Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kad se vec nacela tema o wallpaper-ima, zanima me da li je neko nasao neku aplikaciju koja ce sama menjati wallpapere u pozadini? Znaci slideshow, odredim folder sa slikama koje hocu da menja, vremenski interval i to je to. Nesto kao na win7. Od ovih sto se predlozili na prethodnoj strani mi se cini da nijedan nema tu opciju.

Poslednja izmena od urednika:
Ajde preporuka za dobar missed call (sms, email) reminder.
Potrebno mi je nesto da me podseca na propustene pozive, poruke i mailove.

Poslednja izmena:
^^ BLN?

Ljudi, imam nenormalno glupu situaciju sa Google account-om. Molim za pomoc.

Pre nekoliko dana sam prebacivao kontakte na svoju novu Nokiu 603 i bilo je potrebno da povezem Gmail account sa njom, da obavi sve sinhronizacije (mail, calendar, contacts...) koje cu zatim - sem kontakata - da zanemarim. To je inace cudno jer .vcf file nije htela da ocita, a ovako jeste prenela kontakte...

No dobro, prodje to sve, ali primetim odmah po ulasku u kontakte na njoj cudnu anomaliju - sve kontakte mi pokazuje vise puta! Neke dvaput, a veliku vecinu i triput... Uzmem O2X u ruku, kad - i na njemu sve isto! Poludim...

Na Gmail sajtu odem u Contacts, i tamo se poduplali, potriplali... Pokusam razne displaying options i samo jedna mi ne izbaci sve po vise puta - Other contacts. Imam neke dve opcije "Uvezeno 8.12." i "Uvezeno 25.4." gde sam verovatno na taj drugi datum i "sredjivao" Nokiu, i tu su isto dupli, i ocito je da se tad nesto sjebalo...

Taj other contacts mi je trenutno radna opcija, ali tu fale kontakti koje sam dodavao proteklih nedelja, a ako hocu i njih da vidim, odmah se sve poduplava itd. Hteo bih nekako sve da ih merge-ujem, ako to moze, mada sam nisam nasao opciju sem da idem kontakt po kontakt, sto ne dolazi u obzir. Neka ideja?

Hvala! :)

@mironiko

Otvori kontakte, pritisni menu, nadjes contacts to display, otvorice ti
All contacts
Mironiko ili kako [email protected]
Customize

Odes na customize i tu ces naci valjda to sto trazis nadam se :)

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

koji je po vama najbolji widget/aplikacija za vremensku prognozu. meni nesto nijedan nije nesto preterano dobar.

Fancy Widgets LINK

Ima ubedljivo najviše opcija za auto update (pa štedi bateriju - npr. ja držim da radi refresh kada otključam ekran, ali samo ukoliko je od prethodnog otključavanja prošlo više od 60 minuta) i za podešavanje izgleda widgeta.

@Djilkosh - nemam to customize...

@Tetsuo - ok, to cu def probati, mada ih imam jaako mnogo za mergovanje, sem ako on nekako sam ne prepoznaje koje da spoji...

Naravno, hvala obojici. ;)

Mislim da može i sam. ;)

@joe cowboy
Zašto onoliko mali broj valuta? Ako si već odlučio da fiksiraš broj, ostavi mogućnost da ja izaberem valute. Npr. meni kanadski i australijski dolar ništa ne znače, ali danska i norveška kruna, pa i hrvatska kuna dosta.

Poslednja izmena:
Pazi stvarno. :) Nikada nisam zastao da pročitam celi nick, već samo preleteo. :D

Jel zna neko kada izlazi Swiftkey X 3?

@Tetsuo
Ima opcija "Nadji i objedini duplikate" koja naravno pokupi vecinu, ali ostane dosta. Oko sat vremena sam sredjivao situaciju, sad je kul... :)

Za nauk : Ne spajati Nokiu sa Google account-om :D

E da sta je to 'efsovanje', pre neki dan sam video taj post, kadar nevera :)

Ma Nokiu spajati eventualno sa uvetom, u slucaju teske potrebe... :D

Salu na stranu, zadovoljan sam jako svojom novom Nokiom 603, svime sem dostupnim aplikacijama. Tako da joj oprastam zbrku sa k(l)ontaktima... :)

A efsovanje je vec polako uslo u legendu, tipa rasnu, lokacija Bench, Borise... ;)

Alternativa za Missed It? Vec par dana pokazuje raznorazne mailove i poruke koje sam procitao....

@Borise, To bi trebalo da bude custom-izacija, ali ima tu jos necega sto postaje efsovanje :D ostatak ce Bozha na svojstven nacin da ti objasni :)

Urose, jel imas poslednju verziju? Jesi na ICS-u? Mozda jos nisu sredili za ICS... Inace zar ne gledas u notification bar za obavestenja (mailove, propustene pozive, poruke itd.) ?

Kad se vec nacela tema o wallpaper-ima, zanima me da li je neko nasao neku aplikaciju koja ce sama menjati wallpapere u pozadini? Znaci slideshow, odredim folder sa slikama koje hocu da menja, vremenski interval i to je to. Nesto kao na win7. Od ovih sto se predlozili na prethodnoj strani mi se cini da nijedan nema tu opciju.

Probaj i Wallpaper Rotator, koristim ga i nije loš.

Poslednja izmena:
Namestio sam preko taskera da mi se kad uključim sport tracker pali gps i da se gasi kad isključim ST sli problem je što kad pritisnem home taster da bi nešto drugo pogledao app radi u pozadini a gps se isključi, kako to da rešim? Da ne gasi gps dok radi u pozadini?

Šta koristite od browsera za internet?
Skoro sam instalirao Dolphin jer je imao opciju za dodavanje lastpass-a.

Šta koristite od browsera za internet?
Skoro sam instalirao Dolphin jer je imao opciju za dodavanje lastpass-a.

Pogledaj par strana u nazad, pricano je oko browsera, ko sta koristi, da se ne bi opet punilo par strana istog sadrzaja...

Urose, jel imas poslednju verziju? Jesi na ICS-u? Mozda jos nisu sredili za ICS... Inace zar ne gledas u notification bar za obavestenja (mailove, propustene pozive, poruke itd.) ?

Sad sam gledao, treba 3.1.3 da instaliram i u njemu je fix za gmail notifikacije. Inace sam sve pogasio iz notifications bara ne volim kad imam duple notifikacije

Mislim da nema.

Vrh Dno