Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ja na custom romu na dhd nemam ama bas nijedan problem od svih koje si naveo u zadnjih mjesec dana :) Just my 2 cents. Nekad sam volio da prckam, sad volim kad jednostavno radi :)

Ne znam sta je iskreno, ja imam CM RC 7.0.1 za kog su koliko vidim, skuvali jedan kernel i jedan radio i to je to.

Mozda nightly verzije rade bolje

i ja imam CM RC1 7.1.0 i nemam nikakvih problema... mozda bi clean install resilo sve tvoje probleme. :)

Izasao je CM 7 stable, skidam pa cu da odradim update. Prije dva dana sam uradio clean install ali sa RC verzijom.

Jel radio neko prebacivanje poruka sa Nokia telefona na Android...? Poruke su prebačene, u csv file, e sada treba mi neki importer za Android.. Našao sam neki SMS Migrator, ali se plaća...potrebno mi je neko besplatno rešenje?

Ni sad im ne radi bas svaki put....

Ne znam za te bug-ove, meni sve radi sjajno da kucnem....

Daj neki link za bug-ove da procitam

Ni sad im ne radi bas svaki put....

Ne znam za te bug-ove, meni sve radi sjajno da kucnem....

Daj neki link za bug-ove da procitam

Citao sam na wildfire delu na xda. Tamo je neki lik napisao da se i na ostalim modelima desavaju iste stvari plus da im se appovi fc -uju.
Arco je napisao da zbog tih problema izlazi verzija 7.1.0.1.

Ali posto tebi sve radi bez problema uzivaj. :)

Jel radio neko prebacivanje poruka sa Nokia telefona na Android...? Poruke su prebačene, u csv file, e sada treba mi neki importer za Android.. Našao sam neki SMS Migrator, ali se plaća...potrebno mi je neko besplatno rešenje?
Mobiledit! (plaća se ali to je valjda najmanji problem!) :)

Da li postoji neka aplikacija koja bi pravila backup sledecih stvari:
kontakti,call logs,sms,instaliranih aplikacija,fajlova po zelji i to sve zajedno?

Music je bas lijepo odradjen. Efekti pri prelistavanju albuma kada se mijenja pozadina,zatim prilikom pustanja neke pjesme, onda neki fade-in/out efekti prilikom promjene menija itd.

Mislim da ce tek na nekom tabletu da izgleda jos bolje.

Sav artworks je sam pokupio sa neta za albume koje sam kopirao, nema vise trpanja slicica u galeriji i mijesanja sa ostalim slikama...

Evo par scrshot-ova:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1318328460193.png
    uploadfromtaptalk1318328460193.png
    352 KB · Pregleda: 121
  • uploadfromtaptalk1318328499918.png
    uploadfromtaptalk1318328499918.png
    308 KB · Pregleda: 112
  • uploadfromtaptalk1318328517901.png
    uploadfromtaptalk1318328517901.png
    196 KB · Pregleda: 110
Ovaj music app se flesuje preko cwm-a jel?

ja sam music samo instalirao iz FS explorera. Ali market npr. nisam uspio tako...

Pitam zato sto je zip, nije apk...

Na linku koji je postavio illidan je apk. Ja sam ga poslao sam sebi na mail i instalirao ga, nikakav recovery

rename-ovao sam u apk, instalirao, ali fc stalno... Wildfire.

Do sad sam Twitter koristio preko opere. Moze li neki predlog za dobar app twitter: Hvala

Oficijalna twitter aplikacija meni radi posao. Ima i push za mentions.

Sad cu sve 3 da probam, jedino sto mi one gore dve idu na... samo zbog fejsbuka

Oficijalna twitter aplikacija meni radi posao. Ima i push za mentions.

Probao na stock ROMu više puta, evo sad na CM7 i oficijelna mi ne radi preko WiFi-ja, samo preko mobilnog neta, i to je jedini primer da aplikacija ne može da izađe na net preko WiFi-ja.

Nazad
Vrh Dno