Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Di se to namesta u Smart Keyboard Pro? Mislim, ima varijanta da se za stalno prebaci u setovanjima ali bih ja voleo da to bude na gumb...

NASAO! :) u "gestovima" je ta opcija :)

@stondirani: ako mislis na WinMo/Wp, bemliga a za desktop win imas npr. Radio Sure koji je isto super. Inace, TuneIn za Android je nedavno dobio widget ali je ruuuuzaaan :D Kome treba lep widget za internet radio, ima Xiia Live...

cekaj, 5 puta pitam i niko nista a sad ima svaka tastatura!?
znaci:
alfanumericka tastatura (ne qwerty nego alfanumericka),
srpski t9 (gramatika, kako vec...),
pertret mod (mada se to podrazumeva cim je alfanumericka).
jel to postoji za android placena ili besplatna.
hvala

Smart Keyboard Pro :)

I, eto, cak moze brzo da se prebacuje sa qwerty na alfanumericku...

SlideIt ima srpski t9 i cirilicu i latinicu i radi na foru vucenja prsta po ekranu (kao i Swipe) sto je super dok gledas u ekran. alfanumericka tastatura sa t9 (koju jurim) je dobra za situacije kad treba rasuta paznja (da ne kazem volan)

na kraju jel postoji ili ne?

Poslednja izmena:
Postavio sam moj modifikovani swype u sgs2 temi sa ics look. Samo sam ostavio srpski hrvatski i engleski pa ga nadji tamo

Instalirao sam ovaj novi swype sa njihovog sajta i skinuo srpski jezik. Nisam verovao da radi ovako dobro, skoro da mi ne masi reci. Jos mi je malo cudno, ali navici cu se :)

A u cemu je razlika izmedju ovoga sto sam ja skinuo i ovoga sto si ti postavio?
I nije mi jasno sto aplikacija ne postoji u marketu?

ne nadjoh na marketu srpski for Smart Keyboard, ako sam dobro video. hrvatski i pamcenje kucanih reci me ne zanima
al hvala svejedno

Možda postoji jedna ili dve tastature koje imaju srpski rečnik. Prvenstveno jer niko od tih developera nema spisak reči poređanjih po frekvenciji korišćenja, a niko neće da pravi samo po abecednom spisku. Pitao ja.
Skini onaj swype koji je sasa kačio ovde na forum.

slideit? ја је користим једно два месеца и лепо шљака

@Tetsuo - u vezi sa .iso extract App-om

Ahhaahaahhaah! :D

Svaka cast za ovaj iskop! :)

Najgenijalniji momenat:

Not supported:
Everything else.

:D

O2X via TT

Poslednja izmena:
objasnjenje gde se gase nasi znaci iz go sms pro?to mi je bila jedina mana swypea

Trazim juce neki dobar digitalni sat, da li je moguce da se sve isti widgeti vrte, svi oni koje sam probavao i pre godinu dana..

Postavio sam moj modifikovani swype u sgs2 temi sa ics look. Samo sam ostavio srpski hrvatski i engleski pa ga nadji tamo
Jedno pitanje u vezi sa ovim swype-om? Da li postoji mogucnost da se dodatno obogati fond reci za njega, tj. da li moze da se inportuje od nekog ko vec dugo koristi swype?

I ja sam se isto zabrinuo :)

Borise, trenutno mclock daje navise razlicitih skinova, a i cool je :) mada nema nista novo, posebno vredno pomena...

Fala :) Mada ne mogu da provalim kako se koristi, koji god tip widgeta da izaberem (1x1, 2x1 itd.. ) uvek mi isece sat sa svih strana.

Пробај 4х2 па га после смањи;)

Ma jok evo sve probavam, ne znam ni da li treba da stavljam na telefon one foldere (images.. ) i gde.. ili samo .xml fajl.

Ја сам направио фолдер mclock/mire/ и ту сам ставио оне .xml фајлове. Имао сам проблем као и ти са тим исеченим сатовима,ал сам се снашао на крају

52d0eb5c-41b3-bc4c.jpg

Vrh Dno