Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa znas kako sto vise uci sve mi se vise cini da nabada dosta dobro te reci i samo da ga izdresiram jos malo i moci cu da tapkam space samo tako :D

Pa i kada se stavi da na Space ubacuje reci, uvek imas ponudjene tri opcije. Tako da, ako ti ne odgovara rec u sredini, koja bi bila ubacena ako kliknes na Space, verovatno odgovara neka od preostale dve.

@Djilkosh_Ns

kako si ubacio ovaj gornji red na tastaturi, sa kamerom, lancem i smajlijem?

Poslednja izmena:
@rango ma da razumeo sam ja to sve nego voleo bi da bude kao engleska predikcija doduse ne kazem da je losa, ali meni se nekako cini da brze kucam bez predikcije, a vala treba jos da nauci reci i reci ova tastatura :)

Kao sto kaze sonic to ti je tako od tapatalka :)

:wall:

juce sam tek stavio Tapatalk, ali nisam postovao jos preko njega. Hvala.

Kako da ti kažem, ne greši predikcija, grešiš ti, kukice su sasvim ispravne :p. Takođe, na nekim telefonima i/ili SMS aplikacijama postoji opcija u podešavanjima da poruke ne šalje kao unikod/automatski, već kao prostu gsm abecedu, pa i ako ti napiše sa kvačicama, poslaće poruku bez njih... ako me razumeš...

Jel ima ta opcija za sms u Go sms pro-u?

potrazi na xda prepravljene default aplikacije...ja sam za cm7 video 2 (to sam trazio)...poslao sam liku izmene za nasa slova ...verovatno ima i za cm9 i sve ostalo

SKP sam naučio srpski i odlično radi. Tu i tamo brlja, ali mnogo više popravlja. S obzirom da može da se eksportuje u CSV planiram da ga sredim od viška pogrešnih reči, pa da okačim negde.

jel bih mogao nekako na CM9 da ubacim GB calculator

Ne bi mogao, mada pokusaj nista te ne kosta :) a sta fali ovom obicnom, a imas i na marketu realcalc tako nesto, on je cuo sam dobar...

Navikao sam da imam % na tastaturi,a ovde ga nema. Naravno moze i bez njega, nego cista navika kad racunam.

Sad nadjoh MobiCalc, jednostavan a ima sve. Ima veliki displej za brojeve i prikazuje ceo postupak operacija koje radis, ne samo rezultat sto mi se svidja.

RealCalc je dobar ko ima potrebe za njim. Malo mi je prenatrpan, mali displej, a i veliki deo opcija mi ne treba.

potrazi na xda prepravljene default aplikacije...ja sam za cm7 video 2 (to sam trazio)...poslao sam liku izmene za nasa slova ...verovatno ima i za cm9 i sve ostalo

Ako moze link, posto ne znam na searchu ni kako bi ukucao ni objasnio na srpskom, a kamoli na engleskom...

P.S. Probao sam u GoSms-u da ukljucim locale suport na ceski i kao ajde tu ima nasa slova, ali ne vredi... Kako ukucam š ono odmah mi prebaci u unicode i ostane mi 69 karaktera za poruku...

Edit: Ko voli ICS skinove evo za PowerAMP, pa kome treba nek me kontaktira na PM :)

25136c1c-5aaf-6c34.jpg

Poslednja izmena:
Pa ima na marketu ICS skin za PowerAmp i to free...

Društvo, gde se nalaze ikonice programa koje instaliram? Hoću da promenim ikonicu jednog digitrona sa ikonicom drugog digitrona. Oba su skinuta sa marketa :)

Ne ide to tako, to mozes da odradis sa desktop visualizerom..

Ako moze link, posto ne znam na searchu ni kako bi ukucao ni objasnio na srpskom, a kamoli na engleskom...

evo ovaj ima podrsku i za ics
Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989

i drugi samo cm7 (ovaj koristim)
Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1723534

sad vidim da valjda i ovaj drugi radi na ics

Poslednja izmena:
Kada vas mrzi da tražite. Već sam pisao o ovome.
Uključiš u podešavanjima locale i štikliraš češki i poljski. Čini mi se da samo đ ne može da konvertuje.

Meni ovako ne radi tj. prikazuje i dalje š, ć, č, ž.
Evo posle restarta fona proradilo. Sada je super :)

Poslednja izmena:
Ć i Đ neće, opet imam dosta ć, manje vise đ, tako da nista... Hvala u svakom slucaju...

SKP sam naučio srpski i odlično radi. Tu i tamo brlja, ali mnogo više popravlja. S obzirom da može da se eksportuje u CSV planiram da ga sredim od viška pogrešnih reči, pa da okačim negde.
I ja sam moj izdresirao, oko 3000 reci je naucio:D

DROIDvpn, free na gplay store-u za pristup google play u potpunosti.

Instalirate ga, napravite free nalog (samo se unese validni mail jer na taj mail dobijate pass), zatim u market unlocker-u namjesite T-mobile recimo i pokrenete google play. Prije svega toga obavezno clear cache/data za play store.

Navikao sam da imam % na tastaturi,a ovde ga nema. Naravno moze i bez njega, nego cista navika kad racunam.

Sad nadjoh MobiCalc, jednostavan a ima sve. Ima veliki displej za brojeve i prikazuje ceo postupak operacija koje radis, ne samo rezultat sto mi se svidja.

RealCalc je dobar ko ima potrebe za njim. Malo mi je prenatrpan, mali displej, a i veliki deo opcija mi ne treba.

Probaj i Office Calculator Free

Link za marketunlocker? Ne vidim ga na GP

Ajde ponovo da pitam... Gde da, i kako da pronađem ikonicu jednog kalkulatora skinutog sa marketa?

Probaj još neki slovenski jezik, ako ima. Ja sada ne mogu da pogledam, telefon mi je u servisu.

Kada stavim na česki neće Ć i Đ, a kad stavim na slovenski neće Š, Đ i Č :) sve u svemu mrka kapa :D

Ima grčki i portugalski i španski tako d nista od toga :)

Jos jedno pitanje za vas koji koristite SwiftKey tastaturu... Kako promeniti ove smajlije necu da mi bude ovaj :) nego hocu da mi bude :) jel ima to negde gde je instalirana da se namesti neki .txt ili sta vec...

Jos jedno pitanje za vas koji koristite SwiftKey tastaturu... Kako promeniti ove smajlije necu da mi bude ovaj :) nego hocu da mi bude :) jel ima to negde gde je instalirana da se namesti neki .txt ili sta vec...

To sam i ja tražio. Pogledah čak i na sajtu FAQ + Knowledge base. Ni reči o tome.

Vrh Dno