleda: 437
Poslednja izmena:
Djilke ima samo RAM memoriju. :D

Spremam se na put u Prag, oči mi iskočiše od guglanja, a već sam bio 3 puta :)

Mene devojka vodi u Milano na vikend, pa sad gledam i gledam, ali razmišljam se da ne idem sad, jer ide novembar i decembar koji su hladni, a i fashion week ide, pa će malo dići cene, a ja joj kažem bolje da de ostavi to za neki april :)

Do tada ću ako je ne ubedim prostudirati sve :D a hvala Bogu ima i aplikacija :)

Nazad
Vrh Dno