Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mora li sve na ovom Androidu da bude Matrix :D Nema veze ionako ne mogu da nadjem neke skinove koji mi se svidjaju..

Upravo sam instalirao TeamViewer, i mogu vam reci da veoma dobro radi na anrdoidu.

Mora li sve na ovom Androidu da bude Matrix :D Nema veze ionako ne mogu da nadjem neke skinove koji mi se svidjaju..
Naravno da da, sasvim suprotno od nekih drugih, gde ni ne možeš ništa da promeniš. Uostalom mislim da si već smorio sa tim kako je sve teško na androidu, ako si već toliko isfrustriran kupi nešto drugo i milina.

Nisam nego da li je moguce da postoji samo 2, 3 widgeta na Marketu sa kojim si zadovoljan cim ih stavis, bez ikakvih dodatnih podesavanja (digital clock widget, BobClock..). Ocekivao sam gomilu kvalitetnog materijala posle ovoliko vremena.

Pa sve vec ima, nema tu nesto novo da se izbaci... Ima 20+ satova sto analognih, sto digitalnih, tako da za svakog ima po nesto... Ako ti se ne svidja nista, napravis neki svoj sat aplikaciju, izbacis na market i mozda i zaradis nesto :)

Ја сам направио фолдер mclock/mire/ и ту сам ставио оне .xml фајлове. Имао сам проблем као и ти са тим исеченим сатовима,ал сам се снашао на крају

52d0eb5c-41b3-bc4c.jpg

Daj taj sat jos ako ima skroz crni bilo bi extra :)

Poslednja izmena:
http://db.tt/kRe7f69L
Има и нека црна боја;) не знам одакле сам скидао,али је вероватно са xda!

I ja sam skinuo sa xda jedno 50 komada, ali ovaj nisam video :)
Fala

Fala :) Mada ne mogu da provalim kako se koristi, koji god tip widgeta da izaberem (1x1, 2x1 itd.. ) uvek mi isece sat sa svih strana.

Tvoj problem je low res Wildfire, ako nisi kupio nešto drugo u medjuvremenu ;)

Pa sve vec ima, nema tu nesto novo da se izbaci... Ima 20+ satova sto analognih, sto digitalnih, tako da za svakog ima po nesto... Ako ti se ne svidja nista, napravis neki svoj sat aplikaciju, izbacis na market i mozda i zaradis nesto :)

De ima :) Na prste jedne ruke imas widgete za sat koji su dobri sami po sebi i koje samo instaliras i stavis. A za mClock sam gledao neko pakovanje kao svih skinova, previse mi to kicasto sve..

@ zeko

Nisam offcourse :p

Može pomoć, da li postoji način da se sinhronizuje gmail nalog samo u jednom periodu dana? Recimo da prepodne i noću ne radi sinhronizacija a popodne da radi.

Probaj tasker. Pa u njemu napravi profil da ti uljučuje sync samo u tom periodu dana.
Samo, poprilično je komplikovan softver.

moze neko da mi posalje link gde mogu da sinem igo navigaciju i mape za nju.i ako ima neko uputstvo kako instalirati.hvala

ima telenor one touch 320x480...vec sam trazio al pomalo bezuspesno, al reko ako mozda neko ima..probacu ponovo da potrazim..

imam ja negde bas za tu rezoluciju (dok sam imao spicu), mada ne bi trebalo da je malo, nekih 40mb (sama igo aplikacija-program)

kucaj ovo u gugletu:
Download iGOMyWay_8.4.2.124036_JM-PPCW-480x320.apk

Poslednja izmena:
Samo apk je toliko velik, potreban ti je i iGo folder.

skontao sam kad sam instalirao aplikaciju trazi mi da stavim folder na sd karticu.gde sad to da andjem :D

Upravo sam instalirao TeamViewer, i mogu vam reci da veoma dobro radi na anrdoidu.

Koji fon/rom/verziju androida imas? Koristis ga preko wifi-a ili 2/3G mreze?

Ja bas i nisam zadovoljan radom TeamViewera. Na wifiju jos i radi nekako, mada i na wifiju oce cesto da freeze-uje ekran (masine na koju se kacim, pomeram misa a nista se ne desava kad kliknem). Na mobilnom netu mi je gotovo neupotrebljiv. Otvori mi prvi ekran, odradim jednu, max dve akcije, i freeze, ne reaguje nista vise. Pa onda izlazi, ponovo se loguj... Ponekad ni to ne pomaze, jednostavno odziv je nepostojeci.
Moguce da je i problem u samoj mrezi tj velikom pingu, ali sam probao na vise lokacija u gradu, dok sam bio stacionaran ili u pokretu, i uvek su rezultati slicni. Uvek na 3G, gde mi se ostalo sa netom radi sasvim fino.
U pitanju je SE Xperia Pro/Telenor mreza.

ja sam ga bas juce koristio i lepo radi (koliko to moze da se kaze za rad sa mobilnog). Preko noci sam ostavio internet masinu da radi u drugoj sobi, a ja iz krevete u 2-3h ujutru pustam da mi se uploaduju filmovi preko total commandera na ftp server. Mada nije najsrecnije resenje, moze da posluzi. Jos kad bi bilo moguce kompletnu tastaturu videti na ekranu sa sve funkcijskim tasterima, e to bi vec bilo opako.

Wi-Fi je u pitanju i Samsung Nexus

И ја потврђујем да ми лепо шљака преко wifi-ја. Сгс2

Imam pitanje:

Povezao sam svoj LG Optimus 2X sa TVom sto puta, sa svih ROMova koje sam koristio (trenutno MIUI 2.2.10) i tako vecinom gledam filmove. Najcesce ne koristim titlove, medjutim pre neki dan mi zatrebaju (za svedsku verziju The girl with the dragon's tattoo) i desi se sledece: QQplayer pusti film bez problema, ali titlove ostavi na ekranu telefona! Dakle, slika filma ode preko HDMI-ja na TV, a titlovi "ostase" na telefonu...

Ima li neko ovakav problem, ili makar moze da mi da neko resenje u vidu aplikacije tj. playera kod kog se ovo ne bi desavalo? Do sad sam probao jos MoBo i ni na njemu ne radi.

Hvala unapred.

O2X via TT

Imam pitanje:

Povezao sam svoj LG Optimus 2X sa TVom sto puta, sa svih ROMova koje sam koristio (trenutno MIUI 2.2.10) i tako vecinom gledam filmove. Najcesce ne koristim titlove, medjutim pre neki dan mi zatrebaju (za svedsku verziju The girl with the dragon's tattoo) i desi se sledece: QQplayer pusti film bez problema, ali titlove ostavi na ekranu telefona! Dakle, slika filma ode preko HDMI-ja na TV, a titlovi "ostase" na telefonu...

Ima li neko ovakav problem, ili makar moze da mi da neko resenje u vidu aplikacije tj. playera kod kog se ovo ne bi desavalo? Do sad sam probao jos MoBo i ni na njemu ne radi.

Hvala unapred.

O2X via TT

Ma da ti nije Djilkos preporucio taj film? Ocemo zajedno da ga peglamo? :)

Izasao Nova launcher, skroz kompatibilan sa ICS-om. Za sada sam zadovoljan, cini mi se, za sada, da je brz i stabilan...

@Dexter87
fala, hocem... ;)

@Sasa J
Jeste, i hocemo. :D A gledao sam ga posle s racunara - brutalan.

Izasao Nova launcher, skroz kompatibilan sa ICS-om. Za sada sam zadovoljan, cini mi se, za sada, da je brz i stabilan...

Nova launcher je odavnoooo izasao i samo sa ICS-om radi.

Sale, ja ne preporucujem lose filmove :p

Imam pitanje:

Hvala unapred.

O2X via TT

koliko sam video titilovi na tv-u (bez obzira na hdmi, mhl ili tv out kabl, kao na mom sgs-u), se vide samo ako film gledas u soft decode modu a ako koristis hard decode, sto i treba da se koristi, nema ih na tv-u (a na fonu se vide).

Instalirao sam Deinstaller Pro na OT-990, i bekapovao sam i zamrzao neke aplikacije, i sad kad sam hteo da ih odmrznem, trazi mi da platim PRO verziju da bih mogao da odmrznem. A prekjuce je radilo normalno, mogo sam da odmrznem apk. Sta da radim sad? Ako izbrisem apk. hoce mi se odmrznuti zamrznute apk?

Nazad
Vrh Dno