Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jedno kratko pitanje.
Ova aplikacija:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1563894

Ne skida KB sa moje mreze telefona nego radi kao download manager sa google play-a znaci koristi net konekciju koja mi je na desktop kompu?

Skinuo sam je, instalirao, uneo gmail account, pass id broj koji se na ICS nalazi odma na vrhu i nije pod delom connection #1

Da ponovim pitanje. Da li je koristio neko? Kolko vidim trebalo bi da je tako kako sam napisao.

hmmmm nije ukljuceno... Moze biti da je bag u Paranoid 2.10 verziji, mada niko se nije zalio tamo... Videcu ko koristi tu verziju ovde, pa da se javi...
Evo zasto sam mislio da mi radi... Kad restartujem telefon on me nadje, a posle nekog vremena me prebaci u Ameriku... Cekam tamo na xda neko da se javi ili ovde pa da vidim sta mi je ciniti...

Biće da si kockar :-D

Probaj da sa Weather taba odeš u Settings, da vidiš da li ti pod Weather location stoji Where you are
Ništa drugo mi ne pada na pamet, kod mene sve ok, Paranoid 2.10

e4ymuty2.jpg

Poslednja izmena:
Stoji where you are :)

Aj uzmi pa ukljuci GPS... pa ga ostavi da bude ukljucen... evo sad posle restarta telefona sam iskljucio GPS i nalazi me... cim ukljucim GPS posle nekog vremena on mene vidi u USA... Definitivno nesto ne valja kad se ukljuci GPS...

Pokušao sam, ali nemam dovoljno parče neba sa mog prozora da bih uhvatio fix :)
Ali, juče sam u nekoliko navrata, na raznim mestima, uključivao iGo, radio je kao sat.
Kasnije ću izaći, probaću ovo, i javljam :)

Ma zanimljivo je sto radi meni iGO, cak i u stanu, ali ovo nece, pa nece... Iskljucen unlocker, namesteno u gps.config-u europe, sve promenjeno i sa ukljucenim GPS-om i bez iskljucenog on meni pokazuje Las Vegas...

Ma zanimljivo je sto radi meni iGO, cak i u stanu, ali ovo nece, pa nece... Iskljucen unlocker, namesteno u gps.config-u europe, sve promenjeno i sa ukljucenim GPS-om i bez iskljucenog on meni pokazuje Las Vegas...

Imam i ja isti problem nakon instalacije najnovijeg neatlite-a 3.3... GPS me baca u Ameriku... Gmaps je u pitanju...

Super, nisam jedini :)

Kod mene gmaps proradio. Sam od sebe. Ne šalje me više u USA... Sad je sve kako treba :cool:

Kod mene nikakav problem
Biće da je kod Đilkoša neka kocka u pitanju :)

nesto mi je pojelo dosta prostora na internoj sd kartici mog telefona. skinuo sam par programa tipa folder size, ali vide samo hard diskove.

kako da vidim velicinu svakog foldera pod portable devices u win7

Koliko imas interne memorije? Ako imas FB i Gmail, brisi data i cache od njih. Oni jedu memoriju podosta, ovo pod uslovom da je mala interna memorija.

e ali ni total komander ne vidi telefon. jel glupi lg se povezuje kao ne znam ni ja neka glupost, a ne kao storage device

@ mmsandi - nemam ni jedno ni drugo, ma krenuo sam da skidam neku igricu od 600mb i kao nema mesta da se instalira i ne mogu da nadjem gde je keshirana

Poslednja izmena:
E ima elegantno resenje (na ics), ode se na storage pa miscelanius i tu se vidi sta jede Bio je kash od 500mb.

Hoće li biti neke ispravke za problem sa Wi-Fi. Mislim na probleme sa diskonektovanjem i da neće da se konektuju.

settings - storage - mass storage only... ali to je samo za sd, ne znam bas kako mozes internu memoriju.....

sta preporucujete za pracenje potrosnje podataka? 3g watchdog? onavo? ili nesto drugo?
pozzz

Jel koristi neko HBO GO i da li ima problema sa istom na Jelly Bean-u? Instalirah je da probam, posto imam HBO Premium ali nece ni da pokrene app....

@Iznogood

Probao sam ovo sinoc, kao i Superuser temp unroot i ne radi i dalje...

Cini mi se da ces morati rucno da obrises superuser apk, nakon sto instaliras supersu...

Da li je otklonjen problem sa najnovijim apdejtom aplikacije Google Maps?

Vrh Dno