Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Tek malopre, i ja mislim da je to... Videćemo dal će sada biti ok.... Javljam

Neki predlog za FM radio ? Ne streaming radio. Ili kako da "izvadim" iz stock roma aplikaciju (imam nand backup iz CWM-a) taj FM radio je bio ok, ali u kuvanom romu imam MIUI koji ne radi. ZTE Skate je u pitanju ako je to bitno.

Spirit FM i obratiti paznju na preporucenu konfiguraciju da ne sje*** zvucnike.

Opet Nova "ispada", " iako je defaultn_a... I na s2 sam probao razne launchere, al ni jedan nije zadovoljio...

@Gizmoid
Hvala na preporuci i upozorenju, probaću.

Ima to i nova. Klikneš na tab apps kada otvoriš drawer i onda new.

ps: kupiću betmena, ali neću da ga instaliram. :D

Kupio sam i ja betmena ali ga nisam instalirao :D

A uzeo sam i Novu, za 0.25$ se nece baciti. :)

Ne radi :(
Moraću da vratim stock rom da vidim da li radi ili je nešto riknulo :(

Jedno pitanje. Da li je moguće da android koristiti karticu u telefonu ako je formatirana kao ntfs ili exfat ili mora fat32? Pitam zbog ograničenja u veličini fajlova koje mogu da stavim na istu kad je fat32.

Koju email aplikaciju koristite? Ne mogu više ovo njesra od stock app:D

Ništa bolje od ovoga nema? :banghead:

Pa napravi ti nesto bolje :p

Ne znam ovo su kao najbolje, a ja koristim kaiten i Gmail i koristio k9...

Možda još neko preporuci nešto, ali mislim da nema ništa drugo vredno pomena, a i pogledaj par strana u nazad mislim da je pricano nešto o nekoj mail aplikaciji..

Edit : Evo i ovu sam ti našao https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qs.enhancedemail

Poslednja izmena:
Da, a ako ne koristi Gmail, onda mu ništa neće značiti to što je Google kupio Sparrow ;)

Pa valjda će i onu drugu email aplikaciju da unaprede, i nju pravi google :)

Hvala, kaiten za sada ok. Uglavnom mi je sve na gmailu.

Koju office aplikaciju preporučujete, od besplatnih ali i paid ako je vredno doplate ? Na g300 sam na gingerbreadu imao documents to go i kod nje mi se sviđalo kako funkcioniše zoom opcija, način na koji formatira ceo dokument i uveća slova a ne samo da zoomira stranicu, međutim smetalo mi je što word npr. nije hteo da prikazuje slike. Da li postoji office aplikacija koja zadržava dobe osobine a nema loše od documents to go? Video sam da preporučuju ljudi kingsoft office i quickoffice, koja predstavlja bolji izbor, da li zadovoljavaju navedene kriterijume i ima li možda boljih rešenja ?

Poslednja izmena:
Ja koristim polaris office koji je došao uz telefon ali mislim da ga na googlu možeš naći

Kako u novi da vratim ovaj button dole desno na home screen za app drawer, koji se misteriozno izgubio?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1349290908338.jpg
    uploadfromtaptalk1349290908338.jpg
    53.9 KB · Pregleda: 209
Kako u novi da vratim ovaj button dole desno na home screen za app drawer, koji se misteriozno izgubio?

Izbaciš dugme za app drawer bilo gde na home screen (drži prst na home screen-u dok ne izbaci meni, ideš na Nova Actions pa App Drawer) i kad ti izbaci tu ikonu na home screen samo je prevučeš dole u dock.

Poslednja izmena:
Vrh Dno