probao sam i sa imenom racunara, mojim user imenom i sa opcijom anonymous ali bez uspeha.... uvek mi trazi user i pass....
Prvo vidi da sharejues neki folder na kompu a onda u esexploreru kad pristupas racunaru u polju username stavi guest a password obavezno ostavi prazno. Nemoj da koristis anonymous pristup koji ti nudi.
Jel mi moze neko preporuciti aplikaciju za wireless tethering koja ima sledece:
- da ima mogucnost da se pokrece prilikom boota telefona
- da podrzava mac filtering ( ili ovo zavisi od hardware-a ?? )
MAC filtering mi treba nek nemoram da ukljucujem enkripciju na konekciji posto onda mi je i net sporiji ( ping bez enkripcije = ~50ms a sa = ~130ms ) a i puno zdere bateriju kad cpu uvek mora da radi na skoro maximalnoj frekvenciji...
Ili mozda neko drugo resenje? Npr ograniciti broj klijenata na 1 ali koja tether aplikacija podrzava ovo?
Ovaj swiftkey je do jaja,mozda su mogli samo malo veci razmak izmedju tipki bilo bi odlicno, al' dobro konacno da imam srpski.
Ja mislim da nema to što ti tražiš... Ljudi gledaju na tether taj samo eto tako da imaju na brzaka net i dovoljna im je ona enkripcija...
ljudi swiftkey tastatura jel ima drugaciji layout sem qwerty-a? i kako da podesim?
Da vidim, ali nema ništa sem qwerty qwertz, mene konkretno interesuje da li postoji phonepad layout ili nešto slično?
U delu gde si skinuo jezik, imaš ikonu tastature za svaki jezik. Tu klikneš i biraš layout.
A jel moguce namestiti qwerty ako koristim 3 jezika ? Koristim Srpski, Slovacki i Engleski. U podesavanjima namestim na qwerty ali uvek mi automacki prebaci na qwertz. Kako to da resim ?
Jel koristi neko runtastic pro? Koliko mu skida baterije? Znaci sa uključenim normalno gps + muzika + ove sinhronizacije?
12 minuta 4%... Jel to ok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari