Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam gde bih postavio pitanje, pa ajde ovde posto se ovde diskutuje o softveru..

Imam kontakte u telefonu, i hocu npr svaki taj kontakt iz telefona da povezem sa istim onim koji je sync FB.. npr.
u imeniku vec imam Janka, njegov kucni broj na primer i kad mi je fb odradio sync pojavio mi se njegov profil Janko Jankovic sa e mail-om sa ili bez broja svejedno, i sad kako da ja povezem ta dva kontakta u jedan, da li je uopste izvodljivo..

p.s. Nadam se da me je neko razumeo.. :D

Уђеш у контакт, кликнеш menu/ join.
Али гледај да ти буде укључено приказивање свих контаката, и оних са бројевима и оних без бројева.

Ok, hvala! Jos mi samo nije jasno zasto nije izvukao i slike sa fb, ranije je to radio.. :trust:

Zanimam me da li je moguce obrisati google acount na fonu bez factory reseta.Ako recimo prodajem fon,zelim da svi programi ostanu ali da uklonim svoj nalog...

Koliko je meni jasno- programi i dl programa sa marketa su vezani za gmail nalog... na primer: kako zamisljas da uklonis svoj nalog a da ti u fonu ostanu programi koje si kupovao?? Jedino sto mozes da uradis je da vratis fon na fabricko stanje i ako zelis da postoje programi unutra da nabavis .apk instalacije sto free sto narodne i da ih instaliras ne vezano za nalog... mada ne vidim svrhu zasto bi to radio,jer ce taj neko verovatno zeleti da se uloguje sa svojim nalogom i skida i kupuje aplikacije koje zeli...a ako je u pitanju prica da zelis nekome da skratis muke jer nije upucen onda se pitam sta ce tom nekom android...mozda je i skroz neka leva prica u pitanju,ali eto,razmisljam na glas:)

Ma osoba je manje upucena,a veci broj ovih programa zna da koristi.

Uradi backup preko Titaniuma, pa sa drugim nalogom, od budućeg kupca, instaliras samo Titanium, pa restore tog backupa koji se nalazi na memorijskoj kartici i gotovo. Tako bar ja mislim da bi moglo ;-)

Xperia Neo ICS - Tapatalk 2

Posto vidim da niko nema resenje za my phone explorer na virtualnoj masini,jel moze preporuka za neki drugi program za srdjivanje kontakata preko racunara?

Koliko je meni jasno- programi i dl programa sa marketa su vezani za gmail nalog... na primer: kako zamisljas da uklonis svoj nalog a da ti u fonu ostanu programi koje si kupovao?? Jedino sto mozes da uradis je da vratis fon na fabricko stanje i ako zelis da postoje programi unutra da nabavis .apk instalacije sto free sto narodne i da ih instaliras ne vezano za nalog... mada ne vidim svrhu zasto bi to radio,jer ce taj neko verovatno zeleti da se uloguje sa svojim nalogom i skida i kupuje aplikacije koje zeli...a ako je u pitanju prica da zelis nekome da skratis muke jer nije upucen onda se pitam sta ce tom nekom android...mozda je i skroz neka leva prica u pitanju,ali eto,razmisljam na glas:)

+1

Posto vidim da niko nema resenje za my phone explorer na virtualnoj masini,jel moze preporuka za neki drugi program za srdjivanje kontakata preko racunara?

Gmail

Pisali smo milio puta na tu temu.. izvuci kontakte kao vcf fajlove, spojis ih u jedan i importujes u Gmail contacts (iz web browsera na racunaru). Posle samo podesi telefon da syncuje kontakte sa tvog gmaila i gotovo.
Kada budes dodavao ili menjao kontakte, gde god to da radis, i telefon i gmail ce biti u syncu.

a znam, al necu to, zato sto ce mi se onda pojaviti milion kontakata kojih vec imam na gmail, a necu to. ja sam samo hteo ove moje da sredim i da vratim. jedino ako na gmailu mogu da se naprave neke grupe, tj da ima vise fajlova, ako me razuems. zato mi je MPE bio dobar, sto ucitam taj vcf file uradim sta hocu, save i gotovo.

ps, sad samo malo pogledao, mogu tako i onda samo selektujem te moje kontakte koje hocu i odradim export, ije prakticno, al posluzice...cisto da mi ne bi u imenik uleteli svi kojima sam nekad poslao mail.hvala

Poslednja izmena:
Ne mora da ti se pojave svi kontakti..Napravis na gmailu poseban folder,u njega ubacis i onda kad te pita sta da syncuje ti odaberes te kontakte iz tog "foldera"..Znam da moze tako nekako,jer ja tkao radim :)

Ne mora da ti se pojave svi kontakti..Napravis na gmailu poseban folder,u njega ubacis i onda kad te pita sta da syncuje ti odaberes te kontakte iz tog "foldera"..Znam da moze tako nekako,jer ja tkao radim :)
e tako nesto mi se vec svidja, probacu sad to da sredim :) hvala puno

Kratko i jasno. U fb aplikaciji kad kliknem na podmeni photos ne izbaci mi kao na desktopu fotke svih mojih prijatelja koje su skoro kacene vec samo moje albume. Jel to i vamo tako ili je neki bug ili sta je vec ?

Tražim jednu aplikaciju... File manager koji sam video u nekom romu i ne mogu da se setim kako se zove :D Mislim da sam je video u hydrog3n romu ali ajde...

Svideo mi se start up screen, koji nije prikazivao odmah storage već foldere, pic, video, download... Nešto poput Total Commandera ali mnogo lepši interfejs. Mnogo.

Da li neko zna koji je to file manager?

Pa opet skini taj rom i raspakuj ga i nadji taj app...

moze pomoc...isao sam na put i promenio sam sim karticu i od tada mi prijavljuje da mi je greska na gmail nalogu (ne mogu da pristupim mailu)...kada ukucam validnu sifru isto se desava...sta da radim?

Poslednja izmena:
Tražim jednu aplikaciju... File manager koji sam video u nekom romu i ne mogu da se setim kako se zove :D Mislim da sam je video u hydrog3n romu ali ajde...

Svideo mi se start up screen, koji nije prikazivao odmah storage već foldere, pic, video, download... Nešto poput Total Commandera ali mnogo lepši interfejs. Mnogo.

Da li neko zna koji je to file manager?

Probaj x-plore

@onua, kao sto je rekao ozazi, to je miui file manager

ozazi, Djilkosh_NS, boggyman, hvala.

Ipak je MIUI :) Baš je simpa :) Jedino što mi .avi prepoznaje kao .mp3 i crashuje se svaki put kad uđem u folder sa .avi fajlovima :D I nervira me što nema crna tema. Ostalo je baš super.

Lol pa ako ti crashuje kako je onda super ?

Na akciji je Tapatalk aplikacija na Play-u - 0,99$. Ja odmah kupio. :)

Na akciji je Tapatalk aplikacija na Play-u - 0,99$. Ja odmah kupio. :)
e kazi mi kad jednom kupim tu aplikaciju, kako to funkcionise, jel mogu da je sacuvam, pa sledeci put da je instaliram opet, ili jednom kad kupis to je samo za jednom.
i drugo, kad kupujem, sad za npr 0.99, kako mi oni to naplate sa racuna, skinu mi u dinarskoj protivvrednosti, i jel nesto naplate neku postarinu i slicno?

Poslednja izmena:
Kupis je jednom i koristis je na svim uredjajima na koje uneses svoj gmail nalog. Neograniceno. A nemas potrebe da cuvas instalaciju, posle skidas sa Play store-a opet.

Placas internet karticom koju vezes za svoj google nalog.

Napisao sam, ostalo je super :) Nikako me može sa tim bugovima da mi bude primarni file manager ali ću ostaviti aplikaciju pošto nema šanse da ne isprave te bugove :)

Nazad
Vrh Dno